Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüh siyah canta gitmiş bende almak için gelmiştim alan arkadas güle güle kullansın
baska cantan var mı cnm
Malesef tatlım........hepsini ekledim....ama satılmayalar var halaaa
Onları toparlayayım toplu göstereyim......
Satılacak durumdakileri eklemiştim....olmayanlar hediye gitti.....görmediğiniz çanta kalmadı hepsi buydu
siyah parlak canta begenmiştim birde kırmızı onlarda satılmışşşş şans benden yana değilmiş napalım sana hayırlı satışlar cnmm
harika vallaa çok beğendim
BU ÇANTA DURUO MU cnm diğer cantayı da alıntı yapcam
diğeri de bu çanta cnm
O epey oldu satılalı caımm...arkadaş kullanmaya başlaıştır bile......kıyamadım satmaya ama Allah nasip ederde şu hesaplarım düze çıkarsa alırm yine neolacak.....helali hoş olsun
Aslında o çantayı alan arkadaş vazgeçince bende satmakta vazgeçmiştm.....azcık hevesimi alıyım öyle satayım demeiştim:18:
Ama o kadar beğenen oldu ki dayanamadım fiyat verdim....insanlara hayır diyememek gibi bir zaafım vardır da
Alamayın diye. 55 tl diyorum dermişim şaka şaka
Orjinal değil orjinal diyenlere kanmayın
merhaba arkadaşım son hız gidiyorsun daha da çok olur inşallah satışın benim ürünlerim gelmedi henüzz.. dört gözle bekliyorum canım benim kıyafetlerinnnn çok güzel tam benim tarzımmm amabenim bedenime uygun değil ben biraz daha tombişimmmmmmm ne yapayım ben şimdiii offffffffffffffffff
neyse canım benim bana uygun bişeyleri kaçırmamak içinn sımsıkı takipteyimmm