- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
- 398
Geçenlerde burada bir konu açmıştım. Görür görmez aşık olduğum alyansın yalnızca rengine karar verememiştim. Buradaki tavsiyelerden yola çıkarak gidip mağazada görmek istedim alyansı ve hayal kırıklığının âlâsını yaşadım.
Tanıyamadım bile, o denli alakasız fotoğraftakinden. Rengi donuk, o üzerindeki desenler hiç görünmüyor, bir karartı var sadece kenarlarında. Bir de yanlara doğru çok enli. Parmaklarımın arasında boşluk kalıyor. Hiç hoşlanmam o görüntüden de.
Neticede ondan vazgeçtim. Ama işlemeli modellere taktım ya kafayı bir kere, bir daha asla düz alyans sevemedim.
Aynı markanın başka bir yüzüğünü seçtik erkek arkadaşımla. Daha doğrusu iki alyans arasında kararsız kaldım ama en son ikimizin kararı fotoğraftaki rose renkten yana oldu. Sağdaki alyansı seçtik hanımlar. Ama henüz sipariş vermedik. Fikirlerinizi almak istedim. Bir de yeni heves ya şimdi, sürekli aşık olduğum insana bakar gibi bakıyorum alyansın fotoğrafına.
Birilerine göstermek, paylaşmak istiyorum. Tutamadım kendimi konu açtım ben de. 

Neticede ondan vazgeçtim. Ama işlemeli modellere taktım ya kafayı bir kere, bir daha asla düz alyans sevemedim.
Aynı markanın başka bir yüzüğünü seçtik erkek arkadaşımla. Daha doğrusu iki alyans arasında kararsız kaldım ama en son ikimizin kararı fotoğraftaki rose renkten yana oldu. Sağdaki alyansı seçtik hanımlar. Ama henüz sipariş vermedik. Fikirlerinizi almak istedim. Bir de yeni heves ya şimdi, sürekli aşık olduğum insana bakar gibi bakıyorum alyansın fotoğrafına.