yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Olsun valla mutluluk topigi sevdim bunu :) ben ocaga kaldim da insallah bi sorun yoktur ondan korkuyorum tatlim artik adet olayim bu ay sıkıldım iyice

Burdayim zaten buradan başka bi yerde paylasamiyorum bunlari iyi geliyor burası bana seninde iyi haberlerin vardır insallah mutluluk topigi olsun burasi :))

Olsun valla mutluluk topigi sevdim bunu :) ben ocaga kaldim da insallah bi sorun yoktur ondan korkuyorum tatlim artik adet olayim bu ay sıkıldım iyice
İnşallah yoktur sorun canım içini ferah tut sen stres yapma belki vücudun reaksiyon gosteriyodur benimde diğer aylarda hic agrimadigi kadar karnın agrimisti düşük yapiyomusum gibi hissettim miktarı arttı günü kısaldı bi tarz şeyler oluyormuş calismalar varken seninde bu tarz biseydir belki canim

Insallah oyledir cnmm :*

Zobisko mm canim hayirli ugurlu olsun yeni topiginizzz baslikda süper ve umut dolu olmus ins hepimiz bol bol bebisli gireriz yeni yilaa herkese nadip etsin rabbim kizlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…