Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Fiyatlarda ciddi anlamda indirim yapıyorum.....bunları elimden çıkarmadan yenileri eklemeyi düşünmüyorum zaten elimde çanta çok az kaldı....çanta devri kapanıyor yetişen aldı yetişemeyene son fırsatlar
Kıyafetler.... Ev tekstili ve aksesuarlarla devam edeceğim......elimdeki çantaları bitireyim....dolaplar hızla boşalıyor koşunnnnnnn

cicekli ayakkabıya hayran kaldım
kıyafet bekliyorum cantalar biran once satılır insallah :)
ayakkabıyı alcak olan arkadas simdiden hayırlı olsun
:121:

Canım çok rahat bele oturan bir kesimi var....baya Pahalı almıştım.......isteyene ölçü alırım

Özele cevap yazamadım 5 dakika kuralından dolayı burdan teşekkür edeyim bari :)

Cok guzel ama ben zayifladigimdan dolayı artık 38 de olmuyor sana zahmet olmazsa omuz gogus ve bel ölçülerini yazabilir mısın

Canım gri yünlü özel dokuma kısa kol çeket....omuz 40 cm
Kol altı genişlik.... 47 cm
Bele oturan kısım 37 cm

Boyu.....56 cm çok tarz bişi bayılacaksınız

Cok guzel ama ben zayifladigimdan dolayı artık 38 de olmuyor sana zahmet olmazsa omuz gogus ve bel ölçülerini yazabilir mısın

Canım ölçüleri yazdım gördün mü?
Aslında çeketin etiketinde beden 42 gösteriyor ben 38 bedenim ama bana tam oluyor...göğüslerden dolayı sanırım
Kesimi kumaşı harika dokuması var ....her bedene uyacak gibi geldi bana:44: bol bile kullanılır kemerli olduğu için

Geldimm canım geldimmm.. cikletin fiyatı en son ne olur acaba sorsamm

canım çok sağol ama beni aşacakk ben diğer ürünlere bakayımmm özel mesaj hakkım yokk

Alan arkadaşım iyi günlerde kullan tatlımmm

Sevgiler eline geçmiş çok beğenmişin ben de mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…