Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Artemissisipi spor yapiyormusun? Yapiyor isen ne cesit ?
Biraz kondisyon geliştirmek için günlük on bin üzeri adım ve 20-30 dklik hafif egzersizlerle başladım spora. Geçen hafta da chloe ting challenge yapmaya başladım iki haftalık. Pazartesi bitecek ve baska bir challengeina geçeceğim bu kadının. Bana bayağı iyi geldi çünkü. İstediğim gibi yorup kasları çalıştırıyor. Yere yapışıyorum çoğunlukla ama seviyorum bunu.
Arada da ağırlıkla kol omuz çalışıyorum.

ben de arada takılıyorum sizlere ama iğneleme maksadım asla yoktu cidden espri olsun diye söylüyordum.ama sanırım bu tarz esprilerden rahatsız oluyorsunuz. kendi adıma kusura bakmayın diyorum

sedulu da Chloe yapmistim bir donem. Onada iyi gelmisti.
Ben crossfit den yanayim askeriye kampinda gibi egzersizleri. Vucud sekillendirmek icin harika bir spor.

Günaydın bebekler
aşırı yorgunum dün baya detaylı temizlik yaptım. bugün de yardımcı kadın var. kocam madem yardımcı geliyor sen niye bu kadar temizlik yapıyorsun madem sen yapıyorsun ona niye para veriyoruz diye her hafta olduğu gibi bu hafta da beynimi yedi ama ikimizin yaptığı şeyler farklı da bir erkeğe bunu anlatmak zor tabi
Cemoos dün diyet beslenemedim canım. cezaya yaz beni.
fena dağıtmışım toparlamaya çalışıyorum. pis şeylere de hemen alışmaya gönüllü bünyem

ben de arada takılıyorum sizlere ama iğneleme maksadım asla yoktu cidden espri olsun diye söylüyordum.ama sanırım bu tarz esprilerden rahatsız oluyorsunuz. kendi adıma kusura bakmayın diyorum
Çok sıkıldım valla ne yalan söyleyeyim. Bir aydır gelen diyor bunlar burada ne arıyor, giden diyor bunlar burada ne arıyor. Size yapılsa siz de sıkılırdınız. Ha etiketleyerek espri yapanlar oluyor ama bir de böyle isim vermeden igneleyenler oluyor nedense. Size ne yani diyesim geliyor. Bir de tanımadığım insanın esprisini anlamam ben pek. Mesela minik gelsin desin g.tün dümdüz olmuş lan yeter zayıflama, gülerim çok. Ama tanımadığım insanları ilgilendirmesin isterim benim olduğum ya da verdiğim kilo. Ben ilgilenmiyorum çünkü.

sedulu da Chloe yapmistim bir donem. Onada iyi gelmisti.
Ben crossfit den yanayim askeriye kampinda gibi egzersizleri. Vucud sekillendirmek icin harika bir spor.
Onun için salon lazım ya. Ona benim totom yemiyor. Deprem travmasiyla bir binaya girip spor yapamam henüz.

Artemissisipi aslında söylediğin şeyi çok çok iyi anlıyorum. Mesela 54ü görmeyi gerçekten çok istiyorum beni reelde tanıyanlarda aynı tepkiyi veriyor. "Abartma sende Lady ne istiyorsun daha zayıfsın işte". Sanki şov olsun diye vermek istiyorum gibi. Bu sözlerimi topiği tenzih ederek söylüyorum. Ben sosyal hayatımda aşırı gerginlik yaşıyorum bu durum yüzünden.

ben de zayıf olduğum dönemler hemen hergün spor yapardım vücudum şekillensin formumu koruyayım diye. zayıf ya da kilolu insan yoktur ki yaşam şekli farklı insanlar vardır. o açıdan bunu garipsemiyorum tam aksine destekliyorum.
tanımadığım insan mevzusuna gelince elbette sanal da olsa belli bir yaşanmışlıkla paylaşımla tanımış sayıyor insan kendini. neticede kimse kimseyle öğle molasında kahve içecek bir paylaşıma sahip değildir sanıyorum. sanaldayız yazışarak oluyor ne oluyorsa. fakat benim anladığım biz yabancı ve tanımadığım insan konumundayız bu grupta ve bir set var. bu beni rahatsız etti mi. yoo. ama kişisel olarak reel de olsa sanal da olsa bulunduğum yerde eğlenmeyi seviyorum. fakat sanırım burda bi tık resmiyet gerekiyor. anlıyor ve payıma düşeni alıyorum

Onun için salon lazım ya. Ona benim totom yemiyor. Deprem travmasiyla bir binaya girip spor yapamam henüz.
Evdede mumkun. Sadece disiplinli olmak gerekiyor.

Mesela EMOM vey AMRAP yapilir evde.
En basiti ( bugun kendim bunu yapacagim)
15 dk AMRAP ( as many rounds as possible)
10x shuttle run
10x squat
10x burpees

Ara vermeden veya 15 sn ara verip devam edecegim

Yani artık biraz mobbinge giriyor bana göre bu, ya da zorbalık mı oluyor her ne ise. Nasıl ki kilolu birine zorbalık yapılıyorsa dalga geçilerek, zayıfa da yapılıyor. Ama insanlar ikisini farklı kefeye koymuşlar. Sanıyorlar ki zayıfa yapılan baskı, baskı değil.
Neyse artık, şiştim şiştim patladım valla. Belki bu vesileyle bunlar burada ne yapıyor denmez artık. Bir işe yarar bu patlama.
Abartacağım, ne yapabilirsin ki? demek istiyorum abartma diyenlere. Ay bazen boşver ciddiye alma diyorum ama işte istemesen de canını sıkıyor, seni geriyor.

Ben de aldığım bütün kiloların toplandığı göbek bölgemi eritip düzleştirmek, kaslarını ortaya çıkarmak istiyorum. Totomu büyütmek istiyorum bu arada da. Ne yapabilirler ki?

Topikle alakalı değil benimle alakalı tanımadığım insan söylemi. Ben çok sohbetim muhabbetim olmayan birine samimi davranamam. Zaman geçecek, konuşacağız, seveceğiz biribirimizi ki arkadaşım diyebileyim.
Diğer arkadaşlar öyle değil. Herkesi kucaklarlar, tanıyorum onları. O sebeple benim şahsımla alakalı yaptığım bir yorumu tüm topige mal edip bizi disliyorlar yorumu yapmasın lütfen kimse.

anladım

Ben şu başladığım challengei bitireyim de bir. Aslında aklımda hourglass challenge var bundan sonrasında ama düşüneceğim, belki ikisini bir arada da götürebilirim. Kondisyonumun ne kadar artacağına bağlı.

Powerplate bölgesel için aşırı iyi geliyor belki bi binada uzun süre spor yapma fikri sıkıntılı ama toplamda 30 dk süren bi seans aslında yaşadığınız yerde şartları size uygun bi yer varsa tavsiye ederim ben inanılmaz faydasını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…