Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Nekadar cnm tablet

canım iğne oyalı bu takım nasıl kullanılıyor pıke gıbımıcahilliğime ver canım

Estafurullah tatlım....bildiğin nevresim takımı gibi...2 adet yastık kılıfı çarşafı.....yorgana yada pikeye uyarlana bilir 2 adet parçası daha...
Mesela bir yakınım terziye götürüp bu na benzer bir takımı..özel bir pikeye ceyizlik yaptırmıştı .....bayılmıştı herkez

Son düzenleme:

cnm tabletin fiyatını ögrenebilirmiyim?

cnm tabletin fiyatını ögrenebilirmiyim?

Pazarlıksız olmaz dimi....özele gelin lütfen
Açılış 300 tl idi ama düştü azcıkk
İsteyen olursa diye videosunu çektim yuotube yükledim ordan baka bilirler pek acemi işi oldu ama idaye eder

tableti alıyorum cnm. hayırlı olsun kk dan ilk alısverişim inş devamı gelir..

tableti alıyorum cnm. hayırlı olsun kk dan ilk alısverişim inş devamı gelir..

Asla pişman olmayacaksın hatta bana dua edeceksin tatlım
Özel kutuda gönderim yapacağım ezilmez kırılmaz Allahın izniyle
Piyasada kıytırık markalar adı sanı belli olmayanlar bile çok daha pahalı iyi günlerde kullan isabetli bir karar verdin...ayağında alışır artık

Merhaba ,hepsi cok güzel,bunlar satıldı mi ?talibim bunlara :)

evet cnm ısabetli oldu bencede cok ihtıyacım vardı bır turlu karar veremiyordum..guzel bır alısveriş oldu cok tsk ederım..

ayyyy ayakkabı çok güzel:)))
bayıldım yaaa.....
ama bana büyük gelir galiba
çünkü ben 35-36giyiyorum....
sizcede büyük gelmezmi? kalıbı küçükmü?

ayyyy ayakkabı çok güzel:)))
bayıldım yaaa.....
ama bana büyük gelir galiba
çünkü ben 35-36giyiyorum....
sizcede büyük gelmezmi? kalıbı küçükmü?

O ayakabıı çok önce satıldı bitanem

canım güzelim çeyizleri neden satıyorsun, kızına oğluna koyarsın, hepsi çok değerli bence onların....
kullanmasalar bile yadigar olarak bile saklarlar....
nacizane fikrimi söylemek istedim kabul edersen tabiki canımcım.

Fikrini severim senin .......her zaman söyle tabi memnun olurumKızım yok ki tatlım...ahhh keşke olsaydı...olsa asla satmazdım
Oğlanlarda araba derdin de

Son düzenleme:
Affina sığınarak diyorum böyle cok karışık, en azından satilmamis olanlari ilk sayfada guncelleyebilir misin , sayfalarini cok dolaştım arıyorum birsey bulunca bu sefer satildi mi diye arıyorum:)) ,çanta bakıyordum cok baktım, tlf um da isyan etti sayfalari açamıyor artik :)

canım balım yokmu yeni ürünler
takımların çok güzelmiş ama bendede fazla miktarda var onlardan
başka bişeyler koyda alak ya senden alışveriş yapmak çok eğlenceli

canım balım yokmu yeni ürünler
takımların çok güzelmiş ama bendede fazla miktarda var onlardan
başka bişeyler koyda alak ya senden alışveriş yapmak çok eğlenceli

Canımsn tşkr ederim......seni tanımaktanda ben çok keyif aldım arkadaşım....bakalım bişiler buluruz elbet ekleyecek...yok kalmadı diyorum bi bakıyorum pat diye bişiler çıkıyor evden kullanılmayan
O kadar zaman geçiyor ki hiç kullanılmayınca çoğunu unutuyorum inan

Sevgili arkadaşlar biliyorm konum çoook uzadı...ilginize beğeninize sonsuz teşekkür ediyorum....çok fazla tıklandığı için çok fazla yorum yazıldığı için haliyle sayfa sayısıda uçtu gitti

İlk sayfalara hiiç bakmayın oralarda satılık hiç bişi kalmadı......son mesajlarımda da satılmayanları topluca belirtiyorum zaten...satılanlara mutlaka satıldı yazıyorum
Siz satışda ürünleri görmek için her zaman için son 10 sayfada tarama yapın daha öncesi sadece zaman kaybı olur
Vaktinizi almak asla istemem asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…