Yeniden ayağa kalkmak

İlaç kullanıyorum ama tek başına çare olmuyor. Bir zaman sonra etkisi azalıyor. İlacın verdiği güçle hayatı düzene sokmak lazım. Bıraktığımızda tutunacak bir şeyler olmalı.
Birbirimize destek olalım ben konu açmadım canım buraya dahil olayım bu sabah yine motivasyon sıfır kalktım hiç iyi değilim kızım da durmuyor 7 24 onlayım bir kişi de demiyor ki bugün ben bakayım sen çık dışarı gez hava al diye kendime ayırdığım hiç vaktim yok canım da bişey yapmak istemiyor zaten şuan ağlıyorum ileride herşey güzel olacak deyip teselli bulmaya çalışıyorum çok yorgunum ilaçlar niye iyi gelmiyor ot gibiyim hava çok güzel ama ben yatmak istiyorum

Günaydın kızlar
Hadi güzel bir gün olsun
Kahvaltı yapacağız birazdan ....
Sizlerin günü nasıl geçiyor ?
Günaydın
Hiç güzel geçmiyor kahvaltıyı bile rahat yapamadım 2 yaşında kızım hiç durmadı babası dışarı çıkardı şuan ağlıyorum nolur kızlar iyi olacağız deyin bir gün biz de iyi olacak mıyız

Olucaz olucaz hadi sil gözyaşlarını hep birlikte çıksaydınız ya dışarı ...
Benim akraba günü var mahallede istemeye istemeye gitcem para var götürülecek eşim de işe gidicek bazen öleyim kurtulayım diyorum o kadar zevk almıyorum hayattan size de oluyor mu bu sefer de ya kendime bişey yaparsam diye çok korkuyorum

Kızlar gün içinde sık sık girelim kk ya birbirimize destek olalım kimse anlamıyor halimden bu ilaçlar niye tam fayda etmiyor

Merhabalar Sabah güzel bir kahvaltı ardından yüzme. Gün güzel başladı. Şimdi yapılacaklar listesine göz atacağım. Spor yapıldı ya gerisi kolay Kızlar siz de bir liste yapın mutlaka. Günü boş geçirmeyin.

Günaydın. Mutlu olacağız diyemiyorum ama güçlü durmayı öğreneceğiz inşallah. Kızının arkasında kapı gibi annesi olacak. Bence işe kullandığın kelimeleri değiştirerek başlamalısın. Herşey berbat gidiyor olabilir ama biz bunu kendimize sürekli hatırlatmak zorunda değiliz. Düşünme. Sadece yapacağın işlere odaklan.

Canım ne kadar oldu ilaca başlayalı? Tekrar doktora görünsen mi acaba?
Tekrar tekrar Dr a göründüm her hafta Dr dayım neredeyse kaç tane ilaç değiştirdi bazılarının yan etkilerinden dolayı değiştirdik bazıları da iyi gelmedi Dr a gitmeye de bıktım içiyorum ilacı oturup yatıyorum

2 senedir ilaç kullanıyorum aralıksız mart ayında o kadar iyi hissediyordum ki dedim bırakcam bu ilacı ve artık ilaçlardan kurtulucam bilmiyordum ki Dr kontrolünde bırakılacağını birden kestim 1 hafta ilaç yoksunluğu nedeniyle başım döndü ve sersemdi 1 aya varmadı bir ağlama krizleri başladı düşman başına bile vermesin Allah o gün bugündür toplanamadım takıntı da var ben de bi hastalığa takıyorum sonra tüm belirtileri yaşıyorum üzerimde bikaç ay önce Ms teşhisi koydum kendime hastaneye gittim emar tahliller olmadığım anlaşıldı ondan sonra da şizofrenim ben dedim belirtiler başladı dedim tam 7 farklı Dr ve 1 psikoloğa çıktım hepsi takıntı dedi umarım yanılmıyorlardır bunun için özelde bir Dr a daha çıkmayı düşünüyorum şuanda da geçmeyen depresyonum nedeniyle bipolar mıyım acaba diyorum araştırma yapıyorum sorup soruşturuyorum işte böyle kızlar

Canım ne diyeceğimi bilemedim ama en doğrusu uzman desteği alman. İnş en kısa zamanda iyileşirsin

Bence de iyi bir psikatriste görünmelisin canım. Bazı durumlarla ilaçsız baş edebilmek çok zor. Sorunu yaratan beyin sorunu çözemiyor. Önce doğru tedavi, sonra da hayatı düzene sokmak lazım.

Liste tamam sayılır Yatmadan önce kitabımı okuyacağım sadece. Sen neler yaptın bugün?
Sevindim adına
Evdeydik bugün hep.
Daha sağlıklı beslendim. Su içtim yeterince .kaç para harcadım diye kontrol yapıyorum . Sırf kafam dağılsın diye kuran okudum , namaz kıldım . Banyoya giremessem 1-0 yenik başlarım mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…