• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Yeni Zeyna’nın lezbiyenliği gizlenmeyecek

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
‘Yeni Zeyna’nın lezbiyenliği gizlenmeyecek
Paylaş Paylaş
90'ların efsane dizi tekrar ekranlara dönüyor
page_yeni-zeynanin-lezbiyenligi-gizlenmeyecek_950755618.jpg

inPaylaşın
90’lı yılların popüler dizilerinden olan Zeyna, yeni bölümleriyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Dizinin ilk versiyonunda da lezbiyen olduğu bilinen fakat ekranlara yansıtılmayan karakter için dizinin yapımcısı Javier Grillo-Marxuach, Zeyna ve savaşçı arkadaşı Gabrielle arasındaki, ‘ilk çekimlerde yalnızca alt metinlerde bahsedilebilen’ ilişkiyi, yeni çekimlerde ‘bütünüyle keşfedeceklerini’ söyledi.

Radikal’in haberine göre, 1995-2001 yılları arasında yayınlanan ve dönemin en popüler dizilerinde olan Zeyna, Amerikan kanalı NBC’de yeni bölümleriyle ekrana gelecek. Lucy Lawless’ın canlandırdığı Zeyna karakterinin, ilk bölümlerde kafalarda soru işareti olan cinsel tercihi ise yeni çekilen bölümlerde açıkça gösterilecek.

Grillo-Marxuach yaptığı açıklamada, Zeyna’nın bu versiyonun pek çok sebepten ötürü daha farklı olacağını da açıkladı. ‘Dizinin bu versiyonu benim şu anda olan bitenle ilgili görüşümü de yansıtacak’ diyen yapımcı, ana karakterin cinsel tercihi ile ilgili de, ilk versiyonda yalnızca bahsedilen bir şeyi tamamen keşfetmeyecek, Zeyna’yı geri getirmenin bir anlamı yok’ dedi.
http://t24.com.tr/haber/yeni-zeynanin-lezbiyenligi-gizlenmeyecek,332377

chess bak bu diziyi izliyordum işte :-) hmmm demek ekranlara geri dönüyor Zeyna, umarım yine aynı kadrodur, Zeyna karakteri yakışmıştı Lucy Lawless'a.
Spartacus'taki rolünü o kadar sevmemiştim.

Aha ben düzeltme yaparken mesajımın Aynısını yazmışsın :)
Dilek tut dilek.

Yani Herkülün üstüne 30bin erkekle yattı kalktı Zeyna, ben her bölüm başkasıyla öpüşürken hatırlıyorum, evet uzun zaman oldu belki yanılıyorum ama öpüşüyordu.

Gabriel desen gördüğüne aşık görmediğine bulaşıktı.

Bence gay arkadaşlar durumu sahiplenmiş, iki kadın böyle samimi olamaz kesin bunlar sevgili demiş. o_O

yok kanka değil, öpüştüler onlar, umarım babaannem o bölümü izlememiştir:KK53::KK53:

Öpüştülermi :rolleyes: Gaboyla zey mi öpüştü, görmedim be yaaa ben o bölümü. Bence babannede gözündeki çöpü çıkarıyor sanmıştır :D :D

Ama bazı bölümlerde Herkül'le yakınlaşmaları olurdu.
Bu durumda Zeyna biseksüel mi oluyor?
Koşun S shot marilyn monroe marilyn monroe @Sephoraa bu duruma açıklık getirin
Evet iki cinsiyetle de şaaptılarsa biseksüel oluyorlar.
Veya görece yeni terimlerden olan panseksüel olabilirler :D Hadi bugün de bunu konuşalım :D Gerçi panseksüellik hakkında çok genel birkaç şey biliyorum ben de.

Zeyna biseksüel di. Bende cok severdim hic kacirmazdim. Muzigine de hayrandim, bir bolumunde herkul le bir araya gelmislerdi herkul le zeyna, herkulun kankisi vardi adini unuttum onunla da gabriel isi pisirmisti.

Back