• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden ben. :(

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398
Geçenlerde burada bir konu açmıştım. Görür görmez aşık olduğum alyansın yalnızca rengine karar verememiştim. Buradaki tavsiyelerden yola çıkarak gidip mağazada görmek istedim alyansı ve hayal kırıklığının âlâsını yaşadım. :50: Tanıyamadım bile, o denli alakasız fotoğraftakinden. Rengi donuk, o üzerindeki desenler hiç görünmüyor, bir karartı var sadece kenarlarında. Bir de yanlara doğru çok enli. Parmaklarımın arasında boşluk kalıyor. Hiç hoşlanmam o görüntüden de.

Neticede ondan vazgeçtim. Ama işlemeli modellere taktım ya kafayı bir kere, bir daha asla düz alyans sevemedim.
Aynı markanın başka bir yüzüğünü seçtik erkek arkadaşımla. Daha doğrusu iki alyans arasında kararsız kaldım ama en son ikimizin kararı fotoğraftaki rose renkten yana oldu. Sağdaki alyansı seçtik hanımlar. Ama henüz sipariş vermedik. Fikirlerinizi almak istedim. Bir de yeni heves ya şimdi, sürekli aşık olduğum insana bakar gibi bakıyorum alyansın fotoğrafına. :21: Birilerine göstermek, paylaşmak istiyorum. Tutamadım kendimi konu açtım ben de. :16:

$IMG-20140218-WA002.webp

omg :53:
ne marka bu
harika ya bayıldım, mükemmel bi model bu ya :53: (sağdakini kastediyorum)

--

eski konuna baktım doraymış. o konuda bahsettiğin yüzük modelini internette görünce ben de çok beğenmiştim ama canlı hali o kadar güzel değil diyorsun demek :31:

Son düzenleme:
omg :53:
ne marka bu
harika ya bayıldım, mükemmel bi model bu ya :53: (sağdakini kastediyorum)

--

eski konuna baktım doraymış. o konuda bahsettiğin yüzük modelini internette görünce ben de çok beğenmiştim ama canlı hali o kadar güzel değil diyorsun demek :31:

Nasıl seviniyorum, nasıl kendimden geçiyorum böyle yorumlar alınca. :32: :1::1::1:

Teşekkür ederim canım. :21: Hele erkek için olanı bence daha güzel duruyor. Kendi sitesinde fotoğrafı yok bu modelin. Koymayacaklarmış, neden bilmiyorum.

Evet Dora bu arada markası. Diğer alyansın fotoğraftakiyle alakası yok. Oradaki beyefendi de kabul etti zaten photoshopla oynuyoruz, çok normal benzememesi diye. :1:

Nasıl seviniyorum, nasıl kendimden geçiyorum böyle yorumlar alınca. :32: :1::1::1:

Teşekkür ederim canım. :21: Hele erkek için olanı bence daha güzel duruyor. Kendi sitesinde fotoğrafı yok bu modelin. Koymayacaklarmış, neden bilmiyorum.

modelini çalabilirim kusura bakma canım :1: gerçekten bayıldım ya
ben de altın sarısı renk yüzük istiyorum

erkek için altın mı gümüş mü alacaksınız peki?
fiyatı nasıl ya fiyatını da söylersen çok mutlu olurum

Evet Dora bu arada markası. Diğer alyansın fotoğraftakiyle alakası yok. Oradaki beyefendi de kabul etti zaten photoshopla oynuyoruz, çok normal benzememesi diye. :1:

yapma yaw :31: oysaki internette ne güzel görünüyor insanın içi gidiyor
bi dora mağazasına uğramak lazım :10:

İşte bu fotoğrafı kendi hali. İnternetteki gibi üzerinde oynanmış değil, aynen böyle. :1:

Çalabilirsin bu arada canım. Yanımda yöremde olmayacağın için pişti olmamızın sakıncası yok. :1:

Erkek arkadaşıma gümüş yaptıracağız. O konuda inanılmaz hassas. Denemek için bile takmadı altınını o gün parmağına. :19: Biraz pahalı sanki. Normalde erkek için gümüşü 100 liraya falan yaparız diyorlar, burası 650 istiyor. Benimki de 1600. Geçenlerde burada bir konu okudum, ondan beridir pırlantaya şiddetle karşıyım. :47: Zirkon olacak yani taşları. Bir de pırlanta istesem kimbilir kaç lira tutacaktı artık. :52:

İşte bu fotoğrafı kendi hali. İnternetteki gibi üzerinde oynanmış değil, aynen böyle. :1:

Çalabilirsin bu arada canım. Yanımda yöremde olmayacağın için pişti olmamızın sakıncası yok. :1:

Erkek arkadaşıma gümüş yaptıracağız. O konuda inanılmaz hassas. Denemek için bile takmadı altınını o gün parmağına. :19: Biraz pahalı sanki. Normalde erkek için gümüşü 100 liraya falan yaparız diyorlar, burası 650 istiyor. Benimki de 1600. Geçenlerde burada bir konu okudum, ondan beridir pırlantaya şiddetle karşıyım. :47: Zirkon olacak yani taşları. Bir de pırlanta istesem kimbilir kaç lira tutacaktı artık. :52:

fotoğraf yok canım :1:

pırlantaya ben de maddi mecburiyetten karşıyım :1::1::1:
böyle güzel bi modele pırlanta taktırmasan ne olur hiçbir şey farketmez

1.600 iyi be canım, alyanslar öyle oluyor genelde
gümüş olanı pahalıymış yalnız

pırlanta olsa 3.600 fln olacak heralde :53:

fotoğraf yok canım :1:

pırlantaya ben de maddi mecburiyetten karşıyım :1::1::1:
böyle güzel bi modele pırlanta taktırmasan ne olur hiçbir şey farketmez

1.600 iyi be canım, alyanslar öyle oluyor genelde
gümüş olanı pahalıymış yalnız

pırlanta olsa 3.600 fln olacak heralde :53:

Gümüş ciddi manada pahalı evet. Ama bence benimki de pahalı. Alyansa çok önem veriyorum, tektaş falan hiç aramam. O yüzden kıydım yoksa hiç kıyamam. Dünya kadar mağaza gezdik, Altınbaş da iyi bir markadır mesela. Onun bu işlemeli serisinden beğendiğime 750 demişlerdi. Aradaki o farkı sırf markasına veriyoruz, düşününce içim gidiyor ama dediğim gibi başka hiçbir pahalı lüksüm yoktur. O yüzden gözüm görmedi.

Tekrar teşekkür ediyorum canım. Daha iyileri senin olsun. Aynısı da olabilir. :1:

Gümüş ciddi manada pahalı evet. Ama bence benimki de pahalı. Alyansa çok önem veriyorum, tektaş falan hiç aramam. O yüzden kıydım yoksa hiç kıyamam. Dünya kadar mağaza gezdik, Altınbaş da iyi bir markadır mesela. Onun bu işlemeli serisinden beğendiğime 750 demişlerdi. Aradaki o farkı sırf markasına veriyoruz, düşününce içim gidiyor ama dediğim gibi başka hiçbir pahalı lüksüm yoktur. O yüzden gözüm görmedi.

Tekrar teşekkür ediyorum canım. Daha iyileri senin olsun. Aynısı da olabilir. :1:

hmmm işçilik var ama bu yüzükte yaaa tektaşı ben de çok önemsemiyorum alyansım çok özel ve güzel olsun istiyorum iyi ki gördüm bu modeli :16:

sen bi önceki konundaki yüzüğün orjinal halinin fotosunu mu göstereceksin?
o foto meselesini anlamadım :1:

Bu arada az önceki muhabbetten ötürü merak edip bir önceki alyans için baktım. Zirkon ve pırlanta arasında 1000 tl oynuyormuş canım. Sen yazınca ben o kadar yoktur demiştim. O kadar varmış. :19:

hmmm işçilik var ama bu yüzükte yaaa tektaşı ben de çok önemsemiyorum alyansım çok özel ve güzel olsun istiyorum iyi ki gördüm bu modeli :16:

sen bi önceki konundaki yüzüğün orjinal halinin fotosunu mu göstereceksin?
o foto meselesini anlamadım :1:

Hıı yok canım hani dedim ya internetteki haliyle kendisi arasında çok fark var diye. Sen de demek internetten bakmamak gerek deyince benimkinin kendi hali bu işte demek istedim. :1: İnternete fotoğraf koyarken photoshop ile oynuyoruz dediler, bu oynanmamış hali diyorum yani. :)

Diğeri gerçekten baya farklı ama fotosu yok onun bende. Bi ona da bak ama. Ben o parmakların arasında boşluk kalmasından nefret ederim ama belki sen beğenirsin.

Hıı yok canım hani dedim ya internetteki haliyle kendisi arasında çok fark var diye. Sen de demek internetten bakmamak gerek deyince benimkinin kendi hali bu işte demek istedim. :1: İnternete fotoğraf koyarken photoshop ile oynuyoruz dediler, bu oynanmamış hali diyorum yani. :)

Diğeri gerçekten baya farklı ama fotosu yok onun bende. Bi ona da bak ama. Ben o parmakların arasında boşluk kalmasından nefret ederim ama belki sen beğenirsin.

anladım kuzum ben daha dora ya hiç gitmedim nişana da epey var
gitmek nasip olursa, bakarım, ama umutluyum demek ki ne güzel modeller var

Bu arada az önceki muhabbetten ötürü merak edip bir önceki alyans için baktım. Zirkon ve pırlanta arasında 1000 tl oynuyormuş canım. Sen yazınca ben o kadar yoktur demiştim. O kadar varmış. :19:

zirkon olsun bizim olsun :16: evet o kadarçok farkediyor minicik taşlar :26:

anladım kuzum ben daha dora ya hiç gitmedim nişana da epey var
gitmek nasip olursa, bakarım, ama umutluyum demek ki ne güzel modeller var

Bir de merrily diye bir marka keşfettim ben. Ona da bak. :1: O kadar çok çeşit var ki neler neler beğenirsin. Ama ben biraz takıntılıyım. İşlemeli modellere baktım ya ilk, bir daha hiçbir yüzüğü beğenmedim. Oysa ki çok güzelleri vardı ama işte... Satan beyefendi de dedi zaten işlemelilerden denediniz bir daha başka model içinize sinmez kesinlikle diye. :1:

Bir de merrily diye bir marka keşfettim ben. Ona da bak. :1: O kadar çok çeşit var ki neler neler beğenirsin. Ama ben biraz takıntılıyım. İşlemeli modellere baktım ya ilk, bir daha hiçbir yüzüğü beğenmedim. Oysa ki çok güzelleri vardı ama işte... Satan beyefendi de dedi zaten işlemelilerden denediniz bir daha başka model içinize sinmez kesinlikle diye. :1:

doğru demiş beyfendi :) tamam canım söylediğin markaları da aklımda tutacağım teşekkür ederim :)
aaa bu arada hayırlı olsun yüzükler eğer satın alırsanız :)

doğru demiş beyfendi :) tamam canım söylediğin markaları da aklımda tutacağım teşekkür ederim :)
aaa bu arada hayırlı olsun yüzükler eğer satın alırsanız :)

Teşekkür ederim tatlım. :21: Büyük bir aksilik çıkmazsa bunlar olacak yüzüklerimiz inşallah.

iyi geceler :) yüzük seçiminiz çok hoş benim adam görse bayılırdı herhalde bu modele ben işlemeli pek sevmediğimden ötürü daha sade bi yüzük aldırttım zorla :17: nişanlımada altın aldık ama o çelik yaptırttı onu takıyor hiç bi farkı yok altından hangisi gerçek diye sorsa gösteremem na bu diye ki yaptıda bunu yedim vallaha ne yalan söylim baya baya farketmedim.. tavsiye edebilirim yani gümüş yerine çeliği tercih edebilirsiniz hem kararma yapmıyor hem daha parlak daha hoş duruyor fikrimce.. nişandan önce kendi aramızda aldığımız yüzüklerde çelikti çok rahattım çamaşır suyuna dayanan yüzük herşeye dayanır :27:

iyi geceler :) yüzük seçiminiz çok hoş benim adam görse bayılırdı herhalde bu modele ben işlemeli pek sevmediğimden ötürü daha sade bi yüzük aldırttım zorla :17: nişanlımada altın aldık ama o çelik yaptırttı onu takıyor hiç bi farkı yok altından hangisi gerçek diye sorsa gösteremem na bu diye ki yaptıda bunu yedim vallaha ne yalan söylim baya baya farketmedim.. tavsiye edebilirim yani gümüş yerine çeliği tercih edebilirsiniz hem kararma yapmıyor hem daha parlak daha hoş duruyor fikrimce.. nişandan önce kendi aramızda aldığımız yüzüklerde çelikti çok rahattım çamaşır suyuna dayanan yüzük herşeye dayanır :27:

İyi geceler çok teşekkür ederim. :) Bizde de tam tersiydi. Erkek arkadaşım fotoğraflardan görünce "kız şeysi gibi" diyordu işlemeli yüzüklere. :1::1: Ama bunun erkek için olanı gerçekten çok hoş. Ben bir tane de sade alyans almayı düşünüyorum. Kıyafetime göre falan değiştiririm. :1: Sen de bu şekilde bir yedek düşünebilirsin.

Çelik fikrini de ileteceğim erkek arkadaşıma. Ama daha serttir sanki, işleme falan olur mu çelik yüzüğe acaba?

Back