Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Allah sabır versin. Benim de bir düşük bir kürtajm var 3. Kez hamile kaldım o da düzgün ilerlemiyor cok kötüyüm bende5ay oldu normal doğum yaptım bebegim 3gun yaşadı vefat etti şimdi yeniden hamile kalmak istiyorum hem de korkuyorum benim gibi olan kişiler var mı çok üzülüyorum hala kızımı çok özlüyorum
Gecmiş olsun kızlar allah sabır versin benimde 9 haftalıktı bebeğim düşük yaptım . Sebebi benimde pıhtılasma sorunuymus . Şimdi tekrar istıyorum rabbimden bu sfer saglıklı bir sekilde kucagımıza almayı nasip etsin rabbim inşşalh bizimde yüzümüzü güldürsün en yakın zamndaCennette sefaatcin olsun bebegin İnşaAllah canım..Benim de 11haftalık bebeğim öldü..meğer pihtilasmam varmış.Hamileligime de engelmiş ve bebeğim gelişimine de .Mutlaka Pihtilasma testi yaptır..Kanına baktir..Sonra hamile kal ..
canım bende de pıhtılaşma var iğne kullandım hep ona rağmen oldu 3. BuGecmiş olsun kızlar allah sabır versin benimde 9 haftalıktı bebeğim düşük yaptım . Sebebi benimde pıhtılasma sorunuymus . Şimdi tekrar istıyorum rabbimden bu sfer saglıklı bir sekilde kucagımıza almayı nasip etsin rabbim inşşalh bizimde yüzümüzü güldürsün en yakın zamnda
Düşük mü üç kez yasadın ipneye ragmencanım bende de pıhtılaşma var iğne kullandım hep ona rağmen oldu 3. Bu
ilki düşük 2. kürtaj bu da 3. Değerim düzgün ilerlemiyor. Evet iğne aspirin e rağmenDüşük mü üç kez yasadın ipneye ragmen
.Gecmiş olsun kızlar allah sabır versin benimde 9 haftalıktı bebeğim düşük yaptım . Sebebi benimde pıhtılasma sorunuymus . Şimdi tekrar istıyorum rabbimden bu sfer saglıklı bir sekilde kucagımıza almayı nasip etsin rabbim inşşalh bizimde yüzümüzü güldürsün en yakın zamnda
Ben iğne kullanmadım ilk düşşktü o düşükten sonra genetik yapıldı doktor pıhtılasma cıkınca hamile kalırsan iğne olman lazım dedi.
Çok sağol canım Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla inşaAllah..Acaba senin iğnenin dozu mu az geldi
Allah sabır versin canım inşallah saglıklı ilerler bundan sonrailki düşük 2. kürtaj bu da 3. Değerim düzgün ilerlemiyor. Evet iğne aspirin e rağmen
İlk 12 hafta içindeyse doktorlar sadece pıhtılaşmaya bağlamıyorlar. Ben de sizinle aynı durumu yaşadım. İlk 12 hafta içindeki düşükler de doktorlar bebeğin sağlıksız olmasından kaynaklandığını söylüyorlar. 2 kürtaj 2 düşüğüm var benimde. Kürtajlardan sonra pataloji ve genetiğe gitti. Bir şey bulunamadı. Ben de de pıhtılaşma var. İğne kullanıyorum ben de. Allah yardımcınız olsunilki düşük 2. kürtaj bu da 3. Değerim düzgün ilerlemiyor. Evet iğne aspirin e rağmen
Canım iğneler sonucu nasıl sonucun tedavin nasım ilerliyor yok dimi bir sıkıntın bende ya hamile kalırsam ipnelere ragmen düşerse yine diye cok korkuyorumİlk 12 hafta içindeyse doktorlar sadece pıhtılaşmaya bağlamıyorlar. Ben de sizinle aynı durumu yaşadım. İlk 12 hafta içindeki düşükler de doktorlar bebeğin sağlıksız olmasından kaynaklandığını söylüyorlar. 2 kürtaj 2 düşüğüm var benimde. Kürtajlardan sonra pataloji ve genetiğe gitti. Bir şey bulunamadı. Ben de de pıhtılaşma var. İğne kullanıyorum ben de. Allah yardımcınız olsun![]()
Şu anda iyi ilerliyoruz. Ama rabbim bilir. Doktorum yine uyardı. İlk 12 hafta kayıp yaşarsak buna iğne de engel olamaz. Yani bebek sağlıklı olmadığı için olur dedi. Elimden gelen ilaçlarımı alıp dua etmek. Elbette zor geçecek. Her anne adayı endişeli oluyor ama bizim gibi kayıpları olan anne adayları biraz daha fazla endişeli oluyorlar. Tıbba güvenip Allahtan hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmez elimizden. En kısa zamanda hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın sende inşallah.Canım iğneler sonucu nasıl sonucun tedavin nasım ilerliyor yok dimi bir sıkıntın bende ya hamile kalırsam ipnelere ragmen düşerse yine diye cok korkuyorum
Canım iğneler sonucu nasıl sonucun tedavin nasım ilerliyor yok dimi bir sıkıntın bende ya hamile kalırsam ipnelere ragmen düşerse yine diye cok korkuyorum[/QUOTE Allah razı olsun sağol çok şükür iyiyim sorunum da yok hamd olsun bebek de istiyorum onunla oyalanayim. Seveyim istiyorum sağlık sorunum yok şükür bakalım inşallah Rabbim yine kısmet eder anne olmayı
ERVAF Allah yardımcın olsun. 3 gün yaşayan yavrunu kaybetmenin acısını tahayyül edebilmem mümkün değil. Rabbim en kısa zamanda sende kendini hazır hissettiğin zaman hayırlısını nasip etsin inşallah. Önemli olan senin kendini hazır hissetmen. Kaybını unutman mümkün değil ama gelecek olan yavrun acını dindirecekse beklememeni tavsiye ederim. Bir de yanlış anlamazsan bir uzmana danışabilirsin. Psikolog ile yapacağın bir görüşme hem sana iyi gelir hem de karar vermeni kolaylaştırır.
Allah yardımcın olsun.
Olur inşallah canım hayırlısı ile benim teyzem de aynı iki kürtaj bı doğuma 15gun kala karnında vefat etti bebek sonra başka bı doktor a gitti aşırı derecede pıhtılaşma varmış dozu yükseltti doktor u şimdi 2yasinda kızı var Rabbim hayırlısını versin olur inşallahİlk 12 hafta içindeyse doktorlar sadece pıhtılaşmaya bağlamıyorlar. Ben de sizinle aynı durumu yaşadım. İlk 12 hafta içindeki düşükler de doktorlar bebeğin sağlıksız olmasından kaynaklandığını söylüyorlar. 2 kürtaj 2 düşüğüm var benimde. Kürtajlardan sonra pataloji ve genetiğe gitti. Bir şey bulunamadı. Ben de de pıhtılaşma var. İğne kullanıyorum ben de. Allah yardımcınız olsun![]()