Yeniden KPSS ye hazırlanmak

o zaman matematik özel ders düşünsen gerçi oda saati en az 60-70 lira ya da yakın cevrende iyi bilen varsa yardımcı ollsa sana

özel ders almaya imkanım yok ki canım ya.anca 5 tane yapabiliyorum ama 30 soru var((((işte part işe girersem sadece mat veren kurslar var oralara yazılayım diyorum.çok çalışmam lazım gerçekten o kadar çok aday var ki.yazık bu kadar insana!!maalesef devletin ayıbı bu işte(

hemde ne büyük ayıp.. sen gel matematiği sadece lise 1de ver üniversitede zorunlu tutma ama kpssde mecbur yapacaksın. sacmalık!!!

canım ne kadar umut dolu yazmışsın:)))))teşekkür ederim,beni motive ettin:)))inşallah bu sefer başarıcam!!!buraya sonra senin dediğin gibi bitti ohhhhhhhh atandım yazıcam

umut dolu ol tabiiii benim bir akrabam kaç yıl denedi ama sen gibi 1 2 puanla kaçırmıyordu, çok düşük alıyordu hep, 5 kez filan denedi en sonunda kazandı gitti

senin alt yapın var ihtiyacın olan motivasyon, iyi düşünmek cidden bak karamsar oldukça üstümüze çekiyoruz şanssızlığı, ben de kpssye hazırlanıyorum ilk kez gireceğim yapamam yapamayacağım diye düşününce kitabı elime alasım gelmiyor bi fena oluyorum, ama iyi düşününce öyle bi gaza geliyorum ki

ne güzeel bak eşin destek oluyor sana, bir kez daha deneyeceksin sonra atanacaksın, işe başladığın ilk gün aklına bile gelmeyecek bu sıkıntıların, ferahlayacaksın, hep öyle olmaz mı

karamsar olmak yoook kazanacaksın

gercekten hayret ettim durumuna afedersin cunku inan istanbulda iyi derecede ingilizce arayan okadar yer varki buna ragmen acikta kalman beni cok sasirtiyor..direk holdinglere basvuru yap..senin yerinde olsam bir suru holdinge basvuru gondermistir...bankalara falan arkadanda kpssye hazrilanmistim..cunku atanirsam isi birakirdim..ben yurt disinda yasiyorum gecen aya kadar calisyordum bebek icin ara verdim ing senin kadar iyi degil okulunu okumadim cunku farkli bolum mezunuyum dunyaninda maasini alip birde ustune begenmiyordum...

bunlari bence dert etme senin kendine olan guvenin gitmis once moralini topla..allah herseyin bir hayirlisini verir..ama kararlar baglamak yerine hizlica cagresini arasan iii olacak..giderim dunya kadar yere basvuru yaparim alirlarsa alirlar almazlarsa calisir cikarim kimseye bagli degilsin sonucta..baska bir yer bakarim...

hemde ne büyük ayıp.. sen gel matematiği sadece lise 1de ver üniversitede zorunlu tutma ama kpssde mecbur yapacaksın. sacmalık!!!
evet işte maalesef en büyük sıkıntı bu((madem mat soracaktın neden lisede ve üniversitede vermiyorsun zorunlu tutmuyorsun bu dersi???yeni mezunlara o kadar üzülüyorum ki(((hele üniversitede öğretmenlik yazanlara daha çok üzülüyorum(((((

evet motivasyonum bunca sıkıntıdan sonra çok çabuk düşüyor bir de geçim derdi olunca işte beynim bir sürü şeye odaklanmak zorunda kalıyor.bu arada senin bölümün ne??sen de mi öğretmensin??inşallah atanırsın kardeşim

ben istanbulda değilim canım ankaradayım.ve maalesef ankarada böyle bahsettiğiniz yerlerden çok yok.bir sürü yere de başvurdum emin ol(((((ama olmadı işte zaten isyanım da o yüzden ya neden olmuyor diye.evet kendime güvenim de sarsıldı haliyle o kadar üst üste başarısızlık yaşadım ki(toparlanmaya çalışıyorum ama geçim sıkıntısı da bir taraftan vuruyor mecburum part time bir iş bulmaya.arıyorum arkadaşıom bir taraftan zaten işten ayrılalı 2 gün oldu ve hemen iş aramaya başladım.bilmiyorum bulucam inşallah

Allah hakkında hayırlısını versin canım sakın pes etme yavaş yavaş yaklaşıyorsun umarım bu sefer son olur kazanırsın ...

Bransınız cok güzel ben de ögretmenlik ögrencisiyim ve bir siteden buldugum öğrenciler ile cok düşük saat ücretine cok iyi paralar azandım. site ismi vermek yasak olabilir ama google a özel ders yazarsanız cıkan ilk site. hiç bozmayın moralinizi herseyin bir sonu var elbet özel ders imkanınız varken sakın rezil olmayın dısarıda. düşünürseniz, bilgi almak isterseniz size yardımcı olurum her türlü..

ankaranin is cevresini bilemiyorum acikcasi ama moralini bozma internete ilkogretim lise kiz ogrencileri icin bayan ogretmenden ing dersi verilir diye ilan ver dersde 60 -70 -100 kadar versen adamina gore valla ii kazanirsin..yaz bir kagida as bir yerdende dersanelere falan basvur..ben bogazici univ. ing egitimine 3 sene once 2.5 ayda 1 milyar oduyordum..oda soyleyim okadarda katkisi olmadi..ama sen birebir cok daha yardimci olacagini dusunuyorum..merkezdemi oturuyorsun bilmiyorum ama yaz okullarin kapisina as...en azindan ucretli ders verirsin...haftada 3 kisiye ders versen sadece 1 saatte istedigin gibide yasarsin..

günde 2 saat ders verseniz, siz gitseniz 4 saat, minimum 25 tlden verseniz 50 tl 5 ögrenciniz olsa haftalık 250 aylık 1000 tl eder kalan zamandada rahat rahat çalışırsınız bende ankaradayım tam sınav zamanı çok arayan oluyor aralarından seçiyorum

ben de öğrenciyken ve mezun olduktan sonra özel ders vermiştim.evet ders verdiğin sürece kazanıyorsun.fakat bu sürekli bir iş değil ki canım.evliyim ve ödenmesi gereken faturalarımız var ki her ay düzenli bir gelirim olması gerekiyor.bahsettiğin siteyi biliyorum teşekkür ederim ben de oradan bir kaaç kişiye ders vermiştim.
bu arada senin branşın ne??

canım ben iktisat okuyorum istanbulda son sınıfım, ben de izmir sgk- icra istiyorum ama yüksek
gk gy çalışıyorum ben de işte, okurken de zor, bir yandan okul uzamasın diye uğraşmak, vizesi finali.. bak şimdi vizeler geliyor 3 hafta çalışamam kpssye
ama çocuğun yok sanırım değil mi, bence part time bir iş iyi olur sana maddiyat ve zaman açısından
inşallah atanırsın ya , içimden bir ses atanacağını söylüyor ki benim hislerim çıkar

benim bransım matematik ve genelde basladıklarıma en az 1 dönem devam ettim, artık aillerin tavrı, öğrencinin durumu yol benim için belirleyici oluyor. Ben olsam vakit avantajı duygusal tatmini ve ücret saat dengesi acısından özel dersi tercih ederdim.

evet ankara merkezdeyim.öğrenciyken ve mezun olduktan sonra bir süre ders verdim evet o dönem iyi kazandım inkar edemem.fakat bu işler sürekli olmuyor işte(ne bileyim 3 ay alıyo 5 ay alıyo sonra sınav döneminde almak istiyor.sürekli ders alavcak birilerini bulmak zor.malum dershaneler öetüt verdikleri için.öğrenciyken 3 yıl 3 öğrenciye sürekli verdim ve inanın ailemden tek kuruş para almadım çünkü fazlasıyla yetiyordu ama şimdilerde sürekli ders alacak birilerini bulmak inanın çok zor.
o yüzden part time çalışıp bir taraftan kpssye hazırlanayım diyorum.devlet okulunda öğretmen olmadan bu çile bitmeyecek.bir de komik ama bazı iş yerlerinede görüşmeye gittiğim zaman aa siz öğretmenlik mezunusunuz 2 gün sonra atamanız olur çeker gidersiniz diyorlar!!!devlet çok atama yapıyor zannediliyor tabi.medyada öyle verildiği için haberler insanlar gerçeği bilmiyorlar((

ahhh canım benim matematik fizik gibi branşalar da elbet sürekli ders bulursun.fakat ingilizce öyle değil ki(sadece öğrenciyken 3 yıl boyunca aynı 3 kişiye ders verdim.sonrasında hep 2 ay,3 ay 55 ay ama sürekli olmadı canım ya(

inşallah olur canım sgk çok güzel bir kurum maaşları falan çok iyi inşallah!!!evet çocuğum yok.ben de zaman ve düzenli az da olsa gelir açısından part time iş düşünüyorum.çok var öyle mezun olup bir taraftan kpssye çalışıyor bir taraftan da lcw,defacto,koton gibi yerlerde part çalışıyor.bakalım kabul edilirsem öyle çalışmayı istiyorum.

aynı siteden mi bahsediyoruz ki ya, ben birazda beni arayanların cogu ingilizce dersi istedgi için yazmıstım, cogu ailede bilinçli bu işin ciddiyetinde ailelerdi üzüldüm böyle olmasına şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…