Boğaziçi ingilizce eğitim veriyor.Bu dediğiniz üniversiteler olursa taşınmalısiniz bence. Geleceğiniz için çok büyük bir fırsat olacaktır.
Evet evliyim. 3 kızım var. Yaşları 5-4-2.Evli misiniz? Okul için tabii ki taşınabilirsiniz. Herkes il değiştiriyor mecburen. Geçici süre idare ediliyor.
Hazırlık sınıfları vardır büyük ihtimalle. Çocukların yaşları küçük mü?Boğaziçi ingilizce eğitim veriyor.
Benim yabancı dilim liseden kalma yani sıfır.
Bir de yaş 40, 3 çocuk.
Evet evliyim. 3 kızım var. Yaşları 5-4-2.
Evet 1 sene hazırlık varmış.Hazırlık sınıfları vardır büyük ihtimalle. Çocukların yaşları küçük mü?
grill, eğitim hayatın söz konusu olduğundan ne desem bilemedim, bu üniversitelerden birini bitirirsen belli bir amacın hedefin var mı? Çok saçma bir soru oldu belki ama yani nasıl desem kimi sadece diplomam var demek için okuyor, o diploma duvarda bir gurur tablosu olarak durmayacak seni amaçladığın bir hedefe ulaştıracaksa okul dönemi boyunca İstanbul'da kalıp sonra yeniden küçük bir yere taşınabilirsin, doğma büyüme İstanbul'luyum ama büyük konuşmayayım çooook önemli hayati bir durum olmadıkça yeniden İstanbul'da yaşamak istemiyorum şahsen.Mune senin fikrini merak ediyorum.
Okul öncesi ve iletişim geliyor gibi.Sözel bir bölümse, bölüme göre değişir. Malum artık is için revaçta olan bölümler fen fakültesi hep.
Bu arada tebrik ederim 3 çocukla harikasın :) Hangi bölümleri düşünüyorsun? Boğaziçi İng, GS da lisesi gibiyse Fransızcadır malum.
Evi satıp hep beraber döneriz mecburen.Eşiniz ve çocukları bırakıp mi doneceksiniz yoksa hep beraber mi? Eşinizin mesleği nedir,buradâ ayarlayabilecek mi?
Bilmiyorum kafam çok karışık.Muhteşem bir fırsat tabi ki değerlendirin ve gidin zaten 40 yaş ne ki üniversite de sınavlarda daha da genc hissetceksiniz:)
1 hafta sonra başlıyor sanırım tercihler.Süper bir sıralama. Asla kaçırmayın bu fırsatı. Burslu bile okuyabilirsiniz Koç’ta falan. Üstüne aylık para bile veriyorlar bazı özel üniversitelerde. Çok iyi araştırın. Tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?