Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Estağfurullah vakit almak değil, eklediklerinin hepsi birbirinden güzel baktıkça bakmak istiyor insan ,aslında daha da önemlisi gönlünun güzelliği, evet karşılıklı konuşmadık ama sayfalarini çokça gezdiğim için tanık oldum :)
Mesaj alındı son sayfalarını güncelliyorum artık :)

CANIM ARKADAŞIM İYİ GÜNLERDE BOL BOL SÖRFÜNÜ YAP EN ÇOK DA KK DA YAP...BENİDE UNUTMA SAKIN

Waikiki den alınma....çok hoş bir modeli var belden lastikli rengi çok güzel kusursuz...40,42 beden uyumlu

sen ne düşünceli ne tatlı birisin yaa
daha eklicen bişeyler varmı ablacım merakla bekliyorum cicilerini

Merhaba sizin 9 inç tablet kılıfınız da vardır...Var deyin de sevindirin beniiii.....

Ayy canım benimmmmm......var diyemem olanı kullanıyorum çünki ama hiiç belli olmaz bakarsın pat diye çıkar evin bir köşesinden
Şimdi millet diyecekki bu nasıl evse
Eeee 16 senelik ev e baya bayada büyük.....bende bir zamanlar yüksek maaşlıykene almış almış koymuşum
Çoğunu görünce AAAAAA buda vardı doğru ya diyorum
Gerçi çoğumuz yaşıyoruz bunlarıda ben azcuk abartıyorum işte
Kısacası tatlım balım ....şöbiyetim....kılıf yok minarede yok

sen ne düşünceli ne tatlı birisin yaa
daha eklicen bişeyler varmı ablacım merakla bekliyorum cicilerini

Kız canooooo sen beni bırak....satış yap satışşşş
Asıl ben bekliyorum kuzucuğummmm
Merkla bekliyorum ürünlerini .......gelicem cumada sonra kahve içmeye
Öyle der ya esnaf amcalar....olmadı tükkenin önüde masa atarıkk canooooo

Bana ayir bari.... Geldim, emailden yolla yine telinide ariyayim... Odemeni yapalim, daha kendime gelemedim ama olsun.... 

İlahi menekşe kokuluuuu...ayağının tozuyla geldin gömleği aldın......kısmetlisin canım maşallah Allah daim etsin...vatanına hoşgeldin sefa getirdin çikolatamıda getirdin miiiiii
Çok yüZsüz müyüm ne
Mailine yazarım ordan görüşürük olmadı telefonlaşırık olmadı bana gelirsin laflarık

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy süprizleri çok severimmm sabırsızlıkla bekliyorumm ekleyeceklerini canım

fotoları çektimde bi yükleyemedimki arkadaşa söyledim adaptör varmış onda alıcam yüklücem

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy süprizleri çok severimmm sabırsızlıkla bekliyorumm ekleyeceklerini canım

Zeynoooooom nirelerdesin sen gülüüümm..gözlerim yollarda kaldı uğramaz oldun sanki.....beğenmiyon mu artıkın beni yuksa

Şaka şaka sen benim başımın tacısın zeynooommm....her daim destekçim takipçim yoldaşım oldun kız sen benim

İyi ki varsınız iyi ki tanıdım sizleri .......

süprizler biter mi bende bitmez neden çünki ben bit pazarının süper bitiyim:122::122::122::122::122:

evvet süper tatlı zevkli akıllı biti kız ne çekktinnn beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kız KARBEEEENNNNNN alttan alttan bakıp bakıp gidiyon görüyom seni....yakalayın kızlar kaçak var aramızdaa.

Menekşeeee nerdesin menekşee....gurbet kuşum al şu takımı bak bir sürü hediye yolliciğim yanında....sen anlarsın iyi dantelden.....o aldığın masa örtüsünün modelinin ikinci eşi yok okkadar yani........onun kadar beğeneceksin bu takımı da kaçırmaaaaaaa gurbet kuşummmm kaçırmaaaaa

Son düzenleme:
Huuu huuuuuu bu pantolonu neden bıraktınız bana
Oysa ki çoook şıkkk çoookkk kaliteli

38,40 beden uyumlu çepli mepli..pileli mileli...hafif kılçıllı mılçıllı....grili siyahlı alın artık şu pantolonu

5 tl :111::111:

5 tl beş tele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…