Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Geldi geldi kargom geldi

canım ya şimdi aldım kargoyu teşekkür ederim hediye runnera ise ayrıca çok sevindim teşekkür ederim hakkını helal et

Geldi geldi kargom geldi

canım ya şimdi aldım kargoyu teşekkür ederim hediye runnera ise ayrıca çok sevindim teşekkür ederim hakkını helal et

Hakkım helal olsn tatlım.....iyi günlerde kullan.....örtü hediyeetmek kolay herşekilde yerleşiyor pakete.....borcam öyle değil....ekstra kargoyu ağırlaştırıyor ve her kutuya sığmıyor.....umarım arkadaşlar anlayış gösterirler....elimden geleni yapıyorum....çam sakızı çoban armağanı işte ....keşke daha fazlasına imkanım olsaydı keşke

Benden ürün ayırtan arkadaşlarm....canlarım ballarım

Malumunuz sömestr tatili başlıyor....ee bizde çoluk çocuk keyif yapacaz azcık...onlarla bol bol ilgilenmem gerekecek

CUMA GÜNÜ BÜTÜN KARGOLARI GÖNDERECEĞİM İNŞAALAHHH.....
BENDE BİRAZ ARA VERMİŞ OLAYIM SONRA DA ALLAH NASİP EDERSE TEKRAR DEVAM EDELİM SON GAZ

İNDİRDİMMMMM SADECE 36 parça 170 tl

siparişim geldi çok güzel hediyen içinde çok teşekkür ederim çok güldüm Allah senii naapmasın şiddetle tavsiye ederim çok temiz ve güvenilir bir alışveriş oldu.teşeekkürler meleğim

Evet adidas ayakkabı. 45 tl ayakkabı + 6 tl 2 borcam parası yatırdım hesaba (51 tl). Ayakkabı da indirim yaptığın için hediye beklemiyordum zaten. Neyse sağlık olsun.

Canım ürünlerim geldi tesekkur ediyorum tertemiz ve cok güzeller ama ceket ve etek buyukgeldi galiba cok zayıfladım Eteği daraltmaya verdim ceketin de düğmelerini ileri alacağım yarın giymek icin sabirsizleniyorum çanta tam bana gore büyük ve kullanisli seninle alisveris etmek cok güzeldi

Evet adidas ayakkabı. 45 tl ayakkabı + 6 tl 2 borcam parası yatırdım hesaba (51 tl). Ayakkabı da indirim yaptığın için hediye beklemiyordum zaten. Neyse sağlık olsun.

Canımmm hemen cuma günü gönderiyorum yanlış anlama beni lütfen.....kargo benden gönderiyorum özür dilerim....lütfen yanlış anlama tatlım ben adidası 50 tlden satışa çıkarınca sende o fiyattan aldın sandım.....konuşmamızın üstünden zaman geçince tamamen unutmuşum.....çok özür dilerim tatlım hemen gönderiyorum lütfen kırılma bana....diyorum hep ben yaşlanıyorum artık

siparişim geldi çok güzel hediyen içinde çok teşekkür ederim çok güldüm Allah senii naapmasın şiddetle tavsiye ederim çok temiz ve güvenilir bir alışveriş oldu.teşeekkürler meleğim

Melek olan sensin güzel yürekli arkadaşım iyi ki tanıdım seni

Ben iyi bir satışcı değilim unutuyorum bazen konuştuklarımı

Çok acı ama kabul etmek zorundayım YAŞLANDIM BEEEEEENNNNNNNN

Aman bol gelsin de dar gelmesin narinimmmm

Adın gibi narinsin demek ki

O kadar da ölçtük biçtik .....neyse canım beğendiğine sevindim seninle alışverişte hiiçç sorunsuzdu her zaman beklerim....yanlışım hatam eksiğim olursa bilinki istemeden.....bilin ki unutkanlıktandır

Ask olsun ne yanlışın eksiğin olacak aksine yardımcı olmak icin elinden geleni yapıyorsun ve bunu cok nazik bir sekilde yapınca insanın sana canını veresi geliyor

süper bir takım ne kadar uğraşmıştık zamanında bunlar için ne kadar uygun fiyata satıyorsun canım benim alan yaşadı

süper bir takım ne kadar uğraşmıştık zamanında bunlar için ne kadar uygun fiyata satıyorsun canım benim alan yaşadı

Canım balım...şımarığımmmmm

Satıldı dantellerim biliyon muuu

Darısı senin o prenses elbisene ...ayy rüyalarıma girdi elbisen..alacak arkadaş iyi günlerde giyinsin....o kadar mağaza gezdim senin elbesene benzeyen bir tane yok....paraya ihtiyacım olmasa yemin ediyorum alırdım

sana göndereceğim tatlım yakında :) alacakta yok değerinin altına veremem verirsem de parasını istemem ki danteller süperdi ya alana hayırlı olsun evlencek olsam ne kadar çok isterdim almayıı lakin geçti bizden :))

arkadaşım kargom geldii ama ben siyah zannediyordumm örtüyü yeşilmiş keşke söyleseydin canım yaaaa çok üzüldüm bak şimdi özellikle siyah diye almıştım onuuu yazık olduuu

Son düzenleyen: Moderatör:
siyah beyaz elbisem bi haarika bayildiimm:)tam bana gore sanki diktirdim tertemiz cok kaliteli:) cook tesekkur ederim:)

Sen mükemmel bir insansinnnnnnnnnnnn eteğim terziden simdi geldi bu arada supEr bir terzim var yarına yetistir deyince ta kapıya kadar getirmiş etek mükemmel oldu laf aramızda kendime hayran kaldım ceketi ustune giydim ceketin altına siyah gomlek ceketin kol kısmı biraz büyük dursa da o da nazar boncuğu olsun çiti piti bir hatun oldum kaliteli ürünlerin icin sonsuz tesekkur yarın dediğin gibi is yerinin gözdesi olacağım

Canim, cok sevindim ve uzuldum de, su kiz alaydi daha da sevinecektim... . Alan arkadas gule gule kullansin, ben geliyorum bu hafta yurt disindan, sen den aldiklarimi yollarsin pazartesi ins. Cumaya yetisemem ben canim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…