Valla millet ne fotolar paylaşıyor oooo ne olacak koy bence, bilenler anlayanlar yorum yapsnlarFarkli canim akinti oluyo ya onun kiyisinda kosesinde kirmizili pembeli oyle yani anlatilmiyo ki buda. Utanmasam fotosunu cekecem
Ya canım senin döngün kaç gün idi kaçıncı günde adet oluyorsun?Beklemdeyim bata 6 gün kaldı bugün erken gebelik testi yaptım negatif.
Umudum yok
30 günde birYa canım senin döngün kaç gün idi kaçıncı günde adet oluyorsun?
Canım bilmiyorum okudun mu biyerden ama döngüsü 26 gün olanlar için bile eb erken 4 gün önce belli oluyor... Döngü süresi uzadıkça belli olma gün sayısı azalıyor... Yani erken gebelik testi diye satılan testler, benim senin gibi döngüsü 30 gün olanların sonucunu 1 gün önce doğru verebiliyor... Anlayacağın senin için henüz çok erken30 günde bir
İnşallah canım :) neden 1.5 yıl var mı bir sebebi?selam kızlarrr bendeee varımmmm anna olmak isteyen 1 buçuk senelir bir ateş var içimde yeni yılda söner inşallahhhh
Test yapmayacağım diye şartlıyorum kendimi ama evde test olunca dayanamıyorumCanım bilmiyorum okudun mu biyerden ama döngüsü 26 gün olanlar için bile eb erken 4 gün önce belli oluyor... Döngü süresi uzadıkça belli olma gün sayısı azalıyor... Yani erken gebelik testi diye satılan testler, benim senin gibi döngüsü 30 gün olanların sonucunu 1 gün önce doğru verebiliyor... Anlayacağın senin için henüz çok erken
1 buçuk yıllık evliyim de o yüzden canım :)))İnşallah canım :) neden 1.5 yıl var mı bir sebebi?
Hahahhaha aynennnTest yapmayacağım diye şartlıyorum kendimi ama evde test olunca dayanamıyorum
Hayırlısı
Tamam da bu kadar zamandr deniyorsunuz da mı olmuyor1 buçuk yıllık evliyim de o yüzden canım :)))
evet hiç korunmadık ama olmadı daha eşimdede bendede bir sorun yok sebebsiz ama bu ay da adet olursam hsg çekilmeyi düşünüyorumTamam da bu kadar zamandr deniyorsunuz da mı olmuyor
Ayy canım çok üzüldüm... İnşallah bir an önce hamile kalırsın sağlıklı mutlu doğurursun canım...ınsallahhhh bende cok ıstıyorum 6 aylık bebegımı kaybettım cok zordu yenıden ıstıyorum allah nasıp ederse
Valla canm kafa ha valla bak etrafta o kadar var ki, hiçbir problemi olmayp aylarca bekleyen... Kafanızı rahat tutmak ilk ilaç canım..evet hiç korunmadık ama olmadı daha eşimdede bendede bir sorun yok sebebsiz ama bu ay da adet olursam hsg çekilmeyi düşünüyorum
Ayy canım çok üzüldüm... İnşallah bir an önce hamile kalırsın sağlıklı mutlu doğurursun canım...
öyle de kolay değilki tamam düşünmeyecem diyorum ama adet günü yaklaştıkça tilkiler dönmeye başlıyor acaba mı diyeValla canm kafa ha valla bak etrafta o kadar var ki, hiçbir problemi olmayp aylarca bekleyen... Kafanızı rahat tutmak ilk ilaç canım..
İnşallah canım...sagol canım benım ıns rabbım benımle bırlıkte ısteyen herkese nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?