ben alsam mı ki bunu :26:
Canım bu pantolona sonuna kadar kefilim harika bir modeli var alan çoook beğenecek.....boyun kaçtı tatlım senin istersen özele yaz kardelenimmmmm
offf canm yaa keşke 42 olsaymş bayadr sessiz sessiz seni takip ediyorm acaba bana görede bişeyler olurmu die daha bişey alamadm ama takipteyim
teşekkür ederm cnm hoşbuldm ben pantolonu beğenmiştm
İnşaallah beğeneceğin ürünler eklerim canım.....almasan bile her zaman beklerim maksat muhabbet olsun gönüller şen olsun
Şimdi tükkeni kapatayım artık geç oldu yarın Allah nasip ederse devam ederiz
Herkeze Allah rahatlık versin rüyanızda beni görün inşaalah
İnşaallah beğeneceğin ürünler eklerim canım.....almasan bile her zaman beklerim maksat muhabbet olsun gönüller şen olsun
Şimdi tükkeni kapatayım artık geç oldu yarın Allah nasip ederse devam ederiz
Herkeze Allah rahatlık versin rüyanızda beni görün inşaalah
vallahi hayran kaldım ürünlerine ve senin insanlığına 1 sattir senin sayfandayım uykum geldicanım birtene siyah çanta gördüm taşlı gülü var ilk sayfalarda satıldı dıye yazmamışsın onu sattınmı canım.
Slm canm senin msjlarini okumak cok buyuk bir zevk valla insanlarla diyolagin hitabin takdire sayan senin gibi bir dostum olmasini isterdim.hicbir menfaatin yok cok naturelsin arkadasm.Bir sayfa acacigim arkadasm ilk once gelenler olursa muhabbet sonra Allah nasip kismet ederse birgunfe dukkan acacagim.sende sayfa tesrif edersen o guzel yureginden dokulen incilerinle sayfami sereflendirirsen cokvama cok mutlu olurum
Atı alan Üsküdarı geçtiiii,bu takımda benimmmmmmmmmmmmmm Hedayelerimi unutma şekerim,sendne bir alışverş yapan birde yapmayan geç kaldım diye pişmannnnn
Anlayışın samimiyetin dürüstlügün için çok teşekkürler canım,iyiki tanıdım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?