Doğuma Hazırlık Yenidoğan bebek listesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Saripapaatya

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
119
40
Selam kızlar yeni doğan bebek listesinde neler var ne gibi şeyler almalıyım çok bir şey almak istemiyorum bebisler çabuk buyuyor neticede en acil olanlar falan nelerdir kış ayında doğum yapacağım. Bide benim hastane çantamda neler olmalı şimdiden teşekkürler

Hamilelik bolumunde cok konu var. Hatta hangi ay dogum yapacaksaniz ona gore konu oluyor. Misal 2018 ocak anneleri

Cok isinize yarayabilir
Listeler paylasilan urun degerlendirmesi yapilan konular var

Hayirli dogumlar dilerim

Eksik deyince akliniza sadece kiyafet gelmesin. İnanin kiyafeti bir sekilde aliyorsunuz, oncelikle diher ihtiyaclarini halledin, sadece kiyafetler kaldiginda butcenizi gozden gecirip kesenize uygun olacak sekilde her fiyata giysi bulabilirsiniz.

Diğer ihtiyaç dedikleriniz neler peki

Emzik
Biberon
Emzik kutusu
Sut sagma pompasi
Sut saklama poseti
Tek kullanimlik alt acma ortusu
Bebek bezi
Yenidogan islak mendiller
Bebek giysilerini yikama deterjani
Ates olcer
Bebek telsizi
Sterilizator
Emzirme onlugu
Lohusa gecelik sabahlik
Hastane icin tek kullanimlik camasirlar
Gogus kalkani
Gogus ucu adaptoru
Terlik camasir (emzirme atlet sutyenleri)
Gogus pedi
Kuvet seti, kuvet ayagi
Dogum sonrasi korse
Ayrica ben hastane cantasina
Humana still tee sut arttirici cay
Vitamom sut arttirici icecekler
Rezene cayi
Bebek mamasi vs de ekledim. Sezeryandan sonra 2-3 gun sut gelmedihi icin cocuguma kesin mama vereceklerdir hastanede. En azindan anne gogusune en yakin biberonu ve anne sutune en yakin mamayi alayim ki hastanedekilere mecbur kalmayayim diye dusundum

Kullanmayacaklarini cikartabilirsin. Ama pek hesaplamadihimiz nolcak ki dedigimiz gorunmeyen serveti gomdugumuz listedir bu.

Bebebk odasi ve bebek arabasini ne zaman istersen o zaman alabilirsin. Ben 24 haftada kurmustum herseyini, iyi ki de kurmusum simdi 33 olduk inanilmaz agirlastim canim hicbirsey yapmak istemiyor gozumde buyuyp duruyor....

X