- 17 Haziran 2019
- 151
- 150
- 33
-
- Konu Sahibi Tuannasena
Çok teşekkürler :)bir de günlük olarak hedef listesi yaparsan, hergün burda yaptıklarını paylaşarak belki hedefine yaklaşman daha kolay olur. Rabbim yardımcın olsun inşallah canım.
Merhaba konunu takipteyim. Kitap tavsiyeleri verebilirim ama birazdan kitaplığıma gidip bakmam lazım. Müge anlı izliyorum daKilo vermek için kalori saymayı planlıyorum. Diyetkolik adlı aplikasyonu indirdim. Yiyeceklerin kalorisini, protein, karbonhidrat ve yağ seviyelerini buluyor. Günlük ihtiyaçları dikkate alarak 1400 kaloriyi gecmemeye çalışacağım. Diyet yapmak bana göre değil. Bi yerden sonra sıkılıyorum. Zaten lahmacunsuz, hamburgersiz, pizzasız bir hayat istemiyorum
Uyku düzenini oturtmak zaman alacak gibi görünüyor. Gece 2 den önce uyuyamiyorum.
Ingilizce için memrise adlı uygulamayı kullanacağım. Kelime ezberletmeye yarıyor. Hedefim günlük 10 kelime.
Sabah dolabimi düzenledim. Giymedigim kıyafetleri ihtiyacı olan tanıdıklarıma vermek için ayirdim. Kesinlikle az eşya huzur demek. Büyük bir rahatlama hissediyorum. Dolabimi düzenlerken konmari metodunu kullandım. Marie Kondo adlı sevimli bir japon kadın bulmuş bu yöntemi. İşe yarar gibi görünüyor. Bakalım ne kadar süre düzenli tutabileceğim?
Pilatese internetteki videoları kullanarak baslayacagim. İtiraf etmek gerekirse çok üşeniyorum :/ Belki günün ilerleyen saatlerinde bu enerjiyi bulabilirim kendimde.
Yeni bir kitap arayisindayim. Önerilere açığım
Müge Anlı kaçmaz . AnlıyorumMerhaba konunu takipteyim. Kitap tavsiyeleri verebilirim ama birazdan kitaplığıma gidip bakmam lazım. Müge anlı izliyorum da
3 gündür spor haricinde listedekileri eksiksiz uyguluyorum. Kalori sayma işinde bir gariplik var. Günde iki dürüm yememe rağmen 1400 kaloriyi doldurmuyorumBu şekilde kilo veremem heralde. Belki de aplikasyonda bir hata var, bilemiyorum. Bu konuyu diyet başlığı altındaki yazılanlardan takıp etmeye karar verdim.
Uyku düzeninin oturması zaman alacak.
Kitap harika çıktı. Herkese tavdiye ederim.
Konmari metodunu şiddetle tavsiye ederim. Gerçekten kalıcı bir düzen sağlıyor.
Son durumda inancim %50, enerjim %40.
Hergün buraya gelip gelişmeleri yazacağıma inancim %0.1Cidden yaptığını yazmak zormus. Benden blogger, vlogger olmazmış anlamış oldum bu vesileyle ☺
TeşekkürlerEnerji ve inanç yüzdesinde ciddi bir artış var sizi tebrik ediyorum
Tavsiyeni okuduktan sonra diziye bir bakayım dedim bir Sezonu bitirmişim.çok sevdim insanın içini ısıtan bir dizi :)Konuyla alakasız olabilir ama "Anne with an a" adlı diziyi izliyorum günlerdir. Bana çok iyi geldi. Ruh halime çok olumlu bir etkisi oldu. Tavsiye ederim ☺
En sevdiğim dizilerden biridirKonuyla alakasız olabilir ama "Anne with an a" adlı diziyi izliyorum günlerdir. Bana çok iyi geldi. Ruh halime çok olumlu bir etkisi oldu. Tavsiye ederim ☺
Beğenmene sevindimTavsiyeni okuduktan sonra diziye bir bakayım dedim bir Sezonu bitirmişim.çok sevdim insanın içini ısıtan bir dizi :)
Anne hayatıma ilham veren karakterlenden benim de. Çocukken çizgi filmine bayılırdım.En sevdiğim dizilerden biridir
Bende çizgi filmindeki çizimler hala gözümün önüne gelir:))Anne hayatıma ilham veren karakterlenden benim de. Çocukken çizgi filmine bayılırdım.