- 25 Ocak 2012
- 829
- 458
- 333
En yakin zamanda bi sonuç alırsın inşallah canım senin için ne hayirliysa o olsun insallahhhGorsem rahatlicam canim lekeler oldu simdide camur gibi davm ediyor yarin adet olmam lazim baslasinda kurtulayim delirdim
Evet pazar günü ama her an gelebilir pazar günü en geç olacağı gün14 muydu senin cnm
Amin canim hepimiz icin hayirlisi olsunn bizimlede paylas mutlu haberini bekliyoruzzEn yakin zamanda bi sonuç alırsın inşallah canım senin için ne hayirliysa o olsun insallahhh
Burdayim zaten buradan başka bi yerde paylasamiyorum bunlari iyi geliyor burası bana seninde iyi haberlerin vardır insallah mutluluk topigi olsun burasi :))Amin canim hepimiz icin hayirlisi olsunn bizimlede paylas mutlu haberini bekliyoruzz
Burdayim zaten buradan başka bi yerde paylasamiyorum bunlari iyi geliyor burası bana seninde iyi haberlerin vardır insallah mutluluk topigi olsun burasi :))
İnşallah yoktur sorun canım içini ferah tut sen stres yapma belki vücudun reaksiyon gosteriyodur benimde diğer aylarda hic agrimadigi kadar karnın agrimisti düşük yapiyomusum gibi hissettim miktarı arttı günü kısaldı bi tarz şeyler oluyormuş calismalar varken seninde bu tarz biseydir belki canimOlsun valla mutluluk topigi sevdim bunu :) ben ocaga kaldim da insallah bi sorun yoktur ondan korkuyorum tatlim artik adet olayim bu ay sıkıldım iyice
Insallah oyledir cnmm :*İnşallah yoktur sorun canım içini ferah tut sen stres yapma belki vücudun reaksiyon gosteriyodur benimde diğer aylarda hic agrimadigi kadar karnın agrimisti düşük yapiyomusum gibi hissettim miktarı arttı günü kısaldı bi tarz şeyler oluyormuş calismalar varken seninde bu tarz biseydir belki canim
Ayyyy tatlım ya düşünsene hepimiz teker teker bebiş haberi veriyoruz ne güzelllZobisko mm canim hayirli ugurlu olsun yeni topiginizzz baslikda süper ve umut dolu olmus ins hepimiz bol bol bebisli gireriz yeni yilaa herkese nadip etsin rabbim kizlarr
Insallah canım oda olcakkk siraya gircez hamile haberini vermek için :)Ayyyy tatlım ya düşünsene hepimiz teker teker bebiş haberi veriyoruz ne güzelll
Hoopp kardeş sıra varrInsallah canım oda olcakkk siraya gircez hamile haberini vermek için :)
Ben ilk kan testiyle ogrenmistim hamile oldugumu ama yinede sirf o cift çizgiyi görmek icin bilerek yapmistim testValla şu vakitler bir gelsin se çift çizgileri görelim anammm dayan sabret nereye kadarrrr
Hahhahhaa canım ya benim kafadansın süpersin ben de olsam aynısını yapardımBen ilk kan testiyle ogrenmistim hamile oldugumu ama yinede sirf o cift çizgiyi görmek icin bilerek yapmistim test
Yap yap cikmiodu tatlim napiyim hazir hamileyken bikerede olsa göreyim de icimde kalmasın dedimHahhahhaa canım ya benim kafadansın süpersin ben de olsam aynısını yapardım
Canim merhabalar.. hemen sıkma canini camur gibiyse lekenmeler yerlesme kanaması olabilir banada olmustuCanim sıkılıyooduuu ondan yazdimm benim durumlar ayni lekeler camura dondu halageliyo
İnşallah hamiştir arkadaşımız... Beklemek zor ya bir an önce netleşsib herkes içinCanim merhabalar.. hemen sıkma canini camur gibiyse lekenmeler yerlesme kanaması olabilir banada olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?