Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

hayır bakmadım nerden bakacağım bilmiyorum

Tatlım google amcaya.....ptt kargo takip yaz çıkan yere kp ile başlayan sana yolladığım kodunu yaz diğerlerinide yazdın mı sorgula diyince çıkar nerde olduğu

buyrun benim arkadaşımızla yaptığım keyifli alışveriş le ve pazarlıkla bana hediye ettiği fön makinem için kendisine çok teşekkür ediyorum hediyesi için......

İyi günlerde kullan canım.....yeni evliyim diyince kıyamadım...Allah sizi nazardan saklasın tatlım mutluluklar diliyrum

İyi günlerde kullan canım.....yeni evliyim diyince kıyamadım...Allah sizi nazardan saklasın tatlım mutluluklar diliyrum

teşekkür ederim çok ince bir bayansınız gerçekten kesinlikle amacınız insanları memnun etmek.

ben kırmızı elbiseyi, yanındaki topuklu botu ve 3 tane 15 olan cantaları (resmini henuz gormedim ama bulur ve begenirsem) almak istiyorum, mesaj atıyorm şimdi size

ben kırmızı elbiseyi, yanındaki topuklu botu ve 3 tane 15 olan cantaları (resmini henuz gormedim ama bulur ve begenirsem) almak istiyorum, mesaj atıyorm şimdi size

canım topuklu botu ben aldım az önce.

Canım sorunlu olan sadece önü tokalı taşlı siyah olan.....kavlamaları var....o zaten hediye gibi gidecek....
beyazı kullandığım için ahşap detayında görünmeyen yerde çizilmeleri var...büyük siyahta hiç bişi yok ama çok kullandığım için
3 ünü 15 tl ye göndericem

canım kırmızı elbisenin yanındaki kırmızı çanta satıldı mı

canım kargom geldi :)çok beğendim yaprak sarıyodum bıraktım valla merakımdan:)misler gibi koktu açar açmaz çok beğendim hemen serdim ellerine sağlık .Allah bol kazançlar versin notlar içinde ayrıca çok sağol.:)

Canımmm iyi günlerde kullan siyahı zorla hediye ettim sana
Kız valla kargolar itinalı olsun diye bir şişe parfüm bitirdim benden esnaf olmaz

anladım canım ben hep geç kalıyorum eklendiği gibi satılıyo maşallah çok hızlısın..

he bu arada akşam havale tamam.:)

Ödeme yapılmadan kargo gönderen en iyi bit pazarı satıçıcı ünvanıda benim bu sene oylarınızı bekliyorum

Bu sene. KK enlerine aday olmazsam atın beni denizlere

canım işine karışmak gibi olmasında satılmayanları toparlasan
bir resimde paylaşsan çok iyi olur
herkes kalanları merak ediyor
konu başlığınada eklersin kalanlar şu sayfada diye
herkes aynı ürünü merak edip sormamış olur böylece

Esracım çok haklısın....bi fırsat bulsam yapıcam dediğini...şimdi yemek başına geçtim çocuklar okuldan gelmeden yetiştirmem lazım...inşaallah gece toparlarım canım.....:44:

yeşil çantaya ve ahşap saplı çantaya bayıldım özelden görüşelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…