YENİDOĞAN KIYAFET

berivan_34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
8
1
24
Merhaba kızlar ocakta doğumum olucak Allah’ın izliyle kızıma kıyafet alıcam ama kaç takım kıyafet almalıyım ne kadar almalıyım kaç aylık almalıyım çok çabuk büyüyorlar diyorlar kaç takım kaç aylık almalıyım yardımcı olur musunuz ilk gebeliğim tecrübesizim🙂🙂

Merhaba bende geçtiğimiz temmuzda doğum yaptım kesinlikle tulum almalısın çok daha pratik oluyolar. Ben bolca tulum aldım alt üst takımdan 2 3 takım aldım yakınlarimdan da geldiği için fazlaca kiyafet oldu gerek duymadm almaya büyüme konusu bebekten bebeğe göre çok degisiyo ama 0-3 aylık çok alma

Merhaba bende geçtiğimiz temmuzda doğum yaptım kesinlikle tulum almalısın çok daha pratik oluyolar. Ben bolca tulum aldım alt üst takımdan 2 3 takım aldım yakınlarimdan da geldiği için fazlaca kiyafet oldu gerek duymadm almaya büyüme konusu bebekten bebeğe göre çok degisiyo ama 0-3 aylık çok alma
Ve de bolca zıbın

Merhaba kızlar ocakta doğumum olucak Allah’ın izliyle kızıma kıyafet alıcam ama kaç takım kıyafet almalıyım ne kadar almalıyım kaç aylık almalıyım çok çabuk büyüyorlar diyorlar kaç takım kaç aylık almalıyım yardımcı olur musunuz ilk gebeliğim tecrübesizim🙂🙂
Kış bebeği en sevdiğim 😂 sar sarmala koy yatagina. Yeni doğan olarak 4-5 takım al kurutma makinan yoksa daha çok al. Çünkü çok kirleniyor. (Kusmuk kaka falan.) Gerçekten hızlı büyüyorlar yoğunluğu 3-6 ay olarak ol. Kotlar tutuler falan şimdilik hiç alma büyüdükçe al. Bol bol zıbın , çorapli pijamalardan al. (Yani bir anda gidip 3 yıllık malzeme alma benceeeeee. Ben öyle yaptım. )

Kız ben yeni doğan malzemelerini unutmuşum😂😂😂

Bol bol zıbın al, çünkü çok ihtiyacın olacak ve sürekli değiştireceksin 😁 ben ilk 3 ay 0-3 ay yazanları giydirdim. Daha sonra 3-6 ay olanlara geçtim. Genellikle tulum giydirdim. HM, LC Waikiki de çok güzel tulumlar oluyor.

X