Merhaba canım inşallah sağlıkla bebişlerimiz bize tutunur Benim taze transfer olduğu için göğüs ağrım çok oldu öncesin de kullandığım ilaçlardan kaynaklı devam ediyo hala. Kasık batmalarım oldu ara ara . Afedersin beyaz akıntım oluo yoğun bi şekilde . Birazda mide bulantısı oluyo kusmuyorum ama midem karışıyo sanki kötü oluyorum 1gündür ilaçlardan büyük ihtimalle Progeston yaparmış . Sen nasılsın var mı sende belirti değişiklikMerhaba benimde 12 ocakta transferim oldu bende çok sabırsızlanıyorum belirti filan yaşadınız mı acaba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yenilere tecrübelilerden destek 🥰🤲🏻
- Konu Sahibi hmsre16
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Aralık 2019
- 65
- 29
- 18
- 27
Amin canım İnşAllah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın İnşAllah Benimde taze transver 5.gün embriyosu göğüslerde ağrı hassasiyet devam ediyo ama dediğin gibi ilaçlardan olabilir transver gününden beri hem gaz problemi yaşıyorum hemde karnım çok gergin şişkinlik çekiyorum 3. 4. Güne kadar kasık ve bel ağrılarım oldu sanki adet olucakmışım gibi bugunde mide bulantısı başladı sanki ama emin değilim. Bende hiç akıntı olmadı ya progestaron fitil kullanıyorum ondan mı acaba bilemedimMerhaba canım inşallah sağlıkla bebişlerimiz bize tutunur Benim taze transfer olduğu için göğüs ağrım çok oldu öncesin de kullandığım ilaçlardan kaynaklı devam ediyo hala. Kasık batmalarım oldu ara ara . Afedersin beyaz akıntım oluo yoğun bi şekilde . Birazda mide bulantısı oluyo kusmuyorum ama midem karışıyo sanki kötü oluyorum 1gündür ilaçlardan büyük ihtimalle Progeston yaparmış . Sen nasılsın var mı sende belirti değişiklik
Bende Progestaron fitil kullanıyorum ama bende oldu bilmiyorum canım inşallah ikimizinde yüzü Güler 24 ünde mi test vereceksin ?Amin canım İnşAllah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın İnşAllah Benimde taze transver 5.gün embriyosu göğüslerde ağrı hassasiyet devam ediyo ama dediğin gibi ilaçlardan olabilir transver gününden beri hem gaz problemi yaşıyorum hemde karnım çok gergin şişkinlik çekiyorum 3. 4. Güne kadar kasık ve bel ağrılarım oldu sanki adet olucakmışım gibi bugunde mide bulantısı başladı sanki ama emin değilim. Bende hiç akıntı olmadı ya progestaron fitil kullanıyorum ondan mı acaba bilemedim
- 29 Aralık 2019
- 65
- 29
- 18
- 27
Amin canm evet 24'ü test günüm yarın ignem var dayanamıyorum test yaptırsam mı diye düşünüyorum ama negatifi görürüm diye korkuyorumBende Progestaron fitil kullanıyorum ama bende oldu bilmiyorum canım inşallah ikimizinde yüzü Güler 24 ünde mi test vereceksin ?
- 26 Eylül 2019
- 8
- 3
- 36
- 22 Nisan 2021
- 66
- 64
- 8
- 35
Merhaba arkadaşlar Buda çok çok yeniyim Bende 12 ocakta transfer oldum süreç benim için çok hızlı geçti 30 günde falan muayene adet ilaçlar opu kanlar derken transfere geldik. Bugün 4. Günümün ilk saatleri. Sabah saçmalayarak kaset test yaptım vee tabi ki negatifi gördüm. Aslında güçlü olduğumu sanarken gördüm ki çok zayıfmışım sürekli ağlamak istiyorum. Pozitif kesinlikle düşünemiyorum. Anca kadın kadının halinden anlar diyorum hadi gelinde birbirimize derman olalım
Merhaba ben de yeni burada gezinirken başlığınizi gördüm cok mutlu oldum nedense benim gibi bayanlarla dertleşmek cok sakinlestiriyo beni transferime 3 hafta var sabırsızlıkla bekliyorum dilerim pozitif sonuclar alirizMerhaba arkadaşlar Buda çok çok yeniyim Bende 12 ocakta transfer oldum süreç benim için çok hızlı geçti 30 günde falan muayene adet ilaçlar opu kanlar derken transfere geldik. Bugün 4. Günümün ilk saatleri. Sabah saçmalayarak kaset test yaptım vee tabi ki negatifi gördüm. Aslında güçlü olduğumu sanarken gördüm ki çok zayıfmışım sürekli ağlamak istiyorum. Pozitif kesinlikle düşünemiyorum. Anca kadın kadının halinden anlar diyorum hadi gelinde birbirimize derman olalım
- 22 Nisan 2021
- 66
- 64
- 8
- 35
Ben 3. Gun taze enbriyo transferi oldum transferdn 11 gun sonra kan tahlili yaptrdim 68. Falandi ozmn test degerine gore 3 haftlk demisti labornt transfer oldgmumu bilmiydu kullndgm igne ilac fitillerdn dolayi surekli uzandim is faln yapmdim ara ara biraz yurudum sadece suan cok sukur 34. Haftaya geldik hic bir zmn olumsz dusncelrle caninizi sikmayin her nasip vaktine esir ne bir gun once ne bir gun sonra gercklsiyor nasibnizde varsa her turlu sizi bulacktir allah isteyen herkese bu duyguyu tattirsin insallahMerhaba bende aranızda yeniyim kizlar transferimin 6. Günü.Test gününü beklerken neler yapıyorsunuz.ev işi yapiyormusunuz?belirtileriniz neler?
Valla ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım çok korkarak ağlayarak sonucu beklesemde inşallah pozitif olur içini ferah tut canımAmin canm evet 24'ü test günüm yarın ignem var dayanamıyorum test yaptırsam mı diye düşünüyorum ama negatifi görürüm diye korkuyorum
Amin canım benim inşallah nasip olur hepimize burdan güzel haberlerimizi paylaşalımki umut olsun hepimizeMerhaba ben de yeni burada gezinirken başlığınizi gördüm cok mutlu oldum nedense benim gibi bayanlarla dertleşmek cok sakinlestiriyo beni transferime 3 hafta var sabırsızlıkla bekliyorum dilerim pozitif sonuclar aliriz
Hoşgeldin canım benim doktorum tam bir çılgın yoğun bakım hemşiresiyim ben git çalış hasta evir çevir sıkıntı yok dedi ama ben yine de kendimi suçlamamak için gitmedim rapor aldım evde sık sık yürüdüm ağır olmıcak işleri yapıyorum yemek bulaşık toplama elbise katlama yıkama toz alma falan geri kalanı eşimde sağolsun Ama hareket etmenin faydalı olduğunu rahim içi kanlanmanın artıp bebeğin tutunmasına destek olduğunu söyledi doktorum ben burda okudum hep transfer sonrası 30 dakika masada bekledim falan benim transfer oldu hop kaldırdılar hadi odana tuvaletini yap rahatla die bilmiyorum bakalım doğru mu bu yanlış mıMerhaba bende aranızda yeniyim kizlar transferimin 6. Günü.Test gününü beklerken neler yapıyorsunuz.ev işi yapiyormusunuz?belirtileriniz neler?
- 29 Aralık 2019
- 65
- 29
- 18
- 27
Bende dayanamadım gitmişken kan verdim yarın çıkıcak hayırlısı artık bakalımValla ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım çok korkarak ağlayarak sonucu beklesemde inşallah pozitif olur içini ferah tut canım
- 29 Aralık 2019
- 65
- 29
- 18
- 27
Senin test sonucun ne çıktı canım İnşAllah çift çizgiyi gördünValla ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım çok korkarak ağlayarak sonucu beklesemde inşallah pozitif olur içini ferah tut canım
Senin test sonucun ne çıktı canım İnşAllah çift çizgiyi gördün
Eklentiler
Hadi bakalım bol pozitifli bir grup olsun inşallahBende dayanamadım gitmişken kan verdim yarın çıkıcak hayırlısı artık bakalım
Sağol canım benim darısı isteyen herkesin başına ama stres bitmiyor kese oluşucak mı kalp atışı duyulacak mı falan filan ama tabi ki bunlar için çok erken şimdilik hedefimize ulaştık sayılırhadi gözün aydın canımm rahat rahat tadını çıkar artık
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
Devlet hastanesindemi yaptırdın canim sürec nasil ilerliyor eger devlette haptirdiysan biraz anlatirmisinMerhaba arkadaşlar Buda çok çok yeniyim Bende 12 ocakta transfer oldum süreç benim için çok hızlı geçti 30 günde falan muayene adet ilaçlar opu kanlar derken transfere geldik. Bugün 4. Günümün ilk saatleri. Sabah saçmalayarak kaset test yaptım vee tabi ki negatifi gördüm. Aslında güçlü olduğumu sanarken gördüm ki çok zayıfmışım sürekli ağlamak istiyorum. Pozitif kesinlikle düşünemiyorum. Anca kadın kadının halinden anlar diyorum hadi gelinde birbirimize derman olalım
Devlette yaptırmadım o nedenle hiç bir bilgim yok inşallah yaptıran biri çıkarda sana bilgi verir canım Ama orda da sürecin farklı olduğunu sanmıyorum üniversite hastanesi tercih etsen daha iyi olur die düşünüyorum çünkü profesör doçent oluyo oralarda daha bilgili tecrübeli olurlar . Eşin spermiogram testi veriyo sen rahim filmi çektiriyorsun adetin 2. Günü doktorum istediği hormon tahlillerini yaptırıyorsun ona göre plan yapıyo doktor .Devlet hastanesindemi yaptırdın canim sürec nasil ilerliyor eger devlette haptirdiysan biraz anlatirmisin