Yeniden İstanbul'a taşınmalı mı?

Üniversite okumak için taşınılır mı?

• Evet

OY: 67 67,7%
  • Hayır

OY: 32 32,3%

• Ankete Katılan
    99
inşallah niyetim bu.
Allah herkesin gönlündekini nasip etsin :)

İmrendim size. Dün konu açmıştım oğlum da sözel de ilk 1500 girdi.Arkadaşlar fikirlerini paylaştı sağolsun.

Empati yapayım. Önce maddiyat önemli maalesef.

Sadece eşinin maaşıyla geçinebilecek misiniz?
Evinizi satıp,İstanbul da ev almak zor paranız yetecek mi?
Gençsiniz altından mutlaka kalkarsınız . Ancak çocuklar okula başlayınca onların dersleri vs.nasıl olacak
Gerçekten okumak istiyor musunuz?

Böyle bir sürü olumsuz bir sürü madde sayarım size.

Ancak içiniz de kalan bir ukte ise kendinize güveniyorsanız yapın derim. Burda eşin,anneninizin desteği şart.
5 yıldan bahsediyoruz en az yolunuz da bahtınızda açık olsun.

Amacım sizi ürkütmek değil di. Ancak gerçeklerin bazıları bunlar.

Kalın sağlıcakla

Öncelikle tebrikler, anlaşılıyor ki tuttuğunu koparan, çalışkan ve azimli birisiniz. Yapacaklarınızın sınırı yok.
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ’ye kelimesi kelimesine katılıyorum.

Helal olsunnnnnnnnn. Kesinlikle gidin. Boğaziçi Galatasaray muhteşem. Ilerde çok pişman olursunu gidin

İstanbul üni bayadır aöf açık canım.. onda derd zorunluluğu var mı bilemiyorum ama illa okula gitmek gerekiyo bi noktada sanki..
4 yıllık yeni açılmış sanırım içeriğe girince yakında gibi birşey yazıyordu aöf ise ki aöf diye geçiyor okula gitme değilde staj olur bence

Yaş sınırı kaldırılmıştı tekrar mı geldi,müfettişlik,polislik gibi mesleklerde olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…