• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Kızlar bu ayakkabı bana ait değil söylemeye gerek yok zannımca:1:

Eşim satıyor .....o benim gibi değildir tek fiyatcıdır:1:

50 tl istiyormuş selamı var sizlere de:1::1::19:

ayy bence çok uygun ya o fiyata çokta güzelmiş
eşim 45 giyiyor yoksa inan atlamıştım çok beğendim:26::26:

bu arada aleykümselam......

Son düzenleme:
Tamam canım ben alıcam ayakkabıyı. Eşim son ne kadar olur diyor. Özelden bana yaz adres bilgilerimi vereyim. Ödeme nasıl olacak onu konuşalım.

Harika bir pantolon....pudra rengi.....satenimsi bir kumaşı var hafif parlıyor....ama çokkk tarz bişi:16:
Zayıflayınca giyemediklerimden kaldı öylece garibim:1:

Yüksek bel çok güzel kavrıyor beli....popo mükemmel sarıyor:17: ay utandım:17:
Üzerine hoş bir gömlekle çook şık olunacak bir pantolon:31:
Bel....40 cm
Basene gelen bölge.....50 cm
Boyu......90 cm

Butik ürünüdür:34:

Eki Görüntüle 936580 Eki Görüntüle 936581 Eki Görüntüle 936579

bu dar paçamı geniş mii .. ve fiyat kaç acaba?:54:

bu elbise kaç bednen canım ve fiyatı nedir

Caım bu elbisein etiketinde 42 yazıyor ama 40 a ve geniş 38 lilerede rahat olur......siyah bandın olduğu yerin genişliği 40 cm zaten model gereği ora oturuyr.....boyu 90 cm.....bir an evvel elden çıkarmak istediğim için fiyatta anlaşılır:34:

Ev eşyası artık koy be şekerimmm:)

Neler lazım sana canım.....ev eşyası diyince o kadar seçenek varki:44:.....örtü ekledim satıldı....bi de runner var lila rengi onuda eklerim şimdi:34:

canım mailimi aldın mı?

Canım bekledim epey gelmedi mail....bu dakika farklada adresi ilk veren arkadaşımıza sattım....pazarlıksız gitti:50:

Kısmet değilmiş size....alan arkadaşım iyigünlerde kullansın bu kez gerçekten çok hızlı davrandı:1:

Caım iyi günlerde kullanın... Özellikle eşim söyledi bunu:1:

Canım bekledim epey gelmedi mail....bu dakika farklada adresi ilk veren arkadaşımıza sattım....pazarlıksız gitti:50:

Kısmet değilmiş size....alan arkadaşım iyigünlerde kullansın bu kez gerçekten çok hızlı davrandı:1:

10:32'de gönderdim maili. Ben demiştim kapanın elinde kalıyor ürünler :1: Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.

Söyle bitanem aldıklarının kalitesine göre istediğim rakamlar çok uygun değlmi......mağzadan tek çanta alacağın rakama ben 4 çanta göndermedim mi tatlım hadi söylede bunu ticaret olmadığını herkez duysun:1::1:

Beğendiğine çoooooook sevindim sende pek bi zevklisin topladın en güzel parçaları:1::1:

İyi günlerde kullan balım......eminim yazın çookkk şık olacaksın çoook:16::54:

Canım çok şık bir treckot koymuştum kahve....uymazmı sana gördün mü onu?

iyi gecelr canım ben gündüz sadece telefondan bakabildiğimden mesaj yazamadım kesinlikle haklısın çantalar çok kaliteli bir o kadarda uygun yani sanki hiç kullanılmamış gibi özenli :16::16:benim en beğendiğimde alelade aman satıldı dememişsin güzel güzel
hepsini tektek paketlemişsin teşekkür canım
:8::8:heralde bu ip atlıyor bende atlasam yaza zayıflasam:

LİLA RENK RUNNER MASA ÖRTÜSÜ...KALİTELİ KUMAŞTAN .....:34:

$image.jpg tam renk küçük resimdeki gib çok tatlı bir lila:16:

İĞNE OYASI TAKIMIM SİZ BEKLİYOR...KİMİN KISMETİ BEN DE MERAK EDİYORUM:16:

22 parçadan oluşuyor....yuvarlak sehpa örtüsü hediyem...o yüzden model farklılığı var...ama sonuçta o da iğne oyası:34:

Back