2022 de evimiz teslim edilecek ınşAllah o yüzden çok sıkıştık hem ev kirası hem oraya ödeme.Eşim memur ama yetmiyor giderler karşısında. InşAllah iyi bi işim olurda tüm bu çektiklerimi unuturumSevgili konu sahibi ,
Her yer aynı olmaz Bakarsınız yeni işiniz o kadar iyi olur ki bu olumsuzlukları unutmuşsunuz Ev kira diyorsun Çocuk yok sanırım Eğer eşinin maaşı çok çok dolgun değilse çocuk olunca nasıl yetiseceksiniz ? Öyle burda yazıldığı gibi toz pembe ilerlemez ki
Ayyy içten içe yıkıyormuş insanı bende çıktıktan sonra anladım.Pislik adam :) Geleceğime çökmüş adam geçmişi geçtim.Şimdi çalışıyor musunuz?Ben de cay karistirmak gibi olmasa da oyle bir seye maruz kalmistim. Hem de uzuun bir sure.. beni hayattan bezdirmis resmen hayat enerjimi tuketmisti. Bi arkadasimin uyarmasiyla donup kendime baktigimda o kadar degismistim ki... kendime guvenim gitmisti. Herseye konusan, hakkini savunan ben gitmis neredeyse hic biseye ses cikarmayan biri haline gelmistim. Sonra once carlamaya basladim yoksa icime dert olurdusonra da ayrildim... bunlar gercekten insani ciddi bicimde etkiliyor.
Yok canim bebek olduktan sonra donmedim 1 yildir evdeyim :) ileride baska is bakicam insallah. Insan olayin icindeyken degisimin boyutunu anlamiyo cidden. Ya da ben kendimi farketmemistim arkadasim uyarana kadar... ben de sigorta alanindaydim ayricaAyyy içten içe yıkıyormuş insanı bende çıktıktan sonra anladım.Pislik adam :) Geleceğime çökmüş adam geçmişi geçtim.Şimdi çalışıyor musunuz?
Evet haklısınız.Kimse istemez huzurlu yerden gitmeyi ve sürekli gir çık yapmayı şimdi İyi misiniz?Emin olabilirsiniz ki her yerde bir sıkıntı illa ki olucaktır ama bu sizi yıldırmasın ben 10 senelik muhaseciyim 4 iş yeri değiştirdim beğenmezseniz çıkarsınız ama bu sizi istemeyerek çalışmaya zorlamasın
Neler neler var daha :)))))Tek memur maaşı ile kredi artı kira üstünede geçinmeyi başarmışsanız aagari ücretli bir işe girerseniz siz uzaya çıkarsınız helal olsun
Eskiden soylemeye çekinirdim. Insanlar bi garip karşılıyordu çünkü. Şimdi bağırarak bile söyleyebilirim "avukatım ve çalışmıyorum" çalışmayı sevmiyorum, mecburiyetlerden nefret ediyorum, kavga eder gibi yaşamak benim tarzim degil, aksam eve geldigimde gozumun feri sönmüşse kazandığım para umrumda değil.
Eşim de avukat, kendi ofisimiz var, buna ragmen çalışmıyorum. Evimi temizlemek, kurabiye yapmak, çocuğuma bakmak daha iyi geliyor bana.
Dunyaya bir kere geliyoruz, eğer evde durmak sizi boğmuyorsa, bence evden yurutebileceginiz birşeyler araştırın. Evet istanbulda hayat kesinlikle çok pahali, ama siz herşeyden degerlisiniz. Panik atak olacaksaniz, anksiyeteyle bogusacaksaniz, hic çalışmayın
Çok şükür iyiyim bir sıkıntım yok umarım olmaz da rabbim hayırlısını versinEvet haklısınız.Kimse istemez huzurlu yerden gitmeyi ve sürekli gir çık yapmayı şimdi İyi misiniz?
Peki mutfak masraflarınızı nasıl karşılıyorsunuz 1 ay boyunca 90 tl ile. Bence biran önce iş bulun çalışın iş beğenmemezlik yapmayın ben ne yazık ki 3 aylık bebeğimi bırakıp işe başlamak zorunda kalacağım çünkü ücretsiz izin kullanma gibi bir lüksüm yok. Yapmazsam çocuklarıma bakamayacağız ihtiyaçlarını gidermeyeceğiz. Yani herkes bir şeylerden fedakarlık yapıyor siz de dilinizi sıkın yapın fedakarlık.Aslında bende aynı durumdayım.Ev kira bi rahatsızlıktan dolayı tedavi görüyo eşim oda masraflı aylık düzenli borçta oluyor geçen ay sadece 90 lira kaldı maaştan 1 ay boyunca geçinmek için
Sizi çok iyi anlıyorum.Evde olmayı çok sevdim,kendimi tanıdım diyebilirim.Ailem işten çıktıktan 2 ay sonra gördü beni uzak şehirdeyiz tanıyamadılar.Agresifliğin gitmiş çok sakinlemişsin diyorlar inanın o kadar bezdirdiki beni hayattan soğuttu.Daha önceki şehirimde 5 yıl çalıştım 5 ay gibiydi.Bu beni bitirdi
Cok haklısınız. Ama ben de calissam, su anki hayat standartlarimizi ikiye katlayabilirim, cocugumu koleje gonderebilirim, 1 ay luks otellerde tatil yapabilirim. Ama bunlari tercih etmiyorumŞanslı azınlıktansınız. Eşiniz asgari ücretle çalışıyor olsaydı bu lükse sahip olamazdınız muhtemelen. Şartlar çok şeyi etkiliyor malesef hele de İstanbul’da.
Huzur benim icin ev. Bir baskasi icin calismak olabilir. Insanin ne istedigine karar vermesi onemli. Calisma stresini kaldıramıyorum ben.2 defa okudum ve defalarca okicam.İçime su serpildi.Kaç yıl emek vermişsiniz ve huzuru seçmişsiniz.Bana görede değil tırmalayıp almak birini terslemek kalp kırmak.Evden neler yapabilirim acaba ?
Umarım çalışmanın sadece sizin seçiminize kaldığı bir hayatınız olur. Butun kadinlar, butun anneler icin bunu diliyorum.Herkes için aynı şey geçerli olmuyor ne yazık ki herkesin eşinin geliri iyi olmayabilir. Ben kendi adıma söyleyeyim ben çalışmazsam aç kalırız çocuklarımıza bez bile alamayız. Sıkarım dilimi benden önemli değil diyecek bir durum yok gerçekten çalışmazsam eşimin maaşı para kira fatura bez mama borç harç derken biter market alışverişine para kalmaz.
Bu durumda farklı iş yerlerini deneyin. Her yer aynı olmaz. Ayrıca girin işe, dişli olun, hakkınızı yedirmeyin. En kötü kovarlar, o da başladığınız yere dönmek olur. Tecrübe ve maaş da kar olur.Aslında bende aynı durumdayım.Ev kira bi rahatsızlıktan dolayı tedavi görüyo eşim oda masraflı aylık düzenli borçta oluyor geçen ay sadece 90 lira kaldı maaştan 1 ay boyunca geçinmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?