Yeniden KPSS ye hazırlanmak

darlingim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
727
9
Selam arkadaşlar,
Söze nerden başlayacağımı bilmiyorum aslında.O kadar doluyum ki taşıcam gibi geliyor(2007 yılında ingilizce öğretmenliğinden mezun oldum ve aynı yıl evlendim.Sağolsun eşim bana her konuda destektir.o sene kpss sınavına girmiştim atanmak için fakat olmadı.neyse dedim o yıl hazırlanamadım dedim.2008de tekrar girdim sınava bu arada dershanede de çalışıyordum bir taraftan da ders çalışıyordum.o yıl da olmadı.2009da eşim çalışma kursa göndereyim seni dedi ben de bir kursa yazıldım gayet de iyi gitti çalışmalarım.maddi sorun da yaşamadık.sıkışınca altınlarımızı bozdurduk falan.neyse 2009 sınavında fena olmayan bir puan aldım ve 1 puanla atanamadım(hadi bir gayret daha deyip 2010da da sınava girdim ve sonıuç traji komik ama yine 1 puanla atanamadım(bu arada maddi durum da kötüye gitmeye başladı bizim(ailelerimizden de isteyemiyorduk.özellikle eşim çok gurur meselesi yapar.2011 sınavına hazırlanmadım olursa 2010 puuanımla giderim dedim ve en kötüsü bu oldu ben bu sefer 0.4 puanla atanamadım(
bu üstümdeki uğursuzluk nedir???ben nerde yanlış yapıyorum diye defalarca kendime sordum ama bir cevap bulamıyorum(çok kötüyüm kızlar(ve en kötüsü ne biliyor musunuz??mesleğimden soğudum!!okuduğum güne lanet ettim!!!!binbir emekle okuduğum mezun olduğum bölümümden nefret ettim!!!!
Halbuki öyle güzel hayallerim vardı ki çocuklarıma kavuşacağım günü öyle çok bekledim ki!!ama olmadı iştehep ucundan kıyısından kaçırdım
Bu arada başka işler de yaptım mesela call centerda çalıştım güzeldi fena değildi aslında ama mesai saatleri yüzünden ayrılmak zorunda kaldım.bu yıl çok sıkıntı yaşıyoruz maddi anlamda bir işe daha girdim bu arada fakat adamlar beni daha 1 ay olmadan postaladılarneymiş teze kızlarının işe ihtiyacı varmış,kusura bakma dedilerbenim işe ihtiyacım yok yave yine iş arıyorum(eşim de bir giyim markasında satış danışmanı olarak çalışıyor.ben de ona benzer bir yerde part time çalışayım bir taraftanda kpss'ye hazırlanayım diyorum.sizin fikirleriniz neler???lütfen bana yardımcı olun!!!
part da olsa çalışmam lazım çünkü eşim tek başına masrafların altından kalkamıyor(gece gündüz çalışıyor adam.malum büyük şehirde olunca herşey pahalı.kızlar tekrar gireyim mi kpss'ye lütfen bir akıl verin bu bahtsız kardeşinize

canım benim çok üzüldüm bu zamanda tek maaşla ev geçindirmek çok zor merak ettim hangi şehirr

bu arada kesinlikle memur olmak için elinden geleni yap bir daha kimsenin teyzesinin kızının iş ihtiyacı seni üzmezzzz devlet memurluğu gibisi yok

canım benim çok üzüldüm bu zamanda tek maaşla ev geçindirmek çok zor merak ettim hangi şehirr

ankaradayım canım.evet tek maaş çok zor ve benim de çalışmam gerekiyor bu yüzden ama neye elimi atsam kuruyor ben anlamadım ki neden hep böyle oluyoryakınlarım hep senin üzerinde bir şey var kesin bu kadar da olamaz diyorlar okuyorum ediyorum ama yok nafile(olmuyor işte(

bence seninde kısmetin bir yerde bekliyr umarım umarım memur olursun inşşşşşşallah

bu arada kesinlikle memur olmak için elinden geleni yap bir daha kimsenin teyzesinin kızının iş ihtiyacı seni üzmezzzz devlet memurluğu gibisi yok

haklısın bir şekilde öğretmen olarak atanmam gerekiyor.o kadar emek boşa gitmemeli fakat sınavlarda üst üste kaybetmem de bir o kadar acıtekrar ayağa kalkıp toparlanmam gerekiyor ama bunu birincil ihtiyaçlarımız varken yapamam.o yüxzden bir an önce part time iş bulmak istiyorum.neden part çünkü kalan zamanlarda kpssye çalışmam gerekiyor.kursa da gitmicem sınava gire gire deneyim kazandım zaten.ama bir kez daha ucundan kaçırmak istemiyorum

Öncelikle Allah yardımcın olsun arkadaşım, yaşadıkların çok tanıdık geldi, bu kpss illeti malesef ki günümüzün sorunu...Ben derim ki sakın işin ucunu bırakma, bilgilerin tazeyken evde de olsa çalışarak tüm sınavlara gir,eminimki günün birinde atanacaksın...Eminim diyorum bende aynı umutla yaşıyorum, puanın kaç bilmiyorum ama 0,4 puan kaldıysa fazlasını da kendine güvenerek yapabilirsin...
Bende 2010 kpssden 85 aldım ve hala atanmayı bekliyorum, çok az zaman kalmasına rağmen hala bi umudum var...Buarada yaşımda 30 düşün artık ((
İş konusuna gelince evde çeviri falan yapmayı düşünmedinmi, ben yüksek lisans tezimi hazırlarken ciddi para harcamıştım bu işe, makalelerin bir kısmını vaktim olmadığı için ing. bölümünde okuyan öğrencilere bile vermiştim, teknik konular birebir çevrilmiyordu ama konuya az çok hakim olduğum için bir kez üzerinden geçerek bişeyler çıkarıyordum ortaya...
Başka bir yerde çalışarak hem çok yorulursun hemde ev,iş,ders üçgeninde bocalarsın diye düşünüyorum...

Şu kpss çilesinden müzdarip olmayan yok.

Ama yılmak yok..

Zaten belli bir alt yapı oluşturmuşsunuz bu zamana dek,

İş arayışınız / çalışma durumunuz olsa bile ders çalışmaya devam edin.

İnşallah çabalarınızın karşılığını alırsınız.

Allah yardımcınız olsun.

bence seninde kısmetin bir yerde bekliyr umarım umarım memur olursun inşşşşşşallah

Ah canım öyle çok kişi söylüyor ki senin dediğini ama o kısmet bir türlü bana ulaşmadı((((((çok bişey beklemiyorum ki ben hayattan sadece mesleğimi yapmak ve ev geçimine katkıda bulunmak istiyorum((bu arada çocuk da yapmadım ha bugün ha yarın atanırım diye((((((((bilseydim böyle olacağını çoktan doğururdum büyürdü bile((

Belki de böylesi senin için daha hayırlıdır canım bir şeyler var ki olmuyor kaç yıldır ve böyle küçük farklarla.

Öncelikle allah yardımcınız olsun arkadaşım tek maaş çok zor. bende seninle aynı süreçten geçtim ama branşım gereği (okulöncesi) çok alım oldu ve cok sukur 2009da atandım ancak suan abimin eşi seninle aynı durumda sosyal bilgiler branşı ve hep küsüratla kaçırıyor oysa 26yı açmasına rağmen. ama biliyormusun biz bu van depreminden sonra onun atanmamıs olmasına öyle cok sevindik ki 20 tercihe yakın erciş van yapmıstı belkı atansaydı şu an yaşamıyor olacaktı canım fatoşum..

şimdi belki diyeceksin ki ne alaka.. her işte bir hayır vardır arkadaşım olmuyorsa vardır bir sebebi böyle düşün üzülme ve umudunu sakın kaybetme ne zorluklarla okuduk bizler öğretmen olmak için okuduk güzel yürekli çocuklarımızın senin gibi öğretmenlere iithyacı var sakın ha sakın pes etme bir gün elbet olacak. part olarak çalış ama özellikle eğitim netlerini arttırmayı hedefle eğitime ağırlık ver.

canım bak ucundan kıyısından kaçırmışsın sakın bırakma yine çalış yine gir sınava, part time bir iş bul, maaşı çok olmasa bile faturaları karşılar eve destek olmuş olursun

şimdiye kadar şanssızlıklar yaşamışsın motivasyonun düşmüş sinirlerin bozulmuş anlıyorum ama, yine hazırlan güzelce

bir kez atandıktan sonra bir daha sınav-ders derdin olmayacak, bitti gittiiiii diyeceksin ooohhh

bırakma kendini

sağolsaın arkadaşım. İnşallah sen de günün birinde atanırsın.çok zor bu çile yaşamayan bilmiyor.evde çeviri hiç yapmadım çünkü genellikle teknik ingilizce isteyen işler oluyor ve teknik ingilizcem yok benim.ha 1/2 ay çalışsam hallederim fakat öyle bir zaman kaybı da yaşayamam maalesef(dışarıda çalışıp evde ders çalışmak çok zor olacak biliyorum ama mecburum buna canım.eşim evde otur çalış dersine diyor ama adamın halini görüyorum zavallımın pestili çıkıyor(o yüzden ona yardımcı olmam gerekiyor.Rabbim bizi de muradımıza eriştirir inşallah(amin)

evet canım,bu kpss yüzünden pek çok kişi acı çekiyor(
belli bir alt yapım var bu sene de tekrar denicem bakalım.güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim

Belki de böylesi senin için daha hayırlıdır canım bir şeyler var ki olmuyor kaç yıldır ve böyle küçük farklarla.

bazen senin dediğin gibi düşünüyorum demekki olmayacak hep küsüratlarla kalıyorum diyorum.fakat başka bir iş de olmuyor ama olması gerekiyor çünkü çok zorlanıyoruz geçim konusunda(

canım en son atamada ben de bir sürü van erciş yazmıştım olmadı.olsaydı belki ben de hayatta olmayacaktım.fakat ecel işte ne zaman vademiz bittiyse o zaman göçeceğiz bu dünyadan.evet tekrar giricem bakalım inşallah bu sefer başarıcam!!!eğitim netlerine gelince benim eğitim netlerim gayet iyi zaten 95in altına hiç düşmedim fakat mat problemim var çünkü en son lise 1 de görmüştüm .onu halletmem gerekiyor galiba((

canım en son atamada ben de bir sürü van erciş yazmıştım olmadı.olsaydı belki ben de hayatta olmayacaktım.fakat ecel işte ne zaman vademiz bittiyse o zaman göçeceğiz bu dünyadan.evet tekrar giricem bakalım inşallah bu sefer başarıcam!!!eğitim netlerine gelince benim eğitim netlerim gayet iyi zaten 95in altına hiç düşmedim fakat mat problemim var çünkü en son lise 1 de görmüştüm .onu halletmem gerekiyor galiba((

o zaman matematik özel ders düşünsen gerçi oda saati en az 60-70 lira ya da yakın cevrende iyi bilen varsa yardımcı ollsa sana

canım ne kadar umut dolu yazmışsın:)))))teşekkür ederim,beni motive ettin:)))inşallah bu sefer başarıcam!!!buraya sonra senin dediğin gibi bitti ohhhhhhhh atandım yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…