Yeni yine yeniden ....

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.327
En iyi cevaplar
2
69.481
1.623
101
Detaylar için fotografları tıklayın lütfen...

Detaylar için lütfen fotografı tıklayın...

Kazen,çok güzeller,ama ne yazıkki teknik açıdan değerlendirmeye vakıf değilim henüz bilmiyorumkismile

Rica etsem,hangi makine ve lensle çektiğinizi yazabilirmisiniz? objektiffoto.com da da gördüm bunları ama ,yazmıyordu orda da ..

Hepsi karma Nikon D 700, D 90 ve Canon 50 D kullanıyorum.

Detay için fotoyu tıklayın lütfen ...

Detaylar için lütfen fotografı tıklayın...

Detaylar için lütfen fotoğrafı tıklayın ...

[B emeğinize sağlık...özellikle kemanlı fotoğraflardaki renklerin canlılığı çok hoş. [/B]

görmüştüm bunları facede ama mükemmel ya deniz yıldızlarıyla gelin kız favorim tebriklerrrrr anlamam ama bakısla yorum yapmak istedim deniz kızlarının oldugu fotoda köşedeki kaya olmasa yada daha küçük olsa daha güzel olurmuş böyle bakınca ilk göze çarpıyor tabi bu sizin değil kayanın sorunukaydirigubbakcemile3eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
vaoov müthiş Kazen ellerine görüş açına sağlık, ben daha yeni gördüm bilmiyordum fotoğraf çektiğini, daha da eklemeni umuyorum belki bir gün bende eklerim yorum yaparsınız

Bende şimdilik D90 kullanıcısıyım, lenslerle kafayı emiş durumdayım fena para harcatıyor meret
izin alıp şu SıRKECı-HALKALI hattı yenilenmeden küçük belgesel yapmak istiyorum. Kısmet

3 Sene öncesinden ilk çekimlerimden bir portre detay için lütfen kareyi tıklayın...

Kazen'e ait hiç bir konuda fotoğraflar açılmıyor.. Ne diğer bir konuda ki sivrisineği görebildim, ne de saliha teyzeyi:)

artık eksik mesaj diye kötü içeriğe basıcam yaa...

niye biz bu fotoları göremiyoruzzzz...:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…