• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenilere tecrübelilerden destek 🥰🤲🏻

Devlette yaptırmadım o nedenle hiç bir bilgim yok inşallah yaptıran biri çıkarda sana bilgi verir canım ☺️ Ama orda da sürecin farklı olduğunu sanmıyorum üniversite hastanesi tercih etsen daha iyi olur die düşünüyorum çünkü profesör doçent oluyo oralarda daha bilgili tecrübeli olurlar . Eşin spermiogram testi veriyo sen rahim filmi çektiriyorsun adetin 2. Günü doktorum istediği hormon tahlillerini yaptırıyorsun ona göre plan yapıyo doktor . 😕
Anladim canim tesekkur ederim ginede 😊Ozelde ne kadara yaptirdiniz acaba

Hadi bakalım bol pozitifli bir grup olsun inşallah ❤️❤️
İnşAllah canım sabırsızlıkla bekliyorum her ihtimale karşı erken gebelik istide aldım negatifi götürsem 2 gün sonra test yaparım diye İnşAllah ona gerek kalmadan bende yarın güzel haberimi paylaşırım sizinle 🤲🤲

Anladim canim tesekkur ederim ginede 😊Ozelde ne kadara yaptirdiniz acaba
Ben Adana da yaptırdım Bülent haydardedeoğluna burası İstanbul’a İzmir’e göre uygun geldi bize oralar baya pahalı . Tüp bebek paketine 9.500 YTL verdik. Bir defa muayene ücreti verdik diğerlerinde istemediler. Benim ilaçlarım toplam 5 6 bin tuttu . Onun dışında bide embriyo dondurdum 3 tane onlara verdim 2500 YTL . Onun dışında para vermedim . 17 18 bin tuttu diyebilirim 👍🏻 Sen yeni mi düşünüyorsun canım

Ben Adana da yaptırdım Bülent haydardedeoğluna burası İstanbul’a İzmir’e göre uygun geldi bize oralar baya pahalı . Tüp bebek paketine 9.500 YTL verdik. Bir defa muayene ücreti verdik diğerlerinde istemediler. Benim ilaçlarım toplam 5 6 bin tuttu . Onun dışında bide embriyo dondurdum 3 tane onlara verdim 2500 YTL . Onun dışında para vermedim . 17 18 bin tuttu diyebilirim 👍🏻 Sen yeni mi düşünüyorsun canım
3. Asilamamda negatif olunca arastirmaya basladim ama sanirim ozelde yaptircak gucumüz yok devlette yaptirmak istiyorum ben bakalim nolacak bi bilgimde yok doktor gittigimde yönlendirir sanirim

Hayırlı olsun🥰test sonucunuza çok sevindim.Belirtileriniz oldumu.lekelenme falan yazılıyor bazı gruplarda bunları yaşadınız mı.

Hayırlı olsun🥰test sonucunuza çok sevindim.Belirtileriniz oldumu.lekelenme falan yazılıyor bazı gruplarda bunları yaşadınız mı.
Daha 12. Güne ulaşamadım ama şuana kadar bir lekelenmem olmadı sadece fitil kullanıyorum ondan sonra akıntım oluyo beyaz . Memelerim hassas baya ilk günden beri başka bişey yok bende kaşık ağrılarım olmuştu ara ara onlarda geçti. Çok şükür pozitif gibi şuan ama dış gebelik mi kimyasal mı sağlıklı mı düşünmekten yoruldum valla ne zor süreçmiş 😞 hepimizin Allah yardımcısı olsun 🤲🏻

Daha 12. Güne ulaşamadım ama şuana kadar bir lekelenmem olmadı sadece fitil kullanıyorum ondan sonra akıntım oluyo beyaz . Memelerim hassas baya ilk günden beri başka bişey yok bende kaşık ağrılarım olmuştu ara ara onlarda geçti. Çok şükür pozitif gibi şuan ama dış gebelik mi kimyasal mı sağlıklı mı düşünmekten yoruldum valla ne zor süreçmiş 😞 hepimizin Allah yardımcısı olsun 🤲🏻
Aminn inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağıniza almak nasip olur.cok mutlu oluyorum pozitifleri duyunca Rabbim bana ve benim gibi test gününü bekleyen arkadaşlara bu güzel haberi almayı nasip etsin.Bende sizinle aynı durumdayım lekem falan olmadı acaba tutmadı diye düşünmekten kendimi alamıyorum.ayni belirtilerimiz inşallah bende pozitifimdir.

Aminn inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağıniza almak nasip olur.cok mutlu oluyorum pozitifleri duyunca Rabbim bana ve benim gibi test gününü bekleyen arkadaşlara bu güzel haberi almayı nasip etsin.Bende sizinle aynı durumdayım lekem falan olmadı acaba tutmadı diye düşünmekten kendimi alamıyorum.ayni belirtilerimiz inşallah bende pozitifimdir.
İnşallah canım inşallah hepimizin sağlıklı gebeliği olsun hakettik 😍🤲🏻

ne zaman yaptırdınız tüp bebeği acaba

Back