How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

gerçektenmi :) kime niyet kime kısmet :21:

Son düzenleyen: Moderatör:
tüh siyah canta gitmiş bende almak için gelmiştim alan arkadas güle güle kullansın :16:

baska cantan var mı cnm :16:

Malesef tatlım........hepsini ekledim....ama satılmayalar var halaaa
Onları toparlayayım toplu göstereyim......
Satılacak durumdakileri eklemiştim....olmayanlar hediye gitti:34:.....görmediğiniz çanta kalmadı hepsi buydu:34:

Malesef tatlım........hepsini ekledim....ama satılmayalar var halaaa
Onları toparlayayım toplu göstereyim......
Satılacak durumdakileri eklemiştim....olmayanlar hediye gitti:34:.....görmediğiniz çanta kalmadı hepsi buydu:34:

siyah parlak canta begenmiştim birde kırmızı onlarda satılmışşşş şans benden yana değilmiş napalım sana hayırlı satışlar cnmm :16:

siyah parlak canta begenmiştim birde kırmızı onlarda satılmışşşş şans benden yana değilmiş napalım sana hayırlı satışlar cnmm :16:

Siyah parlak dediğin hangisi tatlım bi alıntı bişi yapsana:44:

Aramiza tekrardan hosgeldin arkadasim senden bisey almadim henuz ama severek takip ediyorum urunlerini:) bereketli satislar:)))

Anacığıma hediye gelmiş dar geldiği için giyememiş.....al kızım benim için sat birinin işini görsün dedi:1:

Sıfır hiç giyilmemiş butik ürünü:10:

Ölçtüm omuz genişliği....42 cm..
Göbeği olanlar kaçırmasın tam kapatır....kesimi çok güzel.....5 numara yazıyor....zannımca 44 beden oluyor bu:44:

Çoook uyguna gidecek isteyen olursa...

Koyu kahve renginde:34:

$image.jpg $image.jpg

BU ÇANTA DURUO MU cnm diğer cantayı da alıntı yapcam :16:

Aslında o çantayı alan arkadaş vazgeçince bende satmakta vazgeçmiştm:1:.....azcık hevesimi alıyım öyle satayım demeiştim:18::17:

Ama o kadar beğenen oldu ki dayanamadım fiyat verdim....insanlara hayır diyememek gibi bir zaafım vardır da:1:

Alamayın diye. 55 tl diyorum dermişim:1::1: şaka şaka:34:

Orjinal değil orjinal diyenlere kanmayın:1::1:

diğeri de bu çanta cnm :16:

O epey oldu satılalı caımm...arkadaş kullanmaya başlaıştır bile......kıyamadım satmaya ama Allah nasip ederde şu hesaplarım düze çıkarsa alırm yine neolacak.....helali hoş olsun:34:

O epey oldu satılalı caımm...arkadaş kullanmaya başlaıştır bile......kıyamadım satmaya ama Allah nasip ederde şu hesaplarım düze çıkarsa alırm yine neolacak.....helali hoş olsun:34:

çok şık tam benlik çantalarda kaça gittiler bari :1::1:

Aslında o çantayı alan arkadaş vazgeçince bende satmakta vazgeçmiştm:1:.....azcık hevesimi alıyım öyle satayım demeiştim:18::17:

Ama o kadar beğenen oldu ki dayanamadım fiyat verdim....insanlara hayır diyememek gibi bir zaafım vardır da:1:

Alamayın diye. 55 tl diyorum dermişim:1::1: şaka şaka:34:

Orjinal değil orjinal diyenlere kanmayın:1::1:

duruyor mu yani cnmm :26:

Kızlar elimde çok az ürün kaldı......kıyafetlerim harika hepsi de tertemiz....kırmızı elbisem sıfır ayarında...beğenen kaçırmasın cip parası gibi:34:

Daha ne kıyafelerim var öylece dolap bekleyen.....yanlış. anlaşılmasın yapılan iyiliğin kouşulmasından hiç hoşlanmıyorum....çookk yardımlarım oluyor ve devamda ediyor..........bunu açıklamayı etik bulmuyorum....neydi...bir elin verdiğini diğer el görmemeliydi:34:
Yapılan iyilikleri paylaşmak hiç doğu değil...
Sadece sattıklarımı biliyorsunuz dahada başka açıklama yapamam:17:

merhaba arkadaşım son hız gidiyorsun daha da çok olur inşallah satışın benim ürünlerim gelmedi henüzz.. dört gözle bekliyorum canım benim kıyafetlerinnnn çok güzel tam benim tarzımmm ama:50::50::50::50::50::50:benim bedenime uygun değil ben biraz daha tombişimmmmmmm ne yapayım ben şimdiii offffffffffffffffff :43::43::43::43::43:
neyse canım benim bana uygun bişeyleri kaçırmamak içinn sımsıkı takipteyimmm

merhaba arkadaşım son hız gidiyorsun daha da çok olur inşallah satışın benim ürünlerim gelmedi henüzz.. dört gözle bekliyorum canım benim kıyafetlerinnnn çok güzel tam benim tarzımmm ama:50::50::50::50::50::50:benim bedenime uygun değil ben biraz daha tombişimmmmmmm ne yapayım ben şimdiii offffffffffffffffff :43::43::43::43::43:
neyse canım benim bana uygun bişeyleri kaçırmamak içinn sımsıkı takipteyimmm

Ah canım keşke uyuşsaydı bedenler......ama kırmızı çok esnek triko zaten.....kargo takibe baktın mı nerdeymiş senin paket:34:

Sevgil dostlar kaçırmayın ihtiyaçınız varsa alın derim....

Profesyonel fön makinam.....ihtiyaç fazlası.....tek sorun en alt düğme çalışmıyor ama zaten diğer düğme yeterli oluyor....harika ısı veriyor...........DÜŞTÜÜÜÜÜ:32:

SADECE 15 tl:30:

buyrun benim arkadaşımızla yaptığım keyifli alışveriş le ve pazarlıkla bana hediye ettiği fön makinem için kendisine çok teşekkür ediyorum hediyesi için......

Hadi ama bu botu kaçırmayın......pişman olmayın:10:

Mükemmel bir bot....
Ben sustum resimler konuşsun:34:

37 numara..........aldığım rakam. 150 tl......:30:

Size özel.........sadece 70 tl:34:

bu güzel bot ve kırmızı çanta artık benim arkadaşlar ümidinizi kesin :))))))))))))

Back