batım daha gelmedi ama aralık topiğinden buraya transfer olurum bende yerimi ayırın şimdiden
ben artık bişey hissetmiyorum, zaten hissedincede boşa çıkıyobanada bu ay için bi hissizlik geldi
inşallah öyle olurİnşallah gelmez de buraya transfer olmana gerek kalmaz canım :) zevk için girersin artık
Canım ama bebek belirtileri ile adet belirtileri aynı hemen hemen bilemezsin hiç belli olmaZ.. Test felan yaptn mı?bat 13 aralık ama ben kasık agrılarından başka birşey hissetmiyorum oda adet yaklasınca herzaman olan şeybebek yokmuş gibi geliyor. ocağa kalacak kesinn.
Canım ama bebek belirtileri ile adet belirtileri aynı hemen hemen bilemezsin hiç belli olmaZ.. Test felan yaptn mı?
Haa evet erken daha.. Bekle adet günün geçsin.. Şimdiden yapıp boşuna üzülme.. Bekle inşallah pozitif olur :)bu ay yumurtlama geç oldu cnm daha çok erken testte çıkmaz sanmıyorum 7 gun oldu
Aynı gün yumurtladık galibabu ay yumurtlama geç oldu cnm daha çok erken testte çıkmaz sanmıyorum 7 gun oldu
Adet vaktini bekle canım net cevabı alırsın, boşuna üzülmemiş olursun :)Aynı gün yumurtladık galibaben bugün test yaptım negatif
Benim hic yapasim yok bekleyecem artik bi belirti de yok Adet gunumuz de mi ayni :)Aynı gün yumurtladık galibaben bugün test yaptım negatif
1 hafta daha bisilerle ugrasmam lazimm oyalanmaliyimHaa evet erken daha.. Bekle adet günün geçsin.. Şimdiden yapıp boşuna üzülme.. Bekle inşallah pozitif olur :)
Predictor diye bir test var ama çok pahalı bir bak istersen.Kizlar bide bisey sorcam yumurtlama testinin hangisi en iyisi? En garantisi :) arastirmalada baslayim yenidenn
Valla ben internetten laboquick istettim ama daha başlamadım.. Geçen ay predictor kullandım çok iyi ama çoook pahalı diğerine göre... 7lisi 55 tl felandıKizlar bide bisey sorcam yumurtlama testinin hangisi en iyisi? En garantisi :) arastirmalada baslayim yenidenn
Valla ben internetten laboquick istettim ama daha başlamadım.. Geçen ay predictor kullandım çok iyi ama çoook pahalı diğerine göre... 7lisi 55 tl felandı
Günaydınnn :) canım bak ben bir foto yüklym gör predictor ü..Gunaydin cnm
bende surelab aldim gecen ay hep silik cikti sanki iyi degildi cizgiler yarim flan cikiyodu hicte tam koyu olmadi c deki gibi ya da ben yumurtlamadim artik parasinda dediliz. Tukurukle olaninin kullanimi kolay midir acaba
Benimkide bunlar cnm sag kosede yazan 17 ve 18 de birlikte oldukGünaydınnn :) canım bak ben bir foto yüklym gör predictor ü..
Insallah hayirlisi olur cnmbende geldim gerçi ben bu ay için kendimi bıraktım rahatlamaya en azından yılbaşına olmazsa umutsuzlukla girmek istemiyorum olursa olur olmazsa zaten uğraşmadım diicem kendime. bat 24ü sanırım şu aralar o kadar düzensizki net bişi diyemiyorum. bazen 28 günde oluyorum bazen 24 geçen ay 25 günde olduğuma göre hesaplarsak bat 24 aralık. yumurtlama günlerimde haftasonuna denk geldi iyi olduuğraşmadım ama yumurtlama günlerimi de boş geçmemiş oldum bakalım kendimi en rahat bıraktığım ay da kafam bomboşken nasıl olcak en azından onu denemiş olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?