• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenilere tecrübelilerden destek 🥰🤲🏻

Bu benim 2.transferim 1. tuttu fakat kalp atışı alamadık. İlk iki deneme tekli transfer, bu da olmazsa 2li transfer olarak devam edecek. Yüksek kalitede 5.gun embriyosu inşallah güzel sonuçlar alırız 🙏
İnşallah canım inşallah Rabbim niyet eden isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻 İsteyen herkesim kucağı dolsun 😍😍 bence senin şansın yüksek çünkü tutunma olmuş çok şükür yine olur inşallah 🤲🏻

İnşallah canım inşallah Rabbim niyet eden isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻 İsteyen herkesim kucağı dolsun 😍😍 bence senin şansın yüksek çünkü tutunma olmuş çok şükür yine olur inşallah 🤲🏻
İnşallah canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlı evlatlar nasip etsin. İnşallah tekrar ilaç kullanıp bu süreçleri tekrar tekrar yaşamamıza gerek kalmaz.Sağlıklı olsunlar tabi en önemlisi o😊

İnşallah canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlı evlatlar nasip etsin. İnşallah tekrar ilaç kullanıp bu süreçleri tekrar tekrar yaşamamıza gerek kalmaz.Sağlıklı olsunlar tabi en önemlisi o😊
Kesinlikle sağlıkla gelsinler 🤲🏻 Bakalım hakkımızda hayırlısı 🤲🏻

Ben de 8.gün dayanamayıp test yapmıştım ve negatifti. Tüm umudum tükenmişti ve o 4 gün çok zor geçti. 12.gün kan testinde pozitifti ve ikizlermiş hatta 😊
Merhaba, bunu okuduğuma çok sevindim. Bende 10 ocakta transfer oldum iki adet 5.gün embriyosu. Bugün 8.gğn ve kan testi verdim. Negatif çıktı. Değer 2den küçükmüş. Halbuki erken gebelik testlerimde silik çizgi çıkıyordu. Bende olmadı herhLde diye düşünmeye başmamıştım.. şuan bu mesaj bana umut oldu.. umarım 4gün sonra ben de aynı duyguyu paylaşırım sizinle..

Merhaba, bunu okuduğuma çok sevindim. Bende 10 ocakta transfer oldum iki adet 5.gün embriyosu. Bugün 8.gğn ve kan testi verdim. Negatif çıktı. Değer 2den küçükmüş. Halbuki erken gebelik testlerimde silik çizgi çıkıyordu. Bende olmadı herhLde diye düşünmeye başmamıştım.. şuan bu mesaj bana umut oldu.. umarım 4gün sonra ben de aynı duyguyu paylaşırım sizinle..
Bugün 7. gün sayılıyor bence. Transfer gününü saymıyorlar 🙃

Bugün 7. gün sayılıyor bence. Transfer gününü saymıyorlar 🙃
Bilmiyorum ki olabilir. Bana 22 sinde test yaptır dedi. Ben bu sabah erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Sonra kan verdim.. negatşf.. çok ğzüldüm ama .. sizin durumunuz umutlandırdı biraz.. inşallah öyle olur.

Bilmiyorum ki olabilir. Bana 22 sinde test yaptır dedi. Ben bu sabah erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Sonra kan verdim.. negatşf.. çok ğzüldüm ama .. sizin durumunuz umutlandırdı biraz.. inşallah öyle olur.
Stres yapmadan bebişlere zaman verin. Sıkı sıkı tutunmuşlardır inş

İnşallah vardır. Benim 8.günüm testim aynen böyleydi. Kan berdim ve maalesef negtif.. ama inşallah seninki pozitiftir, güzel haberler alırsın inşallah.
Sağol canım bugün benim 5. Günüm testi böyle görünce kan verdim betahcg 26 çıktı bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü yaptım şimdi strese girdim 2 katına çıkacak mı die 🥺 sende inşallah 4 gün sonra pozitifi görürsüm kardeşim çok mutlu olurum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Sağol canım bugün benim 5. Günüm testi böyle görünce kan verdim betahcg 26 çıktı bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü yaptım şimdi strese girdim 2 katına çıkacak mı die 🥺 sende inşallah 4 gün sonra pozitifi görürsüm kardeşim çok mutlu olurum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
İnşallah sağlıklı bir gebeliğin vardır. 🐣
İkimiz için de inşallah mutlu haberler olur.

Merhaba arkadaşlar Buda çok çok yeniyim ☺️ Bende 12 ocakta transfer oldum süreç benim için çok hızlı geçti 30 günde falan muayene adet ilaçlar opu kanlar derken transfere geldik. Bugün 4. Günümün ilk saatleri. Sabah saçmalayarak kaset test yaptım vee tabi ki negatifi gördüm. Aslında güçlü olduğumu sanarken gördüm ki çok zayıfmışım sürekli ağlamak istiyorum. Pozitif kesinlikle düşünemiyorum. Anca kadın kadının halinden anlar diyorum hadi gelinde birbirimize derman olalım 🤲🏻🥰
Merhaba benimde 12 ocakta transferim oldu bende çok sabırsızlanıyorum belirti filan yaşadınız mı acaba

Back