yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

bat 13 aralık ama ben kasık agrılarından başka birşey hissetmiyorum oda adet yaklasınca herzaman olan şey bebek yokmuş gibi geliyor. ocağa kalacak kesinn.
Canım ama bebek belirtileri ile adet belirtileri aynı hemen hemen bilemezsin hiç belli olmaZ.. Test felan yaptn mı?

Aynı gün yumurtladık galiba ben bugün test yaptım negatif
Benim hic yapasim yok bekleyecem artik bi belirti de yok Adet gunumuz de mi ayni :)
Haa evet erken daha.. Bekle adet günün geçsin.. Şimdiden yapıp boşuna üzülme.. Bekle inşallah pozitif olur :)
1 hafta daha bisilerle ugrasmam lazimm oyalanmaliyim

Kizlar bide bisey sorcam yumurtlama testinin hangisi en iyisi? En garantisi :) arastirmalada baslayim yenidenn

Kizlar bide bisey sorcam yumurtlama testinin hangisi en iyisi? En garantisi :) arastirmalada baslayim yenidenn
Valla ben internetten laboquick istettim ama daha başlamadım.. Geçen ay predictor kullandım çok iyi ama çoook pahalı diğerine göre... 7lisi 55 tl felandı

Valla ben internetten laboquick istettim ama daha başlamadım.. Geçen ay predictor kullandım çok iyi ama çoook pahalı diğerine göre... 7lisi 55 tl felandı

Gunaydin cnm
bende surelab aldim gecen ay hep silik cikti sanki iyi degildi cizgiler yarim flan cikiyodu hicte tam koyu olmadi c deki gibi ya da ben yumurtlamadim artik parasinda dediliz. Tukurukle olaninin kullanimi kolay midir acaba

Gunaydin cnm
bende surelab aldim gecen ay hep silik cikti sanki iyi degildi cizgiler yarim flan cikiyodu hicte tam koyu olmadi c deki gibi ya da ben yumurtlamadim artik parasinda dediliz. Tukurukle olaninin kullanimi kolay midir acaba
Günaydınnn :) canım bak ben bir foto yüklym gör predictor ü..

Eklentiler

• 20141115_084605.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 104
bende geldim gerçi ben bu ay için kendimi bıraktım rahatlamaya en azından yılbaşına olmazsa umutsuzlukla girmek istemiyorum olursa olur olmazsa zaten uğraşmadım diicem kendime. bat 24ü sanırım şu aralar o kadar düzensizki net bişi diyemiyorum. bazen 28 günde oluyorum bazen 24 geçen ay 25 günde olduğuma göre hesaplarsak bat 24 aralık. yumurtlama günlerimde haftasonuna denk geldi iyi oldu uğraşmadım ama yumurtlama günlerimi de boş geçmemiş oldum bakalım kendimi en rahat bıraktığım ay da kafam bomboşken nasıl olcak en azından onu denemiş olacağım

Insallah hayirlisi olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…