Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 986454 ......................
Bunun kurbağalı olanından yapabilir misiniz? 3 aylık için ne kadar olur?Eki Görüntüle 976154 ...............................
örerim canım....Bunun kurbağalı olanından yapabilir misiniz? 3 aylık için ne kadar olur?
Msj sayım 50 yi geçmediği için özelden yazamıyorum. Kurbağa beresi paylaşmışınız onun altına yine yeşilden yukarıdaki gibi kundak istiyorumörerim canım....
kundak derken..bunlar çekim için kullanılan modeller..o gördüğün kese...sen tam olarak ne istiyorsun...yaz bana hallederiz...Msj sayım 50 yi geçmediği için özelden yazamıyorum. Kurbağa beresi paylaşmışınız onun altına yine yeşilden yukarıdaki gibi kundak istiyorum
Adını tam çıkaramadınız için kundak dedim:) tamam kesesi olsun şapkasıylakundak derken..bunlar çekim için kullanılan modeller..o gördüğün kese...sen tam olarak ne istiyorsun...yaz bana hallederiz...
Evet şapka ve kese olacak. Cinsiyeti belli değil o yüzden şimdilik bunu istiyorum. Büyük ihitmal çekim için kullanırımAdını tam çıkaramadınız için kundak dedim:) tamam kesesi olsun şapkasıyla
kundak derken..bunlar çekim için kullanılan modeller..o gördüğün kese...sen tam olarak ne istiyorsun...yaz bana hallederiz...