Siparişlerin hazır bebekim,hava bugün yağmurluve bekleyen bissürü kargo var çıkarabilirsem hepsini yollıcam canım.
Ve burada o kadar güzel şeyler satıyorsun bense bir çoğunu kaçırıyorum ya,sana diyorumki önce bana telden haber ver sonra sayfaya at
Şaka bir yanada özellikle bakırları kaçırdığıma çok çok çok üsüldüm.Tattlı dillim benim
Aynen canım yaa burda da baya baya yağıyor..bende hazırladım kargonu....Allah izin verirse yarın yollarım bitanem
Şu saat oldu halaa kargo hazırlıyorummaşallah diyelim birbirimize koşturuyoruz gece gece Allah her daim bol kargo yollamak nasip etsin dimi bacım
Güç kuvvet versinde her bişiye yetişek
Yağmur işi zorlaştırıyor ama yağsın mübarek bu sene kışı görmedik daha.Bende nasipse yarın yollarım canım.Şu an bende sipariş alıyorum özelden o yüzden 5 dk olayına takıldım.Sen ödemeyi kapıda yapma ben sana IBAN dan havale ederim olarmı.Muckss
Ben bugün hazırladım 9 tane yine var bir kaç tane de içli köfte mantı siparişim yoğun bu aralar.Allah hepimize satı pazarı versin.Kazenede teşekkürler ki bize böyle bir imkan sundu sağolsun.
Helalinden kazanmayı nasip etsin Rabbim bol bolda kargo çıksın bacım haklısın
bu çantanın aynı rengi aynı modeli bende var çok rahat
şekerim pek bi ürün kalmamış çoğu bitmiş ben derimki yeni ürün ekle :) yok yani maksat satış yap hiç takpçin değilim hiç ürün felan da beklemiyorum da zatenyani bence hemen eklemelisin seni seviyorum papatyaaaaaammmm
valla son bi kaç gündür sizi takip ediyorum çok harikasınız yaaaa ürünleriniz süper bukadar şeyi neden alıyorsunuz neden satıyorsunuz evinize nasıl sığdırıyorsunuzbide kalanları toplu bi şekilde son sayfaya koysanız size zahmet gezerken şunu çok beğendim yazıyım diyorum hemen sonraki sayfada satıldı yazıyor
Canım yılların birikimi diyelim
Bir çok insanda vardır mutlaka ama...temiz kullanmak saklamak onları sunuma hazırlamak
çoook emek verilen bir topiktesin canım benim.....her bir ürüne her bir kargoya öyle değer veriyor öyle özen gösteriyorum ki haliyle sizlerden beğeni alıyor bu durum....olurda beğenmezseniz geri yollayın diyorum........elektronik cihazlar hariç tabiii
Kimse mağdur olmasın diye başladım bu işe.....kimsenin hakkı geçmesin dedim....yeri geldi kendi cebimden ödedim helali hoş olsun
Maksat faydalı olmak maksat atıl olanı değerlendirmek...görüyorum ki amaçıma ulaşıyorum ne mutlu bana
Sizin gibi değerli yorumlar yapa bilen değerli arkadaşlar ediniyorum...güzel gören arkadaşlar
Daha ne kadar devam ederim hiç bilmiyorum bakıp görcez artık
Enerjine tatlı diline kısacası sana hastayım
Başarılarının daim olsun inş.
Sevgiler
izini kaybettirdi resmen
oysa biz yeni ürünler için beklemedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?