Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

El işi takımlar yine çoook uyguna gidecek yine ilk adresi verene

Dantellerin düzgünlüğünü isteyen maiyunus arkadaşımıza sora bilir

İndrimde sınır yoookkkkk

indirimleri kaçırmayıınn

dantel tk ne kadar canım yazarmısın bari bunda yüzüm gülsünnnn((((((

dantel tk ne kadar canım yazarmısın bari bunda yüzüm gülsünnnn((((((

Canım ZEYNOOOOOOMMMM

Hangi takımı istiyorsun kaymaklı şöbiyetimmmm....söyle hemen yolliyim sen iste yeter ki

hayatım yeni ürün eklicekmisin ?

İnşaallah tatlım...karneleri aldık tatil başladı:122::122::122:

Fırsat buldukça ekliycem

Bu arada kargo aşırı kalabalıktı:18:

Gönderi bekleyenlere duyurulur pazartesiye kaldı

canım arkadaşım bundan bahsediyorummm düşün taşın kaşın bana makul bi fiyat verr önce ben soruyorumm fiyatı fazla diyosun nnnnnnnnnnn sonrada fiyatı düşürüyosun başkasına gidiyor benimkiler ben hep araya kaynıyorummm niyekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kıyamam ben sanaaaaa

hadi gel kı özele konuşak:1

Allah'im bu nasil bi mutevaziliktir hayran kaldim sana sende urunlerinde muhtesem o bakirlara cok uzuldum nasil yok paraya gitti onlar nasil kiydin canm ya:) Hersey gonlunce olsun yuregi guzelmi guzel elegans bayann:)

Allah'im bu nasil bi mutevaziliktir hayran kaldim sana sende urunlerinde muhtesem o bakirlara cok uzuldum nasil yok paraya gitti onlar nasil kiydin canm ya:) Hersey gonlunce olsun yuregi guzelmi guzel elegans bayann:)

Ah canııımm asıl bu düşüncelerini paylaştığın için mükemmel olan da mütevazi olanda sensin
Topiğime hoş geldin ....Allah her daim iyilerle katşılaştırsın her duanı kabul etsin inşaallah

Hosbulduk canm.Allah razi olsun duaya cok ihtiyacim var duanda su tanimadigin bilmedin arkadasinida eklersen cok sevinirim canm benim

CANLARIM BALLARIM....ELİMDE HİİÇ AÇILMAMIŞ SIFIR KUTUSUNDA SAMSUNG 8 gb yükseltile bilir bellek özellikli TABLET var....piyasa değeri 550-600 tl........ihtiyacı olan varsa kaçırmasın......300 tl ye satıyorum

RESİMLERİNİ ÇEKTİM ARKADAŞLAR HARİKA BİR TABLET

tabletin fiyatı nedir özelden soramıyorum.

tabletin fiyatı nedir özelden soramıyorum.

300 tl..hiç kullanılmadı kutusunu resim çekmek için açtım...hediye geldi ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…