How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Bunu çok severek kullandım...yürüyüşe çıkarken çoook rahat edersiniz....son derece hafif...
İki farklı kullanım kolaylığı sunuyor....
Hem kürklü hem kürksüz çapraz kullanıma uygun:34:

23 nolu çantam....

Size özel sadece.....30 tl:30:

$image.jpg $image.jpg $image.jpg

Bu ayakkabıyı ilk gördüğümde o kadar sevmiştim ki numarasını bile önemsemeden kapmıştım:1:......

Tam bir bahar ayakkabısı .........çooook şık ve kaliteli:16:

Ayağıma büyük geldiği için satıyorum...:14:

38 numara.......sadece deneme gibi 2 saat kadar giyildi:34:

Size olur fiyatı........45 tl:30:

$image.jpg $image.jpg

Hadi kızlar şu el emeğim göz nurum dantellerimi alın artık ütüleri bozulacak diye korkuyorum:1:

Çok uygun fiyata vereceğim lütfen fiyat görüşmelerini özelden yapalım:1:

Yine el emeğim göz nurum.....asla ticari amaçı yok:1: maksat birinin işine yarasın bir ceyiz sandığını süslesin diye:16:

Yine komik rakama gidecek kaçırmayın:32:

22 parçadan oluşan bu harika iğne oyası takımını ellerimle sizin için kolaladım......yine çook uygun çoookk rahat ala bileceğiniz bir fiyata gidecek.......:10:

Canım arkadaşlarım......elimde sadece 3 adet çanta var resmini çekmediğim.....onlarda deformasyon hissettiğim için satmayı uygun bulmadım......yok eğer ben yine de göreyim alırım derseniz 3 çantayı 15 tl ye veririm.....ama dediğim gibi size layık görmediğim hiç bişiyi satmıyorum.......beğenilmeyen bişi olursa da her zaman geri almaya hazırım....maksatım ticaret yapmak değil.....küçücük bütçelerle hem size hem kendime faydalı olabilmek.......soran arkadaşlarıma söz verdiğim gibi kıyafetler ve aksesuarlara devam edeceğim...........daha görmeniz gerekn çokkkk şey var:34: ev tekstili de var sırada:1:

canım o 3 çantayıda eklede görelim

Canım yemin ederim korkar oldum ürün eklemeye........sürekli uğraşıyorlar benle.......bende alışveriş yapanlar lütfen yazsın hepsi ikinci el değil miydi:50:.......nadiren etiketli çıkmış bir kaç çanta var diye neden acımadan yükleniyorlar bana...zaten etiketli olanlar satılmadı fiyatı yksek bulundu benimde zaten onların fiyatını düşürmeye niyetim olmadığı için kaldılar......sağlık olsun heves edip almıştım ben kullanırım artık:1: Sırf konumu ilk açtığımda açılış şık olsun diye o en iyilerle açılış yapmıştım siteye ve size saygımdan.......lütfen söylermisiniz özelde yada mailde konuşurken hiçççç burdan farklı bir üslup sergiliyr muyum:50:
Sırf sizleri sevindireyim derken gerek varmıydı o arkadaşların beni bu kadar yıpratmasına:14:
Sanırım kısa süre sonra kapatacağım konuyu...kimsenin kısk çlık krizilerini çekemem ...ha onlar istedi diye değil ben çok hassas bir bayaım tansiyon sorunum var....sağlığımı yıpratıyorlar diye:14:

Neyse tatlım senin araçılığınla buraa yazmak istedim kolay kolay yazmazdım buraya gereksiz mevzuları ama mecbur kaldım.....tekrar söylüyorum ticaret yapmak isteseydim....100 tllik sıfır çantayı burada 10 ya da15 tlye vermezdim........

Daha dün güzeldüştübağlara arkadaşıma 150 tllik çantayı küçük bir sorunu var diye 15 tl ye gönderdim......heali hoş olsun pişman değilim......tek anlatmak istediğim ticaret böyle düşük kar marjlarıyla yapılmaz bunuda en iyi ben bilirim.........çünki uzmanlık alanım:34:

canım benim sen bu insanları kafana takma üzme tatlı canını ürün ortada hepsi birbirinden güzel ve temiz.almak isteyen alır almak istemeyende almaz bu kadar basit.kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.senin anlatmana gerek yok ürünler kendini gösteriyor zaten sen kulak asma onlara.dediğin gibi böyle insanlara yaranılmaz.kıyamam sana:38:

canım benim, benimkiler şu iki çantaydı, karışmaz değilmi ?

bu arada gösterdiğin ilgi alaka ve indirim için çok çok teşekkür ederim :16:

$2.jpg

$1.jpg

canım benim sen bu insanları kafana takma üzme tatlı canını ürün ortada hepsi birbirinden güzel ve temiz.almak isteyen alır almak istemeyende almaz bu kadar basit.kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.senin anlatmana gerek yok ürünler kendini gösteriyor zaten sen kulak asma onlara.dediğin gibi böyle insanlara yaranılmaz.kıyamam sana:38:

Tşkr ederim tatlım desteğin için......sizin gibi temiz yürekli arkadaşlarım olmasa inan çekemezdim bu kadarını benim için huzurum herşeyden önemli:38:

Hadi hadi sustum......:1:

İstediğin üç çantanın resmi...

Ticaret yapıyor diyenlere kapak olsun....3 ÇANTA 15 tl:1:

Deformasyon hissetiğim için yoksa taş gibiler taşşşş.....her şeyi sizin iyiliğiniz için yapıyorum helali hoş olsun......burda çöp gibi şeyleri satıp....kötü penye ye 15,20 lira isteyelerede kapak olsun.......kimse kimseyi karalıyamaz ben ne diyorsam arkasındayım......BEĞENMİYORSANIZ GÖNDERİN SİZİ ASLA ZORDA BIRAKMAM.....diyorum en baştan beri dediğimide yaptığımı biliyr herkez:34:

SEVGİLİ DOSTLAR İYİ Kİ SİZ VARSINIZ?.......kıskançlıktan ne yapacağını bilemeyenlere de kapak olsun:32:

3 çanta 15:1::10:

Canım yemin ederim korkar oldum ürün eklemeye........sürekli uğraşıyorlar benle.......bende alışveriş yapanlar lütfen yazsın hepsi ikinci el değil miydi:50:.......nadiren etiketli çıkmış bir kaç çanta var diye neden acımadan yükleniyorlar bana...zaten etiketli olanlar satılmadı fiyatı yksek bulundu benimde zaten onların fiyatını düşürmeye niyetim olmadığı için kaldılar......sağlık olsun heves edip almıştım ben kullanırım artık:1: Sırf konumu ilk açtığımda açılış şık olsun diye o en iyilerle açılış yapmıştım siteye ve size saygımdan.......lütfen söylermisiniz özelde yada mailde konuşurken hiçççç burdan farklı bir üslup sergiliyr muyum:50:
Sırf sizleri sevindireyim derken gerek varmıydı o arkadaşların beni bu kadar yıpratmasına:14:
Sanırım kısa süre sonra kapatacağım konuyu...kimsenin kısk çlık krizilerini çekemem ...ha onlar istedi diye değil ben çok hassas bir bayaım tansiyon sorunum var....sağlığımı yıpratıyorlar diye:14:

Neyse tatlım senin araçılığınla buraa yazmak istedim kolay kolay yazmazdım buraya gereksiz mevzuları ama mecbur kaldım.....tekrar söylüyorum ticaret yapmak isteseydim....100 tllik sıfır çantayı burada 10 ya da15 tlye vermezdim........

Daha dün güzeldüştübağlara arkadaşıma 150 tllik çantayı küçük bir sorunu var diye 15 tl ye gönderdim......heali hoş olsun pişman değilim......tek anlatmak istediğim ticaret böyle düşük kar marjlarıyla yapılmaz bunuda en iyi ben bilirim.........çünki uzmanlık alanım:34:

canım sen çok duygusal davranıyorsun bence...üzülüp, kendini yıpratıyorsun..
ben senin yerinde olsam bilakis kıskananlar çatlasın derim devam ederim :27:
seni bilen biliyor...boş yere üzülüyorsun..
hakkında ufacık şüphesi olan olsaydı eğer, tekrar konu açtığında kimse ürün almazdı senden..bak aksine nekadar çok takip ediliyorsun...:34: sıkma canını..

Sevgil dostlar kaçırmayın ihtiyaçınız varsa alın derim....

Profesyonel fön makinam.....ihtiyaç fazlası.....tek sorun en alt düğme çalışmıyor ama zaten diğer düğme yeterli oluyor....harika ısı veriyor...........DÜŞTÜÜÜÜÜ:32:

SADECE 15 tl:30:

canım benim, benimkiler şu iki çantaydı, karışmaz değilmi ?

bu arada gösterdiğin ilgi alaka ve indirim için çok çok teşekkür ederim :16:

Eki Görüntüle 932105

Eki Görüntüle 932106

Tamam canım karışıklık olmaz Allahın izniyle...seçimlerin harika.....o krem var yaa o krem....mağazadan baya pahalı almıştım....gelince anlarsın dokununca derinin kaitesi hemen hissedliyor.......15 tl ye kimse vermez...benim derdim herkez mutlu olsun. Ah şu dantelleri bir sata bilsem asıl dedikleri vurgunu ordan yapcaktım ya neyse:1: Şaka bir yana ALIN ARTIK ŞU DANTELLERİİİİİ:1::1::1:

Tşkr ederim tatlım desteğin için......sizin gibi temiz yürekli arkadaşlarım olmasa inan çekemezdim bu kadarını benim için huzurum herşeyden önemli:38:

Hadi hadi sustum......:1:

İstediğin üç çantanın resmi...

Ticaret yapıyor diyenlere kapak olsun....3 ÇANTA 15 tl:1:

Deformasyon hissetiğim için yoksa taş gibiler taşşşş.....her şeyi sizin iyiliğiniz için yapıyorum helali hoş olsun......burda çöp gibi şeyleri satıp....kötü penye ye 15,20 lira isteyelerede kapak olsun.......kimse kimseyi karalıyamaz ben ne diyorsam arkasındayım......BEĞENMİYORSANIZ GÖNDERİN SİZİ ASLA ZORDA BIRAKMAM.....diyorum en baştan beri dediğimide yaptığımı biliyr herkez:34:

canım benim kimin ne dediğini boşver sen doğru yoldasın aynen dediğin gibi devam et :46::46::46::46:

Son düzenleme:
Nuarinim kankam tşkr ederim.......güzel insan öpüyorum seni de:38:

Hemen devam ediyorum:1:

Bu elbisem bi şahanedir kızlar..........hiçççç tevazu gösteremiycem:1:

1 yada 2 kere kullandım.......eşim kıskanç olduğu için giydirmedi:1::1:

38 beden .....ama 40 ada rahat olur.....fiziğe yapışıyor Allah ne verdiyse sergileyen bir elbise:1::1::1: ben öyle dar bir 38 değilim 40 da giyerim yerin gelince:34:....hatlardan dolayı:1:

Benim boy uzun olduğu için diz üstün de kalıyor:10:

Size özel fiyata gtsin bu da...........15 tl:30:

$image.jpg $image.jpg $image.jpg

Kızlar. indirimlerde sınır tanımadığımı artık herkzzzz öğrendi......beğendiğiniz ürünüm aklınızda kalmasın.....her zaman yardımcı olurum....ama pazarlık topikte asla yapmam bu ben de prensip haline geldi:1:
Çok çirkin görünüyor diye:34:
Pazarlık edelim hadi özele gelin özeleeeeee:1::16::9:
Özele özel ...özel fiyatlar.....slogan bu:32::32::32::46:

tüh siyah canta gitmiş bende almak için gelmiştim alan arkadas güle güle kullansın :16:

baska cantan var mı cnm :16:

Back