- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
Sipariş verdik kuzum. Elimize geçince gösteririm kısmetse. :)
tamam bi de parmağında görelim bakalım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sipariş verdik kuzum. Elimize geçince gösteririm kısmetse. :)
Geçenlerde burada bir konu açmıştım. Görür görmez aşık olduğum alyansın yalnızca rengine karar verememiştim. Buradaki tavsiyelerden yola çıkarak gidip mağazada görmek istedim alyansı ve hayal kırıklığının âlâsını yaşadım. Tanıyamadım bile, o denli alakasız fotoğraftakinden. Rengi donuk, o üzerindeki desenler hiç görünmüyor, bir karartı var sadece kenarlarında. Bir de yanlara doğru çok enli. Parmaklarımın arasında boşluk kalıyor. Hiç hoşlanmam o görüntüden de.
Neticede ondan vazgeçtim. Ama işlemeli modellere taktım ya kafayı bir kere, bir daha asla düz alyans sevemedim.
Aynı markanın başka bir yüzüğünü seçtik erkek arkadaşımla. Daha doğrusu iki alyans arasında kararsız kaldım ama en son ikimizin kararı fotoğraftaki rose renkten yana oldu. Sağdaki alyansı seçtik hanımlar. Ama henüz sipariş vermedik. Fikirlerinizi almak istedim. Bir de yeni heves ya şimdi, sürekli aşık olduğum insana bakar gibi bakıyorum alyansın fotoğrafına. Birilerine göstermek, paylaşmak istiyorum. Tutamadım kendimi konu açtım ben de.
Eki Görüntüle 983940
tamam bi de parmağında görelim bakalım :)
Çoook güzelmiş tek kelimeyle harika:)
Çook beğendim canım çok şık bir yüzük :107: Allah parmağından hiç eksik etmesin inşallah mutluluklar :107:
Hemen Dora'nın sitesini inceliyorum
Sitesinde yok canım malesef bu. Fotoğrafı çekene kadar da ne yollara başvurdum bir bilsen.
Merak edenler için de fotoğraf ekliyorum. Parmağımdaki hali ne yazık ki yok. Çünkü nişanımda kontrolüm dışında gelişen bazı şeyler oldu ve fotoğrafını çekemedik yüzüklerin elimizdeyken. Telefonum da çok dandik çekiyor, desenler çok alakasız gözüküyor. O yüzden fotoğraf çekimleri sırasında çektiğimiz bir fotoğrafı paylaşacağım sizlerle.
Eki Görüntüle 1046990
Çok güzelmiş gerçekten mutlulukla takınız
Sitesinde yok canım malesef bu. Fotoğrafı çekene kadar da ne yollara başvurdum bir bilsen.
Merak edenler için de fotoğraf ekliyorum. Parmağımdaki hali ne yazık ki yok. Çünkü nişanımda kontrolüm dışında gelişen bazı şeyler oldu ve fotoğrafını çekemedik yüzüklerin elimizdeyken. Telefonum da çok dandik çekiyor, desenler çok alakasız gözüküyor. O yüzden fotoğraf çekimleri sırasında çektiğimiz bir fotoğrafı paylaşacağım sizlerle.
Eki Görüntüle 1046990
canımm yaa bende dora alyans dusunuyrmm memnun musun yuzukten? sence hos duruyor mu?? tek tas ıle takcam bende alyans arastırıyrm da dora nın urunlerı cook hosuma gıttı. parmagnda cekememıssın sen ceksen keske bıze gostersen kuzum ya... ama ozellıkle senın dusuncenı ve aldıgın yorumları merak edıyrm
Çok memnunum canım iyi ki almışım diyorum. Benim telefonum çok kötü çekiyor, nişanlımla çekmiştik bir ara. Onun telefonunda varsa atayım ben buraya. Ben hep olumlu yorumlar aldım şimdiye kadar. Herkese hitap etmez böyle işlemeli, oymalı falan yüzük ama olumsuz yorum hiç almadım. Bir sürü serisi var, sadece işlemeli değil dünya kadar modeli var. Sen hangisinden seçtin?
ben sade yesil altın olan bi model var cok hosuma gıttı... link atma sansımız var mı bilmyorum da
http://shop.doraalyans.com/omnia-sari-altin-alyans_286.asp
sözlüm ve annem cok begendı tektasla guzel durur dedi.... ama acıkcası ben seninkine bayıldııım.... ama benimki daha sade düsünüyor sanırım erkek icin olanını istemez ya
Bayildim bu alyanslara ben.. Gonlunuze gore olsun insallah
Eki Görüntüle 1046990