- 15 Temmuz 2019
- 210
- 87
- 36
-
- Konu Sahibi Tuannasena
Dizi neyi anlatıyor yardimci olabilir misinizKonuyla alakasız olabilir ama "Anne with an a" adlı diziyi izliyorum günlerdir. Bana çok iyi geldi. Ruh halime çok olumlu bir etkisi oldu. Tavsiye ederim ☺
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Belki bilenler vardir ben de hamile iken eşimi kaybettim her gece bir daha uyanmam insallah diyerek uyudum giyimim 80 yasindaki bayandan farksizdi banyo yapmiyordum yemek yemiyordum surekli ağlıyordum zamanla toparlamaya basladim hala 4 4 lük düzelmedim ama bin şükür gelecegin guzel olduguna inancim var...Uzun süren bir depresyon süreci geçirdim. Hâlâ tam anlamıyla atlatmış değilim ama artık toparlanıp ayağa kalkmalıyım.
1-Artık günün yarısını uyuyarak geçirmek istemiyorum. En geç 12 de yatıp sabah 6 da uyanmak istiyorum.
2-Hiç görmediğim kiloları gördüm. Artık bir yeme düzeni olusturmaliyim.
3-Pilates yapmalıyım. Haftada bir gün de yüzerim belki.
4- Daha düzenli olmalıyım. Gereksiz bütün eşyalardan kurtulmalıyım.
5-İnternette daha az zaman geçirmeliyim.
6- İngilizcemi geliştirmeliyim.
7-Daha bakımlı olmalıyım.
8-Daha çok okumalıyım.
9- Daha çok dua etmeliyim.
Bunları yapacağıma inancim %20, enerjim %5 ama buraya yazarsam belki bir gün o gücü bulabilirim. Evrene mesaj gider belki.
Hayata 10-0 yenik başlayan küçük bir kızın hayatını anlatıyor ama dramatize edilmeden. Zaten ajitasyon sevmiyorum.Dizi neyi anlatıyor yardimci olabilir misiniz
Çok üzüldüm. Başınız sağolsun. Haklısınız, durup düşünmek daha fazla acı veriyor. Bir şekilde hayatın akışına kapılmak lazım. Her ne yapıyorsak onu yapmaya devam etmeliyiz. Tekrar düzeliyor olmanız beni sevindirdi, umut verdi. Hep birlikte hayata tutunalım inşallah .Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Belki bilenler vardir ben de hamile iken eşimi kaybettim her gece bir daha uyanmam insallah diyerek uyudum giyimim 80 yasindaki bayandan farksizdi banyo yapmiyordum yemek yemiyordum surekli ağlıyordum zamanla toparlamaya basladim hala 4 4 lük düzelmedim ama bin şükür gelecegin guzel olduguna inancim var...
Kendimi daha güçlü hissediyorum zamanla düzeliyor hersey sabredin yeter..
InşallahÇok üzüldüm. Başınız sağolsun. Haklısınız, durup düşünmek daha fazla acı veriyor. Bir şekilde hayatın akışına kapılmak lazım. Her ne yapıyorsak onu yapmaya devam etmeliyiz. Tekrar düzeliyor olmanız beni sevindirdi, umut verdi. Hep birlikte hayata tutunalım inşallah .
Rica ederim, faydam dokunduysa ne mutluMerhaba.Kendinize güzel bir rutin oluşturmuşsunuz gerçekten. Benimde bazı konularda gözümü açtınız, teşekkürler. Konuyu okurken kitap önerisi istemişsiniz okudunuz mu, bilmem ama David Burns - İyi Hissetmek kesinlikle bakmanızı öneririm.
Diziyi nerden izliyorsunuz acaba:)Tavsiyeni okuduktan sonra diziye bir bakayım dedim bir Sezonu bitirmişim.çok sevdim insanın içini ısıtan bir dizi :)
Dizibox tan izliyorumDiziyi nerden izliyorsunuz acaba:)
NetflixDiziyi nerden izliyorsunuz acaba:)
MerhabaMerhaba
Kesinlikle denemeye değer. Hep birlikte atalım şu ölü toprağını üzerimizden. En azından elimizden geleni yaptık diyebilelim. Konunuzu takip edeceğimBen de uzun süredir depresyon yaşıyorum bugün aklımdan geçti sizin topiğiniz gibi bir topik açmak belki derdimi anlayabilecek arkadaşlar gelir diye düşünmüştüm
İlaç kullanıyorum ama tek başına çare olmuyor. Bir zaman sonra etkisi azalıyor. İlacın verdiği güçle hayatı düzene sokmak lazım. Bıraktığımızda tutunacak bir şeyler olmalı.İlaçsız mı atlatıyorsunuz bu dönemi yazdıklarınızın hepsini okudum ve sizi o kadar iyi anlıyorum ki mesela ben sabahları kalktığımda daha depresif oluyorum fakat akşamüstü biraz daha o ruh hali üzerimden kalkıyor ve ertesi günü için sizin yazdıklarınız gibi planlar yapıyorum sabah erken kalkıcam kahvaltımı yapıcam sonra yürüyüşe çıkıcam banyomu yapıcam saçlarıma yüzüme çeki düzen vericem falandı filandı ertesi sabah oluyor yataktan kalkmak istemiyorum ağlıyorum korku geliyor ekmek kırtıklıyorum kahvaltı yapmıyorum öğleden sonra 3 gibi yavaş yavaş kalkmaya başlıyorum aynı zamanda 2 yaşında da kızım var ona da bakmaya çalışıyorum ilaçlarla bi nebze olsun ayakta duruyorum ve dualarımın gücüyle topiği takip edicem umarım birlikte başarabiliriz motive edebiliriz birbirimizi
Bir yıl pes etmek için kısa bir süreO evrene bu mesajları bi yıldır gönderiyorum yeminle beni iplediği yok gökten mutluluk yağsa bana 5 saniyeliği düşer herhalde
Yahu pes etmem için evren resmen beni evire cevire sıkıntıya sokuyor ne yapem bi yol buldum evrenle küsüm konuşmuyorumBir yıl pes etmek için kısa bir süre ☺