- 25 Ocak 2012
- 829
- 458
- 333
Merhaba kizlarrr :)) bu ay diğerlerine gore çok daha istekli olduğumu hissettim bu sabah olmayan bebisle konustum gel artik bende istiyorum dedim.. Buralarda okuyorum hep stres engeller diye 3 aydir olmuyi diye hic stres yapmadım zaten ben umursamiyodum ama tam istemiyordum çünkü.. Ama bu ay istiyorum artik belki bana lazim olan şeyde budur .. İnşallah bu ay haberini alirimm
Hep birlikte mutlu oluruz inşallah :)Insallah canim bizde paylasiriz mutlulugunu
4. AyHep birlikte mutlu oluruz inşallah :)
Senin kaçıncı ay canim
Benden 1 ay fazla bat ta benimkinden bir gün önce burada birlikte seviniriz inşallah :)
İnşallah gelir diyelim :)Kızlar aralık ayı hüsran sanırım şimdiden gözümü ocağa diktim
31 aralık ovülasyon, 16 ocak eşimin doğum günü ne dersiniz uğurlu gelir mi bana yeni yıl?
Üzülme lamb-h benim 8. denemem rahat oluyoruz stres yapmıyoruz
Insallah canim gelirKızlar aralık ayı hüsran sanırım şimdiden gözümü ocağa diktim
31 aralık ovülasyon, 16 ocak eşimin doğum günü ne dersiniz uğurlu gelir mi bana yeni yıl?
amin canim insallahhhBenden 1 ay fazla bat ta benimkinden bir gün önce burada birlikte seviniriz inşallah :)
İnşallah gelir diyelim :)
Yerleşme kanaması olabilir devamı gelmezse kan testi yaptır bir kaç güneAma simdi benden pembe leke geldi uffff noluyo bana yaaaa
Ama yumrtlama olali 8 gun olduYerleşme kanaması olabilir
Tamam işte yerleşme kanaması için çok uygun bir zaman ümitlendirmek istemem ama şuan bebeğin sana tutunuyor olabilir tatlımAma yumrtlama olali 8 gun oldu
Yaaa insallah oyledirr test yapsam cikmaz ama demiTamam işte yerleşme kanaması için çok uygun bir zaman ümitlendirmek istemem ama şuan bebeğin sana tutunuyor olabilir tatlım
çıkmaz ama yerinde olsam yarından sonra kan testi yaptırırdım. İdrarda çıkması daha uzun sürüyor. Erken gebelik testi alıp 3 gün sonra da test yapabilirsin.Yaaa insallah oyledirr test yapsam cikmaz ama demi
Yerleşme kanamasını bi araştır lekelenme şeklinde oluyormuş genelde hatta bat gününde yerleşme kanaması yaşayanlar bile var.Yaaa insallah oyledirr test yapsam cikmaz ama demi
çıkmaz ama yerinde olsam yarından sonra kan testi yaptırırdım. İdrarda çıkması daha uzun sürüyor. Erken gebelik testi alıp 3 gün sonra da test yapabilirsin.
Hayırlı haberler alırız inşallah. Hamile değilsen de sakın üzülme stres yapma daha yeni başlamışsın denemeye 1 yıl olmaması normal.Canim yasadigim yer de saglik ocagi var sadece sonuc almak uc bes gun suruyo ilceye gidiyor ordan geliyor :) o zamana kadar da bat gelir zaten. Erken gebelik testi daha iyi olacak herhalde dedigin gibi yapayim ben ondan alayim tabi bulabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?