Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

ne var sanki birazdaha kilolu olsan ayak numaran biraz daha büyük olsa

Çok hoş gerçekten, bir de ceket canım onu yazmamışsın ? :26:

Ceket tam koltuk altından genişliği.....40 cm ama esnek kumaşlı...

Çicek detaylı mini elbise.......aynı şekilde koltk altı genişliği.....40 cm ama oda esniyor boyu 70cm

Kalem etek bel.....38 cm

Diğer etek.......40 cm. Ama düşük bel şeklinde giyile biliyor....kumaşları çok kaliteli esniyor

Esnemeyen sadece tunik

ne var sanki birazdaha kilolu olsan ayak numaran biraz daha büyük olsa

Ah bitanem keşkh olsaydı....ama aklımdasın soruyorum bizimkilere merak etme......bulucaz sana göre uygun bişi hemde cips parasına vereceğim sen gör bak

Canım ben ölçmedim ölçülerimi ama 36 beden giyiyorum bol yada dar gelir mi sence? birde o bahsettiğin çantanın fotosunu göremedim

Canım bahsettiğim çanta buydu.....burda gördüğün elbisemde harikadır....sadeoh 1 gece giydim çok zarif bişi.....oda dar 38 lilere çok çok uygun......

Sana tunikle çeket harika uyar.....eğer basen varsa eteklerde süper olur basen ölçünü versen ayıp olurmu

Canım ölçüleri ayrıntılı vermişsin hem beden olarak hem dakika olarak kaçırdım ama beyaz çantayı ilk ben istediğim için
sepatimsde değil mi:)

Canım ölçüleri ayrıntılı vermişsin hem beden olarak hem dakika olarak kaçırdım ama beyaz çantayı ilk ben istediğim için
sepatimsde değil mi:)

Bakdım evet dakika farkıyla sen istemişsin çantayı

O çanta kullanılmış bir çanta sıfırayarında dersem Allah carpar beni

Ahşabın görünmeyen yerlerinde çizikmeler var başkada hiç bişisi çok ne sökük ne yırtık.....maşaallah taş gibidir o.......çokta pahalı alınmıştı. 15 tl ye veriyorm

yanlışlık olmasın bu elbiseyi dün ben istemiştim hatta turuncu ceketi ve krem eteğide istemiştim anlaşmıştık konuşup

Canım ben ölçmedim ölçülerimi ama 36 beden giyiyorum bol yada dar gelir mi sence? birde o bahsettiğin çantanın fotosunu göremedim

ELKELLEEEEEEE NEREYE GİTTİNNNNNNN HUUUUUUUUUU

O kadar uğraştık adresini verde git Yakalayın erkelleyi bu dükkandan boş çıkılmaz ERKELLEEEEEE

yanlışlık olmasın bu elbiseyi dün ben istemiştim hatta turuncu ceketi ve krem eteğide istemiştim anlaşmıştık konuşup

Senin bitanem o........hiç başkasına verirmiyim ajandaya kayıtların alındı adresin yazıldı

Mesaj attım sana tamamdır değil mi cankuşum

Bunlar BABELİSK ARKADAŞIMIN İSTEMEYİN HIH

iyi günlerde kullan. balımmmmmm

Mesaj attım sana tamamdır değil mi cankuşum

İsim adres cep vermeyene tamam diyemiyorm ki şekerparem gönderdiysen tamamdır ......senindir beyaz gülüm

He anladum da...o zaman mesajımı oku ki tamam dersen adresimi de vereyum da haçan beğendum da

BEYAZ AHŞAP DETAYLI ÇANTA TEVE NİN DİR İSTEMEYİN

iyi günlerde kullan ballı lokumum

Canlarım ballarım. Bir süreliğine dışarı çıkmam lazım neden cevap vermiyor bu kadın nasıl satışçı bu....ne biçim kadın bu gibi şeyler söylemeyin arkamdan konuşmayın....gelicem dediysem gelirim. Söz namustur bizde şimdide polat gibi konuştum

Tatlım ilk sayfalarında ki resimler görünmüyo, satılmamış olanları eklersen ordanda belki bişeyler seçebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…