Estağfurullah vakit almak değil, eklediklerinin hepsi birbirinden güzel baktıkça bakmak istiyor insan ,aslında daha da önemlisi gönlünun güzelliği, evet karşılıklı konuşmadık ama sayfalarini çokça gezdiğim için tanık oldum :)Sevgili arkadaşlar biliyorm konum çoook uzadı...ilginize beğeninize sonsuz teşekkür ediyorum....çok fazla tıklandığı için çok fazla yorum yazıldığı için haliyle sayfa sayısıda uçtu gitti
İlk sayfalara hiiç bakmayın oralarda satılık hiç bişi kalmadı......son mesajlarımda da satılmayanları topluca belirtiyorum zaten...satılanlara mutlaka satıldı yazıyorum
Siz satışda ürünleri görmek için her zaman için son 10 sayfada tarama yapın daha öncesi sadece zaman kaybı olur
Vaktinizi almak asla istemem asla
Sevgili arkadaşlar biliyorm konum çoook uzadı...ilginize beğeninize sonsuz teşekkür ediyorum....çok fazla tıklandığı için çok fazla yorum yazıldığı için haliyle sayfa sayısıda uçtu gitti
İlk sayfalara hiiç bakmayın oralarda satılık hiç bişi kalmadı......son mesajlarımda da satılmayanları topluca belirtiyorum zaten...satılanlara mutlaka satıldı yazıyorum
Siz satışda ürünleri görmek için her zaman için son 10 sayfada tarama yapın daha öncesi sadece zaman kaybı olur
Vaktinizi almak asla istemem asla
Merhaba sizin 9 inç tablet kılıfınız da vardır...Var deyin de sevindirin beniiii.....
sen ne düşünceli ne tatlı birisin yaa
daha eklicen bişeyler varmı ablacım merakla bekliyorum cicilerini
tüh gömleği kaçırdım
Bana ayir bari.... Geldim, emailden yolla yine telinide ariyayim... Odemeni yapalim, daha kendime gelemedim ama olsun.... 
Üzülme bidenem.....senin gibi süper sadık arkadaşlarımı üzermiyim hiç.........sen yarın mutlaka bak ara ara benden söylemesi süpriz kı [/QUOTE
ah benim meleğim tamam hayatım takipteyim
Kız canooooo sen beni bırak....satış yap satışşşş
Asıl ben bekliyorum kuzucuğummmm
Merkla bekliyorum ürünlerini .......gelicem cumada sonra kahve içmeye
Öyle der ya esnaf amcalar....olmadı tükkenin önüde masa atarıkk canooooo
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy süprizleri çok severimmm sabırsızlıkla bekliyorumm ekleyeceklerini canım
evvet süper tatlı zevkli akıllı biti kız ne çekktinnn beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?