yeniii evime tasindimmm !!!

Evin herşeyi çok güzel ama balkona bayıldımmmmmmmm muhteşemmiş içeri girmem valla ben ordan :))))

Gule gule oturun her sey cok guzel, masallah subhanallah
Ev kesin ankarada, balkondan anladim, tam ankarada yeni binalarin balkon tarzi

çok şık olmuş, naçizane tavsiyem parkeler açık renk olduğu için halılar kendini göstermemiş imkanınız varsa daha koyu renkler seçebilirsiniz huzurla oturun.

Huzurla mutlulukla oturun eviniz çok hoş
Özellikle balkona hayran kaldım
Ankastre setinizden memnunmusunuz özellikle davlumbazdan
Bende böyle set almayı düşünüyorum davlumbaz şık duruyor ama kullanışlımıdır çözemedim
Klasik olanlar daha kullanışlı duruyor kararsız kaldım

herşey çok güzel güle güle oturun :KK200:
rica etsem salon halınız ve girişteki halınızın markasını öğrenebilir miyim tam aradığım model :nazar::nazar:

Oldum olası mutfak sevdalısıyımdır çok güzel bir ev ve eşyalar müthiş iyi günlerde otur

teraaasss:KK200::KK200::KK200::KK200:. evin mimarisi çok hoşuma gitti zaten büyük ve ferak bir ev yüksek tavanlı. güle güle oturun.

Balkon :KK200:

evin genel olarak düzenli ve güzel Maşaallah.
Gönül rahatlıgıyla oturmayı nasıp etsın Rabbim.

Merhabalar , eviniz cok hos guzel gunlerde oturun yeni eviniz ugur getirsin :) nacizhane bi iki elestrim var sadece, mutfak cok guzel ama avizesi biraz agir. Birde koltuklariniz eskidiginde daha ferah modeller tercih etmenizi oneririm, illa beyaz olmasada gri yada vizon en azindan :) sevgilerr

Balkonunuzun yeni halini görünce evinizi de merak ettim buldum fotoğrafları çok şahane olmuş gerçekten sağlık,mutluluk,huzur ile oturursunuz evinizde inşallah :)

Sen simdi buna ev mi diyorsun. Bildigin saray yavrusu :KK66: koltuk takimi zevklerimiz ayri bir tek. Gerisine bayildimmmmm.

Teras super, odalar ferah, perdelerin cok güzel.

Darisi seneye basima. Belki bu kadar genis bi ev alamam ama gonlume gore bi evim olsun cok istiyorum.

Bence sen ordan cik, ben girim :KK70::KK70::KK70::KK70:

X