Canim, cok sevindim ve uzuldum de, su kiz alaydi daha da sevinecektim... . Alan arkadas gule gule kullansin, ben geliyorum bu hafta yurt disindan, sen den aldiklarimi yollarsin pazartesi ins. Cumaya yetisemem ben canim....
Cankuşum kargom sabah geldi,hepsini çok beğendim acuk zayıflarsam daha da süper olcaklar:))Öpüldünüz
Sen mükemmel bir insansinnnnnnnnnnnn eteğim terziden simdi geldi bu arada supEr bir terzim var yarına yetistir deyince ta kapıya kadar getirmiş etek mükemmel oldu laf aramızda kendime hayran kaldımceketi ustune giydim ceketin altına siyah gomlek ceketin kol kısmı biraz büyük dursa da o da nazar boncuğu olsun çiti piti bir hatun oldum kaliteli ürünlerin icin sonsuz tesekkur yarın dediğin gibi is yerinin gözdesi olacağım
arkadaşım kargom geldii ama ben siyah zannediyordumm örtüyü yeşilmiş keşke söyleseydin canım yaaaa çok üzüldüm bak şimdi özellikle siyah diye almıştım onuuu yazık olduuu
Ah canım benim o siyahda değildi yeşil de o koyu parlementti..kaç kişiye de yazmıştım koyu lacivert diye keşke sende sorsaymışın tatlım...beğenmediysen..biliyorsun beni hiç sorun değil geri gönder tatlım canın sağolsun....hallederiz yeter ki ssen mutlu ol bitanem..
Bu arada siteye epeydir giremedim o nedenle cevap geç yazıyorum kusuruma bakmayın lütfen
Ne kadardi bu ortu ben de siyah sandim, fyati uygun olursa arkadasim alacak
Alın beniii alınn beni...diyen ürünlerrr:122::122::122::122:
Eki Görüntüle 946106 Eki Görüntüle 946108 Eki Görüntüle 946104 Eki Görüntüle 946105 Eki Görüntüle 946107 Eki Görüntüle 946111 Eki Görüntüle 946110
bu sweat ti bebekim
Alın beniii alınn beni...diyen ürünlerrr:122::122::122::122:
Eki Görüntüle 946106 Eki Görüntüle 946108 Eki Görüntüle 946104 Eki Görüntüle 946105 Eki Görüntüle 946107 Eki Görüntüle 946111 Eki Görüntüle 946110
canım mutfak takımına satıldı demıssın ben aldım dımı :26:yanlıslık olmasın :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?