yeniii evime tasindimmm !!!

Oturma odaniza biraz renk katarsaniz cok daha guzel olur.kahverengiyi cok seviyorsunuz anlasilan:) birde yatak odasi perdesinin kanatlar keske duz renk vizon olsaydi tani kendi fikrim.hersey guzel.evinizde ozellikle mutfak ve balkonunyz sahane.gule gule oturun.darisi insallah basima(kiraciyim)

Güle güle otur canım evin çok hoş olmuş. Salon halılarını da çok beğendim markası ne?

Maşallah Rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin ben de balkona bayıldım her şeye değer... Çok severim geniş balkonlu evleri..

Herseyin cok guzel tatlim evin kendisi zaten cok guzel gule gule huzurlu mutlu gunlerde oturmak nsaip olsun inşallah

Hem eviniz çok güzel, hem de 4 yıl önce alınmış olsa da eşyalarınız çok zevkli maşallah.
Güle güle kullanın :)

eşyalardan çok evinizin genişliği dikkatimi çekti. güle güle oturun sağlıkla

her şey çok güzel.
en çok mutfaktaki pencereler,çocuk odası,grişteki gergi tavan ve balkonu beğendim.
benim oğlumun odası da turkuaz,yeşil,açık kahve puantilerden oluşuyor.
nevresiminde büyük daireler var tabi.:) sizinki gibi ama içi dolu.
pikesine göre renkli yastıklar yaptırabilirsin.
bizde ikişerli turkuaz,yeşil ve kahve yastıklar var.
duvar kağıdı çok uyumlu olmuş.

giriş dolap,halı ve tavan çok şık olmuş.
güle güle oturun,maaşALLAH.:)

salon koltukları hariç her şeyi çok beğendim. girişe çocuk odasına ve balkona bayıldım. güle güle oturun.

maaşallah ya çok güzelmiş eviniz de eşyalarınız da dekorunuz da.. en önemlisi zevkiniz. Güle güle oturun. fotolara bakaarken balkon resminde biraz fazla durdum baktım :) çok güzel inşallah benim ve isteyenlerin de olur gönlüne göre :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…