- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 843
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu benimmmm kimse alamaz çatlamayın patlamayın :)Heyyyyy beylerrrrr nerdesiniz
Buyrun hanımlar eşinize kardeşinize oğlunuza hediye edin
Sıfır ayarında......dağcı yeleği
L beden ama M larada olur kesimi müsait
Çoook uyguna gidecek.....20 tl
Eki Görüntüle 943237 Eki Görüntüle 943238 Eki Görüntüle 943239
bu benimmmm kimse alamaz çatlamayın patlamayın :)
meleğim benim çok sağol iyi dileklerin için çok teşekkür ederimDeli kıııızzzz sen de benden delisin heeee
İyigünlerde kullansın kardeşinnn hiiiç üşümeden... sıcacık sırtı karnı tok mutlu huzurlu giysin inşaallah
ŞOK ŞOK ŞOKKK.......
DANTELLERN TAMAMI EVET EVET TAMAMI SADECE VE SADECE 200 tl..pazarlık payı her zaman ki gibi vardır.......alın artık dantelleri gözünüzü seviyim....alana yanında eşantiyon olarak ben gelicem kahve içmeye teşekkür etmeye
Daha mutfak takımıda var eklemedim önce ki sayfalarda var ama....her şeyi var yok yok
:122::122::122::122:
canım vallahi bu danteller senin ömrünü yedi yahuuu
şu mutfak takımını da bi ayrıntılı fotolarıyla ve tam kaç parça olduğunu yazarak bi ekleyebilirmisin en sonunda kızıma çeyiz alıcam sen kurtul diyeee
kızçem de 9 aylık
Harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) oyy geldi kargom. Hatun sen ne ile yıkarsın da öyle türüm türüm kokutun:) ellerine sağlık. Hepsi çok güzel. Heleki ayakkabılar. Vuuuuuu!!! Elbiseler çanta kız tayt bile konuşuyor:) teşekkürler canım. Neffis bir alışveriş oldu benim için.
Harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) oyy geldi kargom. Hatun sen ne ile yıkarsın da öyle türüm türüm kokutun:) ellerine sağlık. Hepsi çok güzel. Heleki ayakkabılar. Vuuuuuu!!! Elbiseler çanta kız tayt bile konuşuyor:) teşekkürler canım. Neffis bir alışveriş oldu benim için.
şok fiyat.....dantelleri toplu alın karlı çıkın öyle böyle değillllll
Eki Görüntüle 942611 Eki Görüntüle 942610 Eki Görüntüle 942609 Eki Görüntüle 942612 Eki Görüntüle 942616 Eki Görüntüle 942615
Eki Görüntüle 942620 Eki Görüntüle 942623 Eki Görüntüle 942622 Eki Görüntüle 942624 Eki Görüntüle 942625 Eki Görüntüle 942626
Canim tatlim, su ortasi ve kenarlari dantel masa ortusu satildi mi! Satilmadiysa ne kadar bide kac cm onu yazrmisin?
Tatlım o mutfak takımının masa örtüsü......birazdan tekrar detaylı resimlerini ekliycem bir arkadaş daha sordu ....kaç parça olduklarınıda tek tek yazıcam şimdi sandık açmaya gidiyorum belime kuvvet
kızzzzzz bacımmmmmmmmmmmmmmm benim kargommmm gelmedi bekleyom bekleyommm gelmeyooooooooooo şimdi patlayacağım meraktan sabırsızlanıyorum tırnaklarımı yemeye başladım yok gelen giden yarın sabah gelir kesinnnn neyyyyyseee canımm cidden merak ediyorum..
Dur bi OHHHHH çekiyim
Siz beğendikçe yemin ediyorum huzur doluyor içim.......nasıl korkuyorum gönderirken nasıl anlatamam:18:
Hadi beğenmezlerse hadi paketi beğenmezlerse diye psikopata bağladım resmen
Şaka bir yana en baştada dediğim gibi kendi kullanmıycam bişiy size asla ama asla satmam
Ayakkabı oldu mu müzeyyen en çok onu merak ediyorum bliyor musun tatlım:44: