P Platinus Guru Kayıtlı Üye 23 Ocak 2014 2.517 3.724 34 5 Eylül 2023 Konu Sahibi karcicegi94 #81 ifedupyou .!.: Her sarılık için yatış yapmıyor ki. Bebek de uyku hali bile olmamış değeri 13. Yeni anneyi boşuna korkutmayın bence. Genişletmek için tıkla... Doktoru daha önce yatış yapcagiz dediği için söylemiştim anne korksa zaten baştan giderdi kortugunu düşünmüyorum size ne oluyor anlamadim
ifedupyou .!.: Her sarılık için yatış yapmıyor ki. Bebek de uyku hali bile olmamış değeri 13. Yeni anneyi boşuna korkutmayın bence. Genişletmek için tıkla... Doktoru daha önce yatış yapcagiz dediği için söylemiştim anne korksa zaten baştan giderdi kortugunu düşünmüyorum size ne oluyor anlamadim
papatyakokankadin Hissedilen şeylere cümle kurulamıyor bazen :) Kayıtlı Üye 6 Aralık 2017 6.323 6.506 6 Eylül 2023 Konu Sahibi karcicegi94 #82 slwmtn .!.: Bizimki de azaldı ama tam geçmedi hala, belki bizimki de anne sütü sarılığıdır bilmiyorum. Sizin değer kaç çıkıyordu acaba? Genişletmek için tıkla... Bizim en son 19 a kadar yükseldi
slwmtn .!.: Bizimki de azaldı ama tam geçmedi hala, belki bizimki de anne sütü sarılığıdır bilmiyorum. Sizin değer kaç çıkıyordu acaba? Genişletmek için tıkla... Bizim en son 19 a kadar yükseldi
K karcicegi94 Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2022 383 12 27 7 Eylül 2023 Konu Sahibi karcicegi94 #83 papatyakokankadin .!.: Bizim en son 19 a kadar yükseldi Genişletmek için tıkla... Peki yatış yapılmadan sadece anne sütü ile değeri düştü değil mi?
papatyakokankadin .!.: Bizim en son 19 a kadar yükseldi Genişletmek için tıkla... Peki yatış yapılmadan sadece anne sütü ile değeri düştü değil mi?
Fatma busra Akrep kadını Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 1.998 3.159 7 Eylül 2023 Konu Sahibi karcicegi94 #84 slwmtn .!.: Bende olabildiğince emzirmeye çalışıyorum inşallah geçer gider bir an önce. Sizin 14 değerle bebişte uyku hali oluyor muydu? Genişletmek için tıkla... Evet sürekli uyumak istiyordu uyanmıyordu zorla kaldırıyorduk
slwmtn .!.: Bende olabildiğince emzirmeye çalışıyorum inşallah geçer gider bir an önce. Sizin 14 değerle bebişte uyku hali oluyor muydu? Genişletmek için tıkla... Evet sürekli uyumak istiyordu uyanmıyordu zorla kaldırıyorduk
papatyakokankadin Hissedilen şeylere cümle kurulamıyor bazen :) Kayıtlı Üye 6 Aralık 2017 6.323 6.506 7 Eylül 2023 Konu Sahibi karcicegi94 #85 slwmtn .!.: Peki yatış yapılmadan sadece anne sütü ile değeri düştü değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet yatış yapilmadi sadece anne sütü ile değil günde 1 2 kez mama takviyesi yaptık değer düşmeye başlayınca bıraktık mamayi
slwmtn .!.: Peki yatış yapılmadan sadece anne sütü ile değeri düştü değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet yatış yapilmadi sadece anne sütü ile değil günde 1 2 kez mama takviyesi yaptık değer düşmeye başlayınca bıraktık mamayi