• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeniden hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olur inşallah canım hayırlısı ile benim teyzem de aynı iki kürtaj bı doğuma 15gun kala karnında vefat etti bebek sonra başka bı doktor a gitti aşırı derecede pıhtılaşma varmış dozu yükseltti doktor u şimdi 2yasinda kızı var Rabbim hayırlısını versin olur inşallah
Amin inşallah. Rabbim sizi de en kısa zamanda sevindirsin inşallah.

ERVAF ERVAF Allah yardımcın olsun. 3 gün yaşayan yavrunu kaybetmenin acısını tahayyül edebilmem mümkün değil. Rabbim en kısa zamanda sende kendini hazır hissettiğin zaman hayırlısını nasip etsin inşallah. Önemli olan senin kendini hazır hissetmen. Kaybını unutman mümkün değil ama gelecek olan yavrun acını dindirecekse beklememeni tavsiye ederim. Bir de yanlış anlamazsan bir uzmana danışabilirsin. Psikolog ile yapacağın bir görüşme hem sana iyi gelir hem de karar vermeni kolaylaştırır.

Allah yardımcın olsun.
Amin canım.hazir sayılırım çok istiyorum yeniden anne olmak
İlk 12 hafta içindeyse doktorlar sadece pıhtılaşmaya bağlamıyorlar. Ben de sizinle aynı durumu yaşadım. İlk 12 hafta içindeki düşükler de doktorlar bebeğin sağlıksız olmasından kaynaklandığını söylüyorlar. 2 kürtaj 2 düşüğüm var benimde. Kürtajlardan sonra pataloji ve genetiğe gitti. Bir şey bulunamadı. Ben de de pıhtılaşma var. İğne kullanıyorum ben de. Allah yardımcınız olsun :dua:
Öyle Rabbim ne isterse o hayırlısini istiyorum yine hazır sayılırım Rabbim yeniden verirse onunla avunurum diye düşünüyorum aslında bakalım ne zaman kısmet olcak yeniden olunca hangi doktora gidecem gidince Sezeryana izin verir mi yok ille normal mi der kafamda deli sorular:KK17:

sezeryani hic aklina dahi getirme.. civi civiyi soker mantigiyla hareket etme sakin ol once kendinize tam tesekkullu baktirin sonra yapin

Amin canım.hazir sayılırım çok istiyorum yeniden anne olmak

Öyle Rabbim ne isterse o hayırlısini istiyorum yine hazır sayılırım Rabbim yeniden verirse onunla avunurum diye düşünüyorum aslında bakalım ne zaman kısmet olcak yeniden olunca hangi doktora gidecem gidince Sezeryana izin verir mi yok ille normal mi der kafamda deli sorular:KK17:
Endişelerinizden bahsederseniz sezeryan da yapabilirler. Siz hayırlısıyla hamile kalın. Bunu o zaman düşünürsünüz. Ama eğer korkuyorsanız da doktora rica edersiniz, durumunuzu en Baştan anlatırsınız.

kuzum oncelikle basin sagolsun. seni en iyi anlayan benim. bende iki tane bebegimi kaybettim. kizimi 1 haftalik oglumu 3 gunlukken kaybettim.ikisini de sezeryanla yapmistim. arka arkaya olunca zordu .. biz hemen genetik arastirma yaptik otopsi yaptirdik. muhtemelen bebegine otopsi yaptirmadin ama hamile kalmadan once mutlaka ama mutlaka esin ve sen universite hastanesine git ve genetik arastirma yaptir. bi daha olmaz deme. biz yaptirdik cok sukur bi sorun cikmadi. ikinci bebegimi ihmal sonucu kaybettigimizi ogrendik. suan yine hamileyim 3 sene gecti. normal dogum istiyorum. insallah nerde varsa seninde rabbim kucagni doldursun.. ümidini kaybetme ama tedbiri de elden birakma.
Bizim bı sorunumuz yoktu canım herşey yolunda bı hamileliğin vardi çok sağlık li bı bebek di bende öyle kandegerlerim falan çok iyidi doğum sırasında nefessiz kaldığı için sorun yaşadı ki ben normal doğum yaptım ve 30dak sürdü sadece yani takdiri ilahi idi Rabbim böyle istemiş olsun emanetini erken aldı yine verir inşallah bu sefer bize bağış lar:anne:

Endişelerinizden bahsederseniz sezeryan da yapabilirler. Siz hayırlısıyla hamile kalın. Bunu o zaman düşünürsünüz. Ama eğer korkuyorsanız da doktora rica edersiniz, durumunuzu en Baştan anlatırsınız.
İnşallah yeniden olunca düşünüp zamana bırakacağım ama zor bı doğum olmamasına rağmen sonuç böyle olunca korkuyorum Rabbim herkzin yardımcısı olsun :KK68:

anladimm canim beyne oksijen gitmedi anladigim kadariyla. ona ragmen 3 gun yasamasi yinede mucize. valla kuzum ben cok korkak oldugum icin herseye iki kere bakiyorum. o zaman iyi bi dr la gorys eger artik baslayin derse Allaha emanet de basla. belki catin dardi veya baska sorunlar olabilir. rabbim gonlune gore verain. kan degerlerine baktir eger kansizlik vitamin vs yoksa ya Allah deyip onune bakcaksin. hayirlisi olsun insallahh

anladimm canim beyne oksijen gitmedi anladigim kadariyla. ona ragmen 3 gun yasamasi yinede mucize. valla kuzum ben cok korkak oldugum icin herseye iki kere bakiyorum. o zaman iyi bi dr la gorys eger artik baslayin derse Allaha emanet de basla. belki catin dardi veya baska sorunlar olabilir. rabbim gonlune gore verain. kan degerlerine baktir eger kansizlik vitamin vs yoksa ya Allah deyip onune bakcaksin. hayirlisi olsun insallahh
Valla nazara da çok inanıyorum kardeşim doktorum ebeler hemşireler hep derdi nasıl rahat hamileligin var diye gerçekten kızım beni hiç yormadi bebeğim böyle olunca hepsi gözümüz mu değdi sana dedi :110: o kadar yani şükür kan değerlerinin iyi kontrol ettirdim canım Rabbim yine verirse bu sefer nazlanacam :KK22: Rabbim evlerimize kucağınıza senlendirsin inşallah evet canım beyne oksijen gitmemiş soğuk küvet de yattı olsun 3gun gördüm sonra Allah a emenet canım beni beklesin kuzum da orda inşallah

5ay oldu normal doğum yaptım bebegim 3gun yaşadı vefat etti şimdi yeniden hamile kalmak istiyorum hem de korkuyorum benim gibi olan kişiler var mı çok üzülüyorum hala kızımı çok özlüyorum
BAsın sagolsun :( sakıncası yoksa ne oldugunu sorabilir miyim :( ama seni üzecekse cok özür dilerim. Bence korkma, Allaha sıgın, cenneteki kızını düsün ve yeni bi bebek yap. O senin tüm yaralarını saracaktır..

BAsın sagolsun :KK43: sakıncası yoksa ne oldugunu sorabilir miyim :KK43: ama seni üzecekse cok özür dilerim. Bence korkma, Allaha sıgın, cenneteki kızını düsün ve yeni bi bebek yap. O senin tüm yaralarını saracaktır..
Doğumda beynine oksijen gitmediği için iç organlarında ve beyninde sorun lar çıktı vefat etti Rabbim öyle istemiş öyle oldu canım Allah razı olsun inşallah biz de artık düşünüyoruz bebek ne zaman kısmet olur bakalım yeniden anne olmak bakalim:emir_bebek:

Back