şu an o kadar üzgünüm ki daha 2 gün önce tablet aldım ve bu tablete bakıyorum ağlayasım var çok fena
şu an o kadar üzgünüm ki daha 2 gün önce tablet aldım ve bu tablete bakıyorum ağlayasım var çok fena
Garantisi varsa almak istiyorum cnm belgesi olsa da alınan tarih olmadan onaylatamam ki bi araştırsan
mükemmel bir takım....el emeği göz nuru...iğne oyalı..el nakışlı..ipek takım
Hiiiç kullanılmadı hatta hiiiç yıkanmadı sandık lekeleriyle duruyr öylece...alan olursa yıkar ütüler gönderirim muhteşem bişi
2 adet yastığı....çarşafı....iki adet yorgan kenarı...dilerseniz verirsiniz terziye pike yaptırırsınız
Fiyatta anlaşılır yeter ki kıymet bilecek birine gitsin
Arkadaşım mesaj yolladım ama buradan da yazmak istedim..oyalara annemle hayran kaldık...Sayende şaheser bir takıma sahip oldum..Lütfen hakkını helal et..Resimlerden beğenmiştim ama bu kadarını beklemiyordum..Tek kelime ile kusursuz..Hem de bu fiyata..
Notunda beni ayrıca mutlu etti..Güzel dileklerin için teşekkür ederim..Rabbim seninde herşeyi gönlüne göre versin..sevgiler..
300 tl..hiç kullanılmadı kutusunu resim çekmek için açtım...hediye geldi ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum
Dantel almak isteyen arkadaşlar dilerseniz benden iğne oya takımlarımı ve bir adet sehpa takımını alan arkadaşımıza danışa bilirler kendisini referansım kabul ediyorum kızmazsa bana
Özele msj attım tablet için gördünüz mü acaba?
Estağfirullah canım ne kızması..Ömrüm boyunca seni hayırla yad edeceğim..
Ahhhh bunlara bayıldımmm ama ne yazık ki bana çok ufak(( Çok güzel ürünlerin var canım. Bol satışların olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?