• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden İstanbul'a taşınmalı mı?

Üniversite okumak için taşınılır mı?

• Evet

OY: 67 67,7%
  • Hayır

OY: 32 32,3%

• Ankete Katılan
    99
ben senin neye el atsan başaracağını düşünüyorum. elindeki fırsatları değerlendir.
mesela 2 yıllık okursan kolay memur olursun. hem önlisans kpss daha kolay hem alımı lisans ve liseye göre gayet fazla.

mesela atıyorum harita mühendisliğini yarıda bıraktıysan 2 yılı bitirip tekniker olarak al diplomanı. sonra kpss gir. ordan mühendisliği tamamlayıp mühendis kadrosuna geçip hem maaşını katlar hem kariyerini katlarsın.
yani elindekileri sana uygun şartlara çevirirsen harika olur.
dediğim gibi istekli, azimlisin. kafanda basıyor tabiri caizse neden olmasın. yaşa da hiç takılma. kurumumda 40 yaşlarında atananlarda var. emeklilik yaşı olmuş 65. yani Allah ömür verirse yol uzun.
inşallah niyetim bu.
Allah herkesin gönlündekini nasip etsin :)

İmrendim size. Dün konu açmıştım oğlum da sözel de ilk 1500 girdi.Arkadaşlar fikirlerini paylaştı sağolsun.

Empati yapayım. Önce maddiyat önemli maalesef.

Sadece eşinin maaşıyla geçinebilecek misiniz?
Evinizi satıp,İstanbul da ev almak zor paranız yetecek mi?
Gençsiniz altından mutlaka kalkarsınız . Ancak çocuklar okula başlayınca onların dersleri vs.nasıl olacak
Gerçekten okumak istiyor musunuz?

Böyle bir sürü olumsuz bir sürü madde sayarım size.

Ancak içiniz de kalan bir ukte ise kendinize güveniyorsanız yapın derim. Burda eşin,anneninizin desteği şart.
5 yıldan bahsediyoruz en az yolunuz da bahtınızda açık olsun.

Amacım sizi ürkütmek değil di. Ancak gerçeklerin bazıları bunlar.

Kalın sağlıcakla

Ne istediğine karar vermen lazım, çocukların yaşamını bir şekilde yoluna koyarsın, hırsın ve azmini görünce eşin ve ailende destek olur ama, öncelik senin ne istediğin grill?
Her iki üniversite de iyi okullar, kazanmış olman büyük bir başarı tebrik ediyorum gerçekten, öte yandan bu okullardan birine kayıt olursan diplomanı alınca da duvara asmayıp hakkını vermen lazım, hakkını verecek misin? İşte kilit nokta bu, bu soruya net bir cevabın olursa ne yapacağına karar verdin demektir :)

Öncelikle tebrikler, anlaşılıyor ki tuttuğunu koparan, çalışkan ve azimli birisiniz. Yapacaklarınızın sınırı yok.
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ’ye kelimesi kelimesine katılıyorum.

Helal olsunnnnnnnnn. Kesinlikle gidin. Boğaziçi Galatasaray muhteşem. Ilerde çok pişman olursunu gidin

İstanbul üni bayadır aöf açık canım.. onda derd zorunluluğu var mı bilemiyorum ama illa okula gitmek gerekiyo bi noktada sanki..
4 yıllık yeni açılmış sanırım içeriğe girince yakında gibi birşey yazıyordu aöf ise ki aöf diye geçiyor okula gitme değilde staj olur bence

Öncelikle tebrikler , yazıldı mı bilmiyorum ama memur olabilirim demişsiniz, zaten 40 yaşındasınız okul bitince 44 olursunuz , memurluk sınırı 40.. Okulöncesi düşünüp de kreş falan düşünürseniz de ille de Boğaziçi olmasına gerek yok bence .. Karadeniz’de ki eğitim fakültelerine de bakabilirsiniz
Yaş sınırı kaldırılmıştı tekrar mı geldi,müfettişlik,polislik gibi mesleklerde olabilir.

Back