o zaman matematik özel ders düşünsen gerçi oda saati en az 60-70 lira ya da yakın cevrende iyi bilen varsa yardımcı ollsa sana
kpss başlıbaşına bir dert. hepinizin Allah yardımcısı olsun
canım ne kadar umut dolu yazmışsın:)))))teşekkür ederim,beni motive ettin:)))inşallah bu sefer başarıcam!!!buraya sonra senin dediğin gibi bitti ohhhhhhhh atandım yazıcam
evet işte maalesef en büyük sıkıntı buhemde ne büyük ayıp.. sen gel matematiği sadece lise 1de ver üniversitede zorunlu tutma ama kpssde mecbur yapacaksın. sacmalık!!!
umut dolu ol tabiiiibenim bir akrabam kaç yıl denedi ama sen gibi 1 2 puanla kaçırmıyordu, çok düşük alıyordu hep, 5 kez filan denedi en sonunda kazandı gitti
senin alt yapın var ihtiyacın olan motivasyon, iyi düşünmek cidden bak karamsar oldukça üstümüze çekiyoruz şanssızlığı, ben de kpssye hazırlanıyorum ilk kez gireceğim yapamam yapamayacağım diye düşününce kitabı elime alasım gelmiyor bi fena oluyorum, ama iyi düşününce öyle bi gaza geliyorum ki
ne güzeel bak eşin destek oluyor sana, bir kez daha deneyeceksin sonra atanacaksın, işe başladığın ilk gün aklına bile gelmeyecek bu sıkıntıların, ferahlayacaksın, hep öyle olmaz mı
karamsar olmak yoookkazanacaksın
gercekten hayret ettim durumuna afedersin cunku inan istanbulda iyi derecede ingilizce arayan okadar yer varki buna ragmen acikta kalman beni cok sasirtiyor..direk holdinglere basvuru yap..senin yerinde olsam bir suru holdinge basvuru gondermistir...bankalara falan arkadanda kpssye hazrilanmistim..cunku atanirsam isi birakirdim..ben yurt disinda yasiyorum gecen aya kadar calisyordum bebek icin ara verdim ing senin kadar iyi degil okulunu okumadim cunku farkli bolum mezunuyum dunyaninda maasini alip birde ustune begenmiyordum...
bunlari bence dert etme senin kendine olan guvenin gitmis once moralini topla..allah herseyin bir hayirlisini verir..ama kararlar baglamak yerine hizlica cagresini arasan iii olacak..giderim dunya kadar yere basvuru yaparim alirlarsa alirlar almazlarsa calisir cikarim kimseye bagli degilsin sonucta..baska bir yer bakarim...
Allah hakkında hayırlısını versin canım sakın pes etme yavaş yavaş yaklaşıyorsun umarım bu sefer son olur kazanırsın ...
ben istanbulda değilim canım ankaradayım.ve maalesef ankarada böyle bahsettiğiniz yerlerden çok yok.bir sürü yere de başvurdum emin ol(((((ama olmadı işte zaten isyanım da o yüzden ya neden olmuyor diye.evet kendime güvenim de sarsıldı haliyle o kadar üst üste başarısızlık yaşadım ki (toparlanmaya çalışıyorum ama geçim sıkıntısı da bir taraftan vuruyor mecburum part time bir iş bulmaya.arıyorum arkadaşıom bir taraftan zaten işten ayrılalı 2 gün oldu ve hemen iş aramaya başladım.bilmiyorum bulucam inşallah
Bransınız cok güzel ben de ögretmenlik ögrencisiyim ve bir siteden buldugum öğrenciler ile cok düşük saat ücretine cok iyi paralar azandım. site ismi vermek yasak olabilir ama google a özel ders yazarsanız cıkan ilk site. hiç bozmayın moralinizi herseyin bir sonu var elbet özel ders imkanınız varken sakın rezil olmayın dısarıda. düşünürseniz, bilgi almak isterseniz size yardımcı olurum her türlü..
evet motivasyonum bunca sıkıntıdan sonra çok çabuk düşüyor bir de geçim derdi olunca işte beynim bir sürü şeye odaklanmak zorunda kalıyor.bu arada senin bölümün ne??sen de mi öğretmensin??inşallah atanırsın kardeşim
ankaranin is cevresini bilemiyorum acikcasi ama moralini bozma internete ilkogretim lise kiz ogrencileri icin bayan ogretmenden ing dersi verilir diye ilan ver dersde 60 -70 -100 kadar versen adamina gore valla ii kazanirsin..yaz bir kagida as bir yerdende dersanelere falan basvur..ben bogazici univ. ing egitimine 3 sene once 2.5 ayda 1 milyar oduyordum..oda soyleyim okadarda katkisi olmadi..ama sen birebir cok daha yardimci olacagini dusunuyorum..merkezdemi oturuyorsun bilmiyorum ama yaz okullarin kapisina as...en azindan ucretli ders verirsin...haftada 3 kisiye ders versen sadece 1 saatte istedigin gibide yasarsin..
benim bransım matematik ve genelde basladıklarıma en az 1 dönem devam ettim, artık aillerin tavrı, öğrencinin durumu yol benim için belirleyici oluyor. Ben olsam vakit avantajı duygusal tatmini ve ücret saat dengesi acısından özel dersi tercih ederdim.
canım ben iktisat okuyorum istanbulda son sınıfım, ben de izmir sgk- icra istiyorum ama yüksek
gk gy çalışıyorum ben de işte, okurken de zor, bir yandan okul uzamasın diye uğraşmak, vizesi finali.. bak şimdi vizeler geliyor 3 hafta çalışamam kpssye
ama çocuğun yok sanırım değil mi, bence part time bir iş iyi olur sana maddiyat ve zaman açısından
inşallah atanırsın ya , içimden bir ses atanacağını söylüyor ki benim hislerim çıkar