Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Bana da satmanız lazım bişeyler😊 beğendiğim şeylerin altında anında satıldı yazıyor. Arkadaşlar çok hızlı bravooo😉

Sen yeter ki iste matmazelim

Bu gece yeni ürünler ekliycem benden duymuş olma da

Bu horoz bir harikaaa

Demir malzemeden yapılmış....gerçek taşlarla süslenmiş.....evinize farklı bir hava kazandıracağı kesin

Değişiklik yapmaktan hoşlananlar için

Büyük boy horozu kaçırmayın kızlarrrrrr görenler bayılıyoooor

İster antrede...ister şömine kenarında........isterseniz balkonda kullanın....çok amaçlı çok yönlü bir aksesuarrr

Çook uygun fiyata gidecek ilk adres veren kazanacak pazarlık eden her zaman ki gibi zaten kazanacak

Açılışı 45 tl den yapalım mı

Bu ninjalar çooook sevimli

Çocuklar çok seviyor çok eğlenceli

İster mutfağa ister çocuk odasına tercih sizin...

3 lü tırmanan ninja kaplumbağalar

Sert bir malzemesi var taş gibi.....seramik değil

ben horozu beğendim ama fiyatı bana göre değil.30 liralık güzel aksesuar arıyorum ben:2:evime de ne yakışırdı yaaa

ben horozu beğendim ama fiyatı bana göre değil.30 liralık güzel aksesuar arıyorum ben:2:evime de ne yakışırdı yaaa

Canım beim kıyamam ben sana.....bunlar kullanılmamış sıfır ayarında oldukları için al 10 tl ye vereyim diyemiyorum ki
Gerçekten mükemmel her biri
Hadi 30 tl veriyorsun madem 5 sen koy 10 ben düşeyim.....35 e vereyim sana:18:
Kargosu zaten çok tutmaz ...içi boş olduğu içn fazla ağır değil...ömür boyu kullanılacak bişi kırılmaz eskimez

Ne kadar bu Ninjalar ? Benim ev de kaplumbağa bol , yalnız kalmaz seninkiler , iyi bakarım

Bende çok severim biliyor musun tatlım......anlaşılan sen de canlısı da var
Çocukken ben de büyütmüştüm çok tatlıydı yaaa

Canım resimlerden de anlaşıldığı gibi gerçekten çok kaliteliler.....asla seramik yada plastik değiller....o nedenle....ki ben satmıyorum başkası adına satıyorum bunları.....en son 30 tl olabilir canısı aldığınızda asla pşman olmayacağınız kadar güzeller

tamam canım alırım nasıl oluyor peki satış işlemi

tamam canım alırım nasıl oluyor peki satış işlemi

Çok kolay canım Hemen getiriyorum..az sonra kapındayım

Canısı özelden yazıyorum detayları ....iyi günlerde kullan horozunu....bunun bir de tavuğu var bir boy küçüğü belki ilerde vaz geçersem onuda satarım sana.....ailecek şenlendirirler evinizi

tamam canım bekliyorum bakalım evi çiftliğe çevirtecen bana

Kaçmaz fiyata kaçmaz kalite de kaçmaz ürünleeeerrrrr

Bilirsiniz ki indirimde sınır tanımıyorum......kaçırdım diye üzülmeyin beğendiyseniz mutlaka yardımcı olurum....önemli olan sevdiğiniz severek kullanacağınız ....kullandıkça vazgeçemeyeceğiniz eşyaları almanız....yoksa olur olmaz herşeye para veriyoruz değil mi
Bunlar yıllar boyu size eşlik edecek tarzda ürünler asla pişman olmayacaksınız

Yaz yaklaşıyor bayanlar.....sokaklar sahiller cıvıl cıvıl olacak inşaallah

Bu üçlü bilezikler çok kaliteli çok şık butik ürünüdür

Kaçırmayın beğenen hemen alsın

Sadece 15 tl

Süpppeeer bir çanta......çook kaliteli çok kullanışlı butik ürünü.....

Şıklığınıza şıklık katacak

Hiç bir kusuru yok sadece 1 kere kullanıldı...alındığı rakamın çoook altına gidecek

50 tl

Çok kısa süre kullanıldı
Ardiyede bekleyenlerden hiç bir sorunu yok....sadece kenarlarda cizilmeler var

O nedenle sadece 10 tl

bu resimde basettiğim çizilmeler görülüyor

İşte prensesler için harika bir nevresim takımı

Kaçmaz fiyata.....:103::103::103::103:

Kızım olmadığı için kullanamadım

2 adet yastığı.....çarşafı....yorgan kılıfıyla muhteşem bir kumaşıyla sizin için özel geliyor

Markalı bu lisanslı ürünü kaçırmayın mağaza kokusuyla duruyor:122::122:

Makul tekliflere açığız

Bu sefer tam zamanında tutturdum heralde
Çok şeker bişey ya
Evli dahi değilim ama hediye olarak düşünebilirim
Fiat ne düşünüyorsun ve ebatları ne çocuk için mi

Bu sefer tam zamanında tutturdum heralde
Çok şeker bişey ya
Evli dahi değilim ama hediye olarak düşünebilirim
Fiat ne düşünüyorsun ve ebatları ne çocuk için mi

Evet canım çocuk için ...yani tek kişilik aslında genç kızlarda rahatlıkla kullanır bence .....öyle basit bir takım değil.....normalde nevresim takımlarında bir adet yastık olur bunda iki adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…