Yenidogan bebek uyku zamani

Nrglhsyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
219
65
48
33
Merhaba 1 hafta oldu doğum yapalı. Annem yanımda kalıyor. Gece dönüşümlü olarak bakıyoruz.

Yani ben yedirip altını aldıktan sonra en fazla 1,5 2 saat uyuduğu için anneme bırakıp dinleniyorum.

O sürede basinda bekliyoruz . Uyumuyoruz . Şimdi yanımda biri olduğu için o süreçte ben uyuyorum.

Hareket ediyor yüzünü kapatıyor başını sağa sola çeviriyor bu nedenle o uyurken uyuyamıyoruz. Sizler bu süreçte neler yaptınız bebeğiniz uyuduğunda sizler ne zaman uyudunuz

Merhaba 1 hafta oldu doğum yapalı. Annem yanımda kalıyor. Gece dönüşümlü olarak bakıyoruz.

Yani ben yedirip altını aldıktan sonra en fazla 1,5 2 saat uyuduğu için anneme bırakıp dinleniyorum.

O sürede basinda bekliyoruz . Uyumuyoruz . Şimdi yanımda biri olduğu için o süreçte ben uyuyorum.

Hareket ediyor yüzünü kapatıyor başını sağa sola çeviriyor bu nedenle o uyurken uyuyamıyoruz. Sizler bu süreçte neler yaptınız bebeğiniz uyuduğunda sizler ne zaman uyudunuz
Annenizin olmadığını hayal edin ve bebek uyurken herkes uyusun bebek bu tabiki yuzunu kapatacak başını cevirecek her zaman yaninda olamayiz bebek uyurken bizde uyuyacagiz lütfen annenize ve kendinize eziyet etmeyin

Neden kundaklamıyorsunuz bebeği? Bu şekilde bebek de daha rahat uyur sizin de kafanız rahat olur

Kundak yapıyorum ama yinede hani daha yeni doğan kusar vs diye tedirgin olduğumuz oluyor
Bende de vardı o korku..Sizi anlıyorum..Annem yanımda fazla kalamadı eşimle dönüşümlü baktık,büyüttük ...

Kusmasından korktuğum içinde yan yatırıyordum..Ola ki içim geçer duyamazsam kurtarsın diye...

Sağlıkla büyütün...

Bebegi egimli yatirmak ve yarim kundak isi cozer. Reflu yatagi varsa daha bile iyi. 2 bebegimde de kmse kalmadi benimle. Bebek uyudukca uyuyacaksin ki sut olsun. Bebege bakmaya takatin olsun. Hayirla buyur insallah

Bebegi egimli yatirmak ve yarim kundak isi cozer. Reflu yatagi varsa daha bile iyi. 2 bebegimde de kmse kalmadi benimle. Bebek uyudukca uyuyacaksin ki sut olsun. Bebege bakmaya takatin olsun. Hayirla buyur insallah
Reflü yatağında da yatiriyorum . Konu dışında ama pamukcuk oldu galiba bebeğimin dili beyaz ne yapabilirim

Kundak yapın ve yan yatırın. Ben reflğ yatağıyla rahat ediyordum kusacağı olsa da hafif dik olduğu için ger yutuyordu. Ama her zaman dönüşümlü yan yatırdım.

Bende de vardı o korku..Sizi anlıyorum..Annem yanımda fazla kalamadı eşimle dönüşümlü baktık,büyüttük ...

Kusmasından korktuğum içinde yan yatırıyordum..Ola ki içim geçer duyamazsam kurtarsın diye...

Sağlıkla büyütün...
Bende öyle yapmaya çalışıyorum gerçekten zor bir süreç

Reflü yatağında da yatiriyorum . Konu dışında ama pamukcuk oldu galiba bebeğimin dili beyaz ne yapabilirim
Her beyaz pamukçu değil. Sütten dolayı da beyazlaşmış olabilir. Benim bebeğimin dili hep beyazdı, doktor hiç bir zaman pamukçuk demedi

Bebekler ilk başlarda sürekli süt emdiği için beyaz olur dilleri , hemen pamukçuk demeyin doktora danışın.
Ayrıca bebek sırt üstü yatırılıp kafası yana çevrilir (zaten kendileri düz tutamıyor.) Ve yarım kundak yapılırsa rahat olur. Güvenli uyku ilk başta bu şekilde. Osman Gönülal videoları izleyin inşallah daha fazla bilginiz olur.
O uyudukça uyuyun, rahat olun. İç güdülerinizde yönlendirecek sizi.

Sağlıkla büyütün inşallah.

Back
X