Yenidoğan bebekle yolculuk ve yalnız kalma.

Yolculuk sıkıntı olmaz yenidoğan en kolayı emip uyur genelde bide alt değiştirirsiniz bol bol onuda molada arabada bile halledersiniz.
Bebek bakımınada iç güdüsel birşey annelik zaten sıkıntısını anlarsınız , başka destekler olsada zaten anne bakıyor bebeğine , en güzeli kendi evin düzenin ve aile bağınız, bence doğru karar

Valla ne yalan söyliyim iki seçeneğin de eksileri artıları var.

Kış mevsiminin fazla olduğu yerlerde yaşamanın zorluğunu bilirim bu yüzden tedbir almanız iyi ama çok erken gitmişsiniz bence yollar kapalı kalsa bir iki gün kalırdı :) ve dönmelisiniz eve ama ilk zamanlarda yalnız kalmanız sizi ufaktan delirtebilir çünkü bazı günler gerçekten kucağınızdan indiremeyebilirsiniz tuvalete bile gidemedim diyenler çok doğru söylüyor birgün açlıktan ağladığımı bilirim. Doğum şeklinizi de bağlı gerçi destek alıp almamanız gerektiği. Aile evinde de bence rahat etmeniz zor olacak emzirirseniz dede varmış evde babanız var kendi eviniz gibi olmayacak uygun yer arayacaksınız vs vs. ben sezeryan doğum yaptım çok ağrım vardı uzanmam gerekiyordu sizin de öyle bi durum olursa hep bi odada uzanmanız gerekecek. Bence iki durumun da artı eksilerini düşünüp siz karar vermelisiniz yoksa ben oturur saatlerce sayarım :) çünkü biz ne kadar söylesek de duruma tam hakim değiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…