How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

bu ben mi oluyorum acep :15:

Alan arkadaşım mavili benim hemşerim güllü baklavam:16: ......ona didim:1:
Kargosunu yarın yolluycam inşaallah......sen de alırsan sana da dirim öğlen yemeğim yoğurtlu dolmam oyyyyh canım çekti:60::60::60:

alan arkadaşım mavili benim hemşerim güllü baklavam:16: ......ona didim:1:
Kargosunu yarın yolluycam inşaallah......sen de alırsan sana da dirim öğlen yemeğim yoğurtlu dolmam oyyyyh canım çekti:60::60::60:

hayat sigortası yapmak şart oldu :52::52::52::52::52:
Gazianteplimisin buyrun benimcim canımmm :16::16:

maşallah şekerim hızına yetişen yok allah bol kazanç nasip etsin bıtenem bakıyotum ama hep takipteyim ben uzun kollu elbise arıyorum ama bulamıyorum buurum inşllah öpt seni bu arada bu ördekmidir nedir nerden çıktı kımınde bıtane kımnde 3 tane sendede 2 neanlam gilıyorki bılormsun:1:

canım ben yazayım şu ördek açıklamasını
onlar kuş canım ya ördek değil
kişiye gelen beğeni sayısına göre artıyor
hani beğen butoonu var altta bilirsin zaten kaç beğenin olmuşsa ona göre değişiyor
sanırım 50 beğeniye kadar filan 1 kuş oluyor
belki 100 beğenidir onuda tam bilemiyorum
kapişşş

canım yatak örtüsü ve mutfak malzamelerin dekoratif aksesuarlar(orijinal ürünler özellikle)varsa bi bakalım.

ben bu aralar yatak örtüsü bakıyom kokoş tarzı.bi de gelin sandığı,saat,tablo....:27::27::27:ne çok eksiğim varmış ya

3lü zigon bile lazım bana yaneee:52::52::52:

canım yatak örtüsü ve mutfak malzamelerin dekoratif aksesuarlar(orijinal ürünler özellikle)varsa bi bakalım.

ben bu aralar yatak örtüsü bakıyom kokoş tarzı.bi de gelin sandığı,saat,tablo....:27::27::27:ne çok eksiğim varmış ya

3lü zigon bile lazım bana yaneee:52::52::52:

Tamamdır balım....yazdım bi kenara aklımdasın:34:

hani beğen butoonu var altta bilirsin zaten kaç beğenin olmuşsa ona göre değişiyor
kapişşş

Ay esracıım çok saol tatlım....yine hızır gibi yetiştin moderatör olacak kadınsın maşaallah yaa:29:

Ben de onu ördek sanmıştım:1:
Çok tatlı ama seviyorum ben:16:
Önceden ne güzel mesaj altında beğenenleri görüyorduk keşke eskisi gibi olsa dimi:34:

kapişşş

Ha bir de canısı....eskiden direk beğen butonu vardı....hangisiyle beğen yapacağız ki:44:

evet yaa neden kalktıkı o beğen butonu iyiydi bu arada çok güzel kuşlar çok sevimliler:7::17:

Ha bir de canısı....eskiden direk beğen butonu vardı....hangisiyle beğen yapacağız ki:44:

canım mesajların ekranda sana bakan tarafıyla sol alt köşede minik bir yıldız var
yıldıza tıkla
bu yazınızda size katılıyorum bölmesini işaretle
ve beğeni göndere bas
dene bakalım olmassa bidaha anlatırım
beğen bi beni bakalım beğenebilcen mi

Son düzenleme:
kapişşş

canım mesajların ekranda sana bakan tarafıylasol alt köşede minik bir yıldız var
yıldıza tıkla
bu yazınızda size katılıyorum bölmesini işaretle
ve beğeni göndere bas
dene bakalım olmassa bidaha anlatırım
beğen bi beni bakalım beğenebilcen mi

Çooooooook tşkr ederiz tatlım.....baya zorlaşmış ama böyle ...eski hali daha mı güzeldi ne:34:

bunlar eşmiş pişman oldum şimdi kaçırdıgıma :19::19::19:alan arkadaşım güle güle kullansın vazgeçersen haberim olsun:1::1::1::1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
bunlar eşmiş pişman oldum şimdi kaçırdıgıma :19::19::19:alan arkadaşım güle güle kullansın vazgeçersen haberim olsun:1::1::1::1::1::1::1::1:

Kankaa ben bu tavuğu vermiycektim aslında......duydum ki bizim horoz hayata küsmüş ayrılık ateşi yüreğini yakmış:60::60::60::60:

Kaplumbağalarda gariplerim hüzünlü hüzünlü bakıyorlar ordan :1::1: onlar iç güveysi galiba :60:

:38::38::38::38: aman aman hemen kavuştur onları canımsın fazla ayrı kalmasınlar:46::46::46: çok tatlılar çokk:56::56::56::56::56

Sen o varyaaa seeennn...hem çok tatlı diyo hem peçete bürünmüş çatal bıçak eşliğinde bekliyor:60::60::60:

Kaplumbağalarda gariplerim hüzünlü hüzünlü bakıyorlar ordan :1::1: onlar iç güveysi galiba :60:

Ne hüzünlüsü canım. yaaaa baksana bakışlara tam içgüveyi bakışı tam fırlama pis piste gülüyor ayrıca:60::60::60:

tipe bak tipe:1:

Back