Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Gunaydin,
Ben Arrietty_ grubundan geldim. Sanirsam ailecek buraya geliyoruz
150+ kilodan dustum. Kaptanimin grubuna geldigimde 137 ve suan 86,5 kiloyum.
Hedeyim 75
Boyum 164 cm.
Hoşgeldin maşAllah maşAllah azmin daim olsun çok iyi yol katetmişsin tebrik ederim
Ne kadar sürede verdin peki

Gunaydin,
Hedeyim 75
Boyum 164 cm.
Arri nin bahsettiği başarılı kadın sensin demek boyun boyuma olmasada kilon kiloma denk başarılar dilerim

Gunaydin,
Hedeyim 75
Boyum 164 cm.
Azmini iradeni gönülden tebrik ederim ne kadar sürdü bu kiloya düşmek
Hedefe cok yakınsın bol şans diliyorum

Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Caaanim alıntı gitmiş buraya yazmıyorum ama bi bunalim var üzerimde lanet anksiyetem cee yapıp aklimla oyun oynuyor
Allahim büyük o benim için herseyin iyisini bilir haftaya perşembe randevum var sonucum çıkmış olur inşallah buda geçti çok stresliydim diyerek biter bu süreçte

Ne çok ilaç varmış. Keşke daha kolay çözümü olsa. Diyetisyen kontrolünde misiniz?

Afiyet olsun.
Diyetisyen değil kendim yapıyorum, ilaçları Dr belirledi o şekilde ilerliyorum ama çok zorlanıyorum, diyeyisyenle de denedim ilaçlarla vs çok ilgilenmiyorlar sanki
Bu yeni gelen arkadaslar da şişman taklidi yapan 50 kiloluk çıtırlar mi yoksa gercekten siskolugun hakkini bizim gibi verenlerden mi
Ahahahah tespit gibi tespit

Günaydınlarr bugün güzel uyandım Şükür. Ama spor için bir gün daha bekleyeceğim. Yarın başlarım ins.
Artı olduğum için grubundan cokk ozurler dilerim. Aslında hafta içi buraya menü yazmasakta iyi gitmiştim. Hatta eksim var diye yazmıştım buraya. Ama cumartesi batırdım . Pazar günü hastalıktan pek bişey yiyemedim. Pazartesi akşamı da kıtlıktan cikmiscasina patates yiyince durum bu oldu. Neyse hemen gidecek bu hafta geri 9lari görmek üzdü baya ama napim hayırlısı

Bu yeni gelen arkadaslar da şişman taklidi yapan 50 kiloluk çıtırlar mi yoksa gercekten siskolugun hakkini bizim gibi verenlerden mi
Şişman taklidi yaptığımız kanısına nereden vardınız ki? Fit olmak istiyorum ben mesela, zayıf olmak değil de. Kaslarım kuvvetlensin, vücudum şekillensin istiyorum. Gerçekten çok sıkılmaya başladım artık bu ignelemelerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…