Tamam şeker parem.....borcamlarla göndereyim yarın....iyi günlerde tıkır tıkır kullan inşaallah
Teşekkür ederim. Benden önce kimse yazmasın diye nasıl yazdığımı bilmiyorum. tarifi imkansız bir heyecan yaşadım.
evet canım çocuk için ...yani tek kişilik aslında genç kızlarda rahatlıkla kullanır bence .....öyle basit bir takım değil.....normalde nevresim takımlarında bir adet yastık olur bunda iki adet
çok şekermiş ama
Ilk önce fiatı sana sorıyım eğer fiatta anlaşırsak talibim
Ve başka eklyeceklerin varsa ve beğendiğim olursa üstüne ekleyip almak isterim
Benim fiyatlarımı bilirsiniz siz
Mutlaka yardımcı olurum......en uygunu neyse onu yazarım....bazen aaaaaaa bunu niye bu fiyata satmışıım beeeen:18: dediğim çok oluyor
Ürünlerin devamı gelecek sağdan soldan toparlıyorum sizin için...aile geniş bizde habire veriyorlar şunu da sat şunu da sat diye:111::111::111::111::111:
Nevresim Takımı kızı ma göre arkadaş düşünmezse ben ilhilenebilirim varmı elinde benzer kız çocuğu için ürünler hayatım
Eklediğin çanta ruganmı çok anlaşılmıyor? Başka çantan kalmadımı ya :)
Canım benim ürünlerim geldi. Yeniden farksız teşekkür ederim. Senden sonunda memnun olduğum bir alışveriş yapabildim.
Canım benim herkez bizim gibi duyarlı olsa keşke, umarım sorunlu ürün satan kişilere rastlamayız bir daha. ben şahsım adına söylüyeyim sorunlu ürünüm var ise koymam satışa karşıdaki kişiyi kendi yerime koyarım ve kendime yapılmasını istemediğimi başkasının yaşamasına sebebiyet vermem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?